***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 195
Леле.. ако така продължава да вали, утре не знам как ще се дотътря  newsm45

# 196
Ами групата от Пазарджик най-вероятно ще пътува с влак Rolling Eyes
Казаха ми, че маршрутка N7 минава край Централна гара и край Александровска болница. Някой ако знае, нека да потвърди, та да сме сигурни Hug
Дано да стигнем на време!

# 197
  • В чуден свят с четири Слънца
хм,и какво сега ...аз не успях да се запиша на обучение  Cry
Миши, и аз така, ама за следващата среща ще дебна зорко, ако пак се отплесна, подсещай  Simple Smile Ако може от сега, запишете ме, моля Embarassed

# 198
Ами групата от Пазарджик най-вероятно ще пътува с влак Rolling Eyes
Казаха ми, че маршрутка N7 минава край Централна гара и край Александровска болница. Някой ако знае, нека да потвърди, та да сме сигурни Hug
Дано да стигнем на време!

Не знам Sad Ама ако не спре да вали, не влак, не дявол  Rolling Eyes ..
На всичкото отгоре майка ми са в разлог (тя трябва да гледа утре малкия) .. и не знам как ще си слязат  ooooh!
Голяма драма  Tired

# 199
  • sofia
Сори за спама, но наистина ли е чак толкова зле? Ние утре трябва да пътуваме за Пазарджик след курса, но сега ме разколебавате  #Crazy
Да взема да питам и за още нещо--може ли да не носим фулмастри, а цветни химикали  Blush

# 200
Сори за спама, но наистина ли е чак толкова зле? Ние утре трябва да пътуваме за Пазарджик след курса, но сега ме разколебавате  #Crazy
Да взема да питам и за още нещо--може ли да не носим фулмастри, а цветни химикали  Blush
Ми не знам Simple Smile ама дадоха сутринта магистралата София-Пловдив .. то докато не спре да вали няма как да се почисти ..
Пътувала съм тъй в един сняг точно за Сф .. Автобусът закъса, и чакахме 3 часа да дойде друг и да изтеглят с машини тоз...  Rolling Eyes Горе пред тунела като каза пързуллл на един завой.. добре, че карае с 40.. то с повече и да иска не можеше..
Ич не ми се преживява същото пак  Praynig Дано спре да валииииииииии

# 201
  • София, Младост 2
Може химикалки, цветни моливи... абе въобще нещо цветно за рисуване. Така или иначе, ще работите по двойки - достатъчно е половината да носят флумастри и ще има за всички, тъй че ако някой случайно няма, да не се притеснява.
Времето наистина е много гадно, така че напълно разбирам притесненията на пътуващите Confused

# 202
Хедра, приготвих флумастерите, но друго да питам - Има ли на какво да се рисува!? Да носим ли бели листи? Блокче за рисуване нямам, но предполагам принтерна хартия ще свърши работа - А4?
Спокойно момичета, би трябвало да спре да вали! Друг е въпросът дали ще съумеят от пътното да си свършат работата!

Деси Енчева, можеш ли да ми кажеш коя е тази болница в Плевен - БПБ? Някоя частна ли или не?

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 10:29 от gotika80

# 203
  • sofia
Деси Енчева, можеш ли да ми кажеш коя е тази болница в Плевен - БПБ? Някоя частна ли или не?
Нека и Деси Енчева да каже, но доколкото знам университетската болница в града е със статут приятел на бебето.

# 204
  • София, Младост 2
Аз доколкото видях предния път, всички си носите разни неща за писане и затова не казах нищо специално за рисуване освен флумастрите. Но ако някой може да донесе бели листа (по един на човек, значи 30 броя някъде), ще стане съвсем като за изложба Mr. Green
Ще имате и 5-минутен тест утре сутринта, да си знаете - прегледайте си хубаво записките Twisted Evil
Лош късмет, че в екипа на обучаващите има преподавател - иначе щеше да ви е много по-спокойно, на докторката нямаше да й мине през акъла да ви мъчи с такива работи hahaha
В Плевен БПБ е АГ-клиниката към университетската болница, ако не се лъжа - и едната от частните болници изяви желание за започне обучение по програмата миналата година след конгреса по кърмене.

# 205
Извинявайте, ама аз като разбрала-недоразбрала да си попитам  Embarassed : утре нали сме пак от 10:30? в същата зала ли ще бъдем или пак ще се чакаме във фоайето?

# 206
момичета,тук е някакъв снежен ад,макар и много красив Crazy
ние окончателно се отказваме от пътуването-трябваше да бъде днес,но не смеем да помъкнем детето по пътищата Stop
тук вали и натрупва,духа вятър,клоните на дърветата и разните кабели са натежали от сняг.сателитната и клабелната телевизии не работят.моля се да не ни спрат тока Praynig
колата е затрупана и въпреки,че живеем на главна улица,снегорин не е минавал изобщо ooooh!
за магистрала Хемус тази сутрин казаха,че движението е с вериги,а всички проходи са затворени,та и до Пловдив няма да пътувам,а във вторник имам записан час на лекар там Confused
та така-много ще съм благодарна някой да ми прати записки след срещата  bouquet
приятно обучение на тези,които ще успеят да отидат   Hug

# 207
Благодаря за отговорите за болницата - интересно ми беше - нали съм от там, много ми е свиден тоя Плевен! Не обещавам да донеса листа, но ще се постарая - хрумна ми нещо, но довечера ще пиша пак.

Хедра, почвам да зубря за утре, Mr. Green че как звучиш.... Shocked Laughing

# 208
Те и за магистрала Тракия казаха, че има навявания и е трудно проходима на места ..
Тук има поне 30 см. сняг и не е спряло Sad

Но като малка снежна приказка е наистина страхотно  Sunglasses Поне лапето се набесня в снега, нищо че майка му умря от студ  Joy

Още не знам какво да правя Sad

Искам да рисувамммммммм  Rolling Eyes

# 209
  • София
  Туку що се чух с майка ми, преди малко е стигнала до село, малко преди Пазарджик с Велинградския реис от София по магистрала Тракия. Каза че не е имало проблеми и се е движил доста бързо, но тя не се заглеждала по пътя за да не се шашка и си е чела книга. Пристигнала е благополучно. Но предвижването от Младост 4 в София до Автогара Юг и беше отнело час и половина...., просто вътре в града задръстванията на места са ужасни...

Общи условия

Активация на акаунт