Отговори
# 150
katrinkag привет  Hug

... много трудно днес - след толкова дни от маса на маса, ядене, пиене и всичко останало.... мъка е да се работи днес  Tired но поне ще е само два дни и после наново  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 17:00 от Amelia

# 151
  • България
Благодаря ви , момичета, Hug  аз вече я заведох тук до нас във Военна болница Похвалиха ми д-р Чернев, дано не се налага да търся друг.

# 152
    д-р Чернев е добър, не знаех, че още работи там  Rolling Eyes

Аз пък не съм на работа днес и утре, ама в тоя студ не съм си показала носа навън, а в къщи не съм спряла да ям  Sick

# 153
Здравейте и от мен. Виждам че  Reny27  си е решила проблема, но искам само да кажа за информация че и аз съм водила сина ми при Паздерова ( 3 пъти ми се е налагало), но каквото ми е исписала започва да действа буквално моментално.

# 154
Ох момичета, давайте съвет, знам че не е здравен, ама и аз като Ренито, тук реших да питам
Понеже цяла година е мога да се наканя да отида да си направя задължителните изследвадия точно преди Коледа , личната ми лекарка ми хвана натясно - свърши си тя работата и ми набута направленията ... Та днес преди работа минах през Лина да дам кръв и успяха да ми пукнат май вената  Rolling Eyes ужасно е надуто, синьо и много боли, и със всеки час надутото расте  Rolling Eyes. Мога ли някакъв компрес да слагам или така да чакам да си мине с времето  Rolling Eyes
То кога ли ми е вървяло...

# 155
Ками, мисля, че можеш да го мажеш с Лиотон гел. Но питай и някой лекар, ако имаш под ръка.
На мне всеки път ми пукат вените, като ме бодат венозно, но си минава от само себе си.
Обаче когато бях на абокат 5 дни в болница и после ми  се бяха подули, болящи и посинели вените, лекарят ми изписа Лиотон.

# 156
    Ками студени компреси с риванол правех аз, но истината е, че май от само себе си минава  Rolling Eyes Много е неприятно наистина

# 157
Ехооо, минавам да ви проверя как сте и какво да видя - Камито с пукната вена.  Crossing Arms Лошо! Не ми се е случвало и не знам какво да препоръчам освен  Hug Hug

Искам на всички ви да пожелая едно незабравимо посрещане на Новата година, каквото си намислите в 00:00 часа - да се сбъдне!  И преди всичко - да сме живи и здрави!  Simple Smile

Аз утре забягвам и ще ви пиша може би на 3-ти.  Hug Hug Hug

# 158
  • На морето!
Аз утре забягвам и ще ви пиша може би на 3-ти.  Hug Hug Hug
Ааааа,не може така! Кажи къде ще ходиш, с кого, обещай снимки- иначе не те пускаме  Naughty

# 159
мерси, отивам да тествам компреси и мазила... имам и реванол и лиотон  Mr. Green

Дариии, дай линк за Симса да чета, че му се нервя само....от две години не бях го играла, ама покрай тия болнични пак го почнах....
Весело посрещане и на теб  Hug и да ядеш, пиеш и танцуваш и заради мен  Mr. Green

# 160
С гаджето на хижа за 3-4 дни и аз не знам .  Laughing Laughing

Ками, какъв линк? Аз дърпам всичко от замундата,а ако нещо не ми се получава - чета коментарите към форума и там винаги има решени проблемите.  Simple Smile

# 161
ама тук в този форум ли има такава тема...  Embarassed не съм я видяла
ми на аз линк за някакъв форум търся

и внимавай с тез хижи - умната  Wink

# 162
ама тук в този форум ли има такава тема...  Embarassed не съм я видяла
ми на аз линк за някакъв форум търся

и внимавай с тез хижи - умната  Wink

Не е форум.
Просто когато теглиш торент оттам и отдолу има "виж коментари" и те там си пишат хората като имат някакви въпроси.  Simple Smile

Ако не - обаждаме се на русата и всичко е точно.  Laughing

# 163
# 164
Здравейте момичета  Simple Smile Аз ще съм една бъдеща бургаска мама  Wink живот и здраве ще гушна малката ми принцеса април.  Hug
Имам едно въпросче към бургаските мами - От къде мога да си взема някакви дрешки че всичко ми стяга на коремчето а не е много добре това.
Лек и приятен ден на всики и весело посрещане на Новата 2009 година  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт