Отговори
# 135
бреййй браво на вас  Laughing страшни сте  Party

... ама аз толкова сняг не видях,  Embarassed проспала ли съм или не знам ... Rolling Eyes

# 136
бреййй браво на вас  Laughing страшни сте  Party

... ама аз толкова сняг не видях,  Embarassed проспала ли съм или не знам ... Rolling Eyes
Оооо имаше имаше. Вчера сутрин в морската беше зимна приказка. Борихме се с топки, а по оптимистите татковци правиха огромни снежни калпаци, както казва Деница.

# 137
Добро утро мами. Ще приемете ли още един член да се присъедини към вас. Аз съм леко бивша Бургазлийка но и сега не живея много далеч. Надявам се да бъда полезна за в бъдеще.

# 138
  • На морето!
 welcome Галина!

# 139
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
 Heart Eyes  bouquet  Heart Eyes

Галя, привет  Hug

...ами аз гледах през терасата и к'во гледах - не видях аз ... сега ме е яд, че не излязох да морската та да се порадваме и ние

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 14:59 от Amelia

# 140
  • Бургас
Какво е това затишие, къде сте всички, да не спите???
Искам да пожелая на всички честита коледа, да бъдем живи и здрави и да ни е топло на душите!

# 141
ъ, спят ... всички са по масите  Mr. Green
айде НАЗДРАВЕ 

# 142
  • Бургас
Честито Стефанов ден на всички празнуващи, с малко закъснение!
Добре дошли на двете нови мами!

# 143
Дайте идеи къде е най-евтин монтаж-демантажа на гуми за кола?
Мисля след празниците да прескоча до Северна България, та досега все с летни гуми съм ходила и зимно време, но имам 2 зимни и се позамислих да ги сменя...

# 144
Мъж и крик нямаш ли? От този вариант по-ефтин няма да намериш :>

# 145
  • На морето!
На Европа, до Билла с баланс и вс останало при смяната на 4 гуми ще ти вземат 26лв.

# 146
  • Бургас
Дайте идеи къде е най-евтин монтаж-демантажа на гуми за кола?
Мисля след празниците да прескоча до Северна България, та досега все с летни гуми съм ходила и зимно време, но имам 2 зимни и се позамислих да ги сменя...

При вас имало след бензиностонцията  ОМВ едно птиче ми каза  Wink

# 147
  • България
Аз питах в здравния , но да питан и тук , че повече се пише, някой може ли да ми препоръча добър кожен лекар за малката?

# 148
  • у нас
Аз питах в здравния , но да питан и тук , че повече се пише, някой може ли да ми препоръча добър кожен лекар за малката?

В момента се сещам за др Капкова (св.София) и др Джелебова (трансп. болница)  Peace

# 149
По-добра от Паздерова няма/поне според мен/.Завеждащ кожното е и си пада малко особнячка.
А сега здравейте на всички!!!Дано сте изкарали добре Коледните дни и да са се сбъднали вашите мечти!!!Ние на село си имахме доста сняг,падна голямо търкаляне,бой с топки снижни!!!и пързаляне с шейната.Супер си беше.

Общи условия

Активация на акаунт