***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 180
  • София, Младост 2
Пътуващите са официално освободени от задължението да носят възглавници, кукли и бебета Laughing
А който няма флумастри - да си купи, хем децата да намажат нещо от цялата работа Mr. Green (и кухненските стени също hahaha)

# 181
Забравих да кажа - носете си и флумастри, има една задача за рисуване. Не е беда, ако не си носите, ама ще е по-забавно да е в цвят.

A който не може да рисува освободен ли ще е от задачката Simple Smile
Иначе сериозно - мога да взема една кукла - толкова имам Simple Smile

# 182
По план една част от занятията са упражняване на правилно поставяне - така че е нужно поне една част от вас да носят подръчни материали Mr. Green Достатъчно е на 3 души да има по някоя възглавница и една кукла (плюшена играчка с големина на бебе), ще работите в групи.

Това за съдействащите кърмачета беше шега - просто който води дете, няма как да се занимава да влачи кукли и възглавници, естествено и ще си ползва наличното дете. Няма нужда да водите специално децата за тренировки, те са се доказали като експерти по сукане вече Mr. Green

Забравих да кажа - носете си и флумастри, има една задача за рисуване. Не е беда, ако не си носите, ама ще е по-забавно да е в цвят.
а казват,че за глухите барабанът не биел втори път-за малко да се явя неподготвена Whistling

# 183
  • София/Варна
И аз ще докарам бебето, на което моя синковец се упражнява да е батко (само да не ме надуши, че му го отнасям Wink).

# 184
  • София, Младост 2
A който не може да рисува освободен ли ще е от задачката Simple Smile

Не Naughty Всички ще рисувате, та пушек ще се вдига - но за утеха мога тържествено да ви обещая, че няма да правим изложба в коридорите на МД после hahaha
Задачата е много забавна и едновременно с това много изпълнена със смисъл - ще видите Grinning

# 185
.. но за утеха мога тържествено да ви обещая, че няма да правим изложба в коридорите на МД после hahaha
Дано Simple Smile.. че ако и мойто творение присъства, изложбата не би имала голям успех Joy

# 186
От това с рисуването се притесних, хич не ме бива ooooh!

# 187
хедра, а какъв беше отговорът на това с разранените зърна на майката на близначетата? Нали вече можеш да го кажеш?

# 188
  • София, Младост 2
Не може още - в събота ще го обсъждаме Grinning

# 189
Нямам търпение! Много пъстро ми се струва, че ще протече рисувателния ден!
А за моите способности с четка и и всички подобни бои /моливи, фулмастри/ не искам да коментирам,че най добрата ми изява е накриво нахвърляна скица. Ама, това си е дабра, какво да направя като я нямам....
Но обещавам да дам всичко от себе си!

# 190
момичета,това време днес нещо ме плаши-вали доста,а за пътната обстановка чувам страхотии Sad
а аз мислех от София да пътувам за Пловдив(нали съм си от там),понеже имам здравословен проблем,за който тук нито могат да ме изследват,нито да ме лекуват.затова си отивам в Пловдив-майка ми ще ми гледа детето,а аз ще ходя по лекари.
сега направо не знам как да постъпя с това пътуване ooooh!

по отношение на разранените зърна-едно от моите майчета има такъв проблем.зърната и вече са започнали да кървят и тя маже там с разни работи ooooh!иначе специално ходи в Плевен да ражда в БПБ и очакваше да и помогнат в закърмването.сега не е сигурна дали правилно поставя бебето на гърдата.предложих и да отида утях,да се видим,но бебчето е много малко и тя сигурно не иска много посетители край него,понеже не ме е поканила на гости Embarassed
дано се пооправят нещата,защото тя е от моите майчета,които бяха запознати с ценностите на кърменето още по време на бременността и беше много въодушевена и решена да кърми Praynig

# 191
  • София
dessy encheva нищо не можеш да направиш ако наистина я е страх да те покани вкъщи. Опитай се по-подробно и практично да и обясниш как се поставя бебето правилно на гърда и че по време на сукане не трябва да изпитва силна болка. Ако е така трябва леко да го махне от гърдата и пак да го постави. Прати и линкове с клипчета за правилно поставяне на бебета на гърда и и спомени за варианта за къса юздичка и да помоли педиатърката или специалист да погледнат или тя самата за това.

# 192
хм,и какво сега ...аз не успях да се запиша на обучение  CryТоку -що открих темата!Аила поне ти бе,душко да ме беше светнала!Нищо.За следващите обучения да ме запишете.Да,ама пък си имам мама на която вече помогнах и кърми успешно бебчето си.А като си помисля ,че доскоро и аз исках съвети ooooh!

# 193
  • София
  Татяна ако искаш говори с Хедра, ако отговаряш на условията и има все още възможност може да се включиш предполагам. Аз лично за мое най-огромно съжаление не можах да присъствам на първата лекция, и Хедра сподели че едно отсъствие евентуално може да се толерира, но не повече.
  Съжалявам, но замалко и аз да пропусна темичката, ако незнаех от преди това за обучението   Simple Smile

# 194
Благодаря,Аила!

Общи условия

Активация на акаунт