***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 210
Айла, ух дано  Praynig

# 211
Аз съм с 2 болни деца и с непристигнала баба, поради затворени пътища:(
За съжаление ще пропусна този път Cry

# 212
Много е гадно времето! По принцип до края на деня го дават да спре да вали.  На тези, които не бяха минали път мога да пратя по имейла лекцията, за да се подготвят за теста. Simple Smile

# 213
  • София
  Аз много искам лекцията от миналия път. Ето ми мейла - Aila24@abv.bg

# 214
Хриси, може би когато ще има тест или трябва да се носи нещо, ще е добре да изпращаш съобщение по мейлите. В случая е ясно, че няма да е фатално, ако някой изпусне, но го казвам за всеки случай, защото не всички следят темата. Ако Ива не ми беше казала за теста, какво ли щях да правя  ooooh! Laughing

# 215
  • София, Младост 2
Часът и организацията си остават точно като миналия път - 10.30ч във фоайето на Майчин дом. Моля вземете предвид пътните условия, за да стигнете навреме все пак - видяхте, че материалът е много, така че е важно да започваме навреме, за да можем и да свършим навреме (пък и ние ще се стараем този път да няма проблеми с техниката Confused).

Извинявам се, че не пуснах съобщение на мейлите - грешката е моя Embarassed

# 216
Засега съм на линия  Peace Дано не се случи нещо непредвидено снеговалежно ..  Praynig
И бабата се появи, додрапали са  Mr. Green

# 217
Аз ще нося листи - нали имам книжарница, поне листи у нас да искаш Simple Smile
Но какъв е този тест...  newsm78  нещо не разбрах. Както и да е, утре ще се дотътрам с двете деца, едното ще гледа другото. Или обратното  Laughing

# 218
Оставям на билката да донесе листата, тогава!
До утре!

# 219
Днес беше чудесно! Научихме много нови неща, а и се позабавлявахме и се посмяхме Laughing
Нямам търпение за следващата сбирка  Heart Eyes

# 220
Здравейте, момичета!  Stop  Благодарение на труда и усилията на лекторите, обучението отново беше на високо ниво.  Темата беше отлично представена, сбирката - забавна и ползотворна, за което мисля че всички трябва да ги поздравим!   bouquet   Исках да попитам дали този път всички успяха да си водят записки и искате ли пак да нося копия от втората лекция другия път? Ако да, моля, пишете ми на лични. Пожелавам на всички много успешно дадени съвети и подкрепа в полза на кърменето!  Peace

# 221
Браво на лекторите за труда и за забавно и достъпно поднесената информация!  bouquet
Групата от Пазарджик е възхитена! Peace С нетърпние очакваме следващата сбирка!

# 222
като гледам доста съм изпуснала Sad
може ли една мама-доброволец да ми разкаже на ЛС какво точно правихте и ако може някакви записки или да ми кажете къде да чета,ще съм много благодарна Hug
а какво стана със задачата с разранените зърна-кой е "верният отговор"?като гледам какво се случи с онова майче,за което ви разказвах,предполагам,че сериозното разраняване на зърната,което е съпроводено и с кървене,пречи на кърменето и даже може да доведе до отбиване.какво стана при нея-спряла да кърми за 2 дни и кърмата и намаляла,но пък зърната се оправили.сега храни смесено-цеди кърма и дава и АМ с шише,но се е настроила за отбиване..в момента я насърчавам да върне бебето на гърдата,като я уверявам,че кърмата и отново ще придойде,щом започне да кърми детето.
ами,ще видим какво ще стане-зависи от нея Peace
моля ви,пишете ми и кога е следващата среща Praynig

# 223
Много съжалявам, че пропуснах, но сме болни и ме беше страх да не заразя някого, ако доида. Ако някоя от вас има каквито и да е записки, ще съм благодарна...   bouquet

# 224
  • София
  Отговара на задачката е - Хепатит С.
  След като зърната са се оправили и ако проблема е открит за да не се разраняват отново, при желание от страна на майката има голям шанс да си върне бебето на гърда и да възстонови нивата на лактацията. Така както го описваш обаче, майката не ми изглежда особено мотивирана....

Общи условия

Активация на акаунт