!А той все се бъзика, че не трябвало да се съмнявам,че ме харесва, защото като ме е избирал съм била кажи речи гола иииии всичко си му харесало
.Как ме взе на сериозно все още не знам!!!!!!
и той остана при мен и така до ден днешен!
в една дискотека, аз на 15, той на 25.
Оказа се, че малко по рано същия ден вече си бяхме разменили няколко думи задочно, без да знам. Един идиот се опита ми мине през краката с колата си и аз му теглих...... няколко без да виждам кой е вътре, стъклата бяха затъмнени. Една седмица по късно(тогава се видяхме отново)разпознах колата и разбрах кой е бил този идиот.
Закара ме до в къщи, посмяхме се на случката с идиота и така започна всичко. Голяма любов, за която не предвиждах бъдеще, живеехме в малък град, където лесно се научава всичко, та знаех че не е имал сериозни връзки последните години (а аз не исках да съм поредната несериозна), а и бях сигурна че разликата в годините ще обърка всичко рано или късно. След половин година знаейки мнението ми тай ми подари "годежен пръстен" с обяснението, че това не е нищо временно, говори ми за сватби и деца и изобщо беше решил да изясни нещата. След този разговор не съм се съмнявала и за миг във връзката ни.
Благодаря на авторката!
Моята приятелка ми вика - .След половин час те чакам на Руски паметник, отиваме на дискотека Преобличам се и се обувам наново. Майка ме овика едно хубаво.
била съм се прибрала туко що и вместо да се стопля вкъщи пак съм хукнала по студа. Беше късна зима или май ранна пролет, не помня точно, ама беше доста студено. Та там ни запознаха. Не го помня много добре тогава. първия ясен миг с него, който ми е останал в съзнанието беше от края на дискотеката. Не знам сега как е, ама тогава на края на дискотеката пускаха блус, та той дойде и ме покани. Помня, че ужасно се изложих. Гледам го, че става момчето, помислих, че отива до тоалетна, а той се приближава до мен и ме пита дали ще танцувам с него. а аз къде не повярвала, какво чуват ушите ми, къде не дочула и неразбрала му викам -ааа?

Сетих се за пъкления план чак, като се наложи да си лягаме. Тя с гаджето в едната стая, баща и в другата. За нас остана само едно диванче в кухнята.
11 май няма да станат. 
Препоръчани теми