***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
Много ви благодаря за пожеланията и стиснатите палци! Simple Smile
ама хайде стига сме спамили темата, че вече ми става съвестно...  Embarassed

# 301
  • sofia
И за мен не беше най - удачната дата 11.04, че баща ми е рожденник, пък и на 12.04 ни е Великдена, но ще видя как ще наглася нещата, за да присъствам. Има време до тогава, ще го мисля!

Леко и безаварийно раждане на Наасоя!   bouquet
Ще се включиш към овенската почерпка  Hug
Знаеш ли какъв отбор се събрахме празнуващи около датата  Joy
голям е отбора  Heart Eyes

# 302
Аз, като един типичен Скорпион, ще се включа в консумацията! Mr. Green

# 303
  • София, Младост 2
Момичета, има промяна в плановете за април:

Априлската лекция ще се проведе на 25.04, а не на 11.04, както бяхме говорили.

Съжаляваме за неудобството - твърде скоро след великденските пътувания е, но се надяваме да не ви попречи да присъствате.

# 304
Пфууууууу .. само ми се разминават почерпките  Crossing Arms

# 305
  • София
  Аз съм по-доволна от тази дата, сега остава само да не родя дотогава и после да има достатъчно време преди следващата за да съм родила и да мога да присъствам  Simple Smile

# 306
  Аз съм по-доволна от тази дата, сега остава само да не родя дотогава и после да има достатъчно време преди следващата за да съм родила и да мога да присъствам  Simple Smile
Joy Ам ако се засилиш да раждаш баш тогава - бегом до МД.. и после с бебето да гледаме на живо и да се учим Twisted Evil Ти няма да се притесняваш, нали  Blush

# 307
Ами и за мен 24-ти ще е ОК като дата. Дано тогава вече съм спокойна, а не тотално изперкала покрай работата Mr. Green

Пфууууууу .. само ми се разминават почерпките  Crossing Arms
Rolling Eyes що да ти се разминават Simple Smile

Стискам палци и на двете майки очакващи среща с малки бебета Simple Smile Даже и на трите, не знам другата мама кога е и тя.. Айла, а ти кога ще раждаш по план?

# 308
  • София
  Другата бременна мама е KayRenn и също е като мен май месец, но в края, аз съм в началото някъде между 4 и 8-ми май термин  Simple Smile
  За практиката за съжаление съм решила отново да раждам в ТК  Simple Smile Но ще видим дали на следващата лекция няма да ми донесат бебчо набързо за хапване или как ще го измислим да присъствам, защото не трябва да отсъствам повече, първата лекция я пропуснах и нямам право на повече отсъствия  Simple Smile

# 309
Добре, че погледнах. Новата дата ще се установи след кратък размисъл дали е по- добра - вече отложих присъствието си на р.д. на баща ми.

# 310
Ейййййй, тази нова дата ме хвърли в размисли дали пък не мога и аз да присъствам с горе-долу двуседмично бебе (живот и здраве)... ама хайде да се появи, пък тогава ще го мисля пак....

# 311
Новата дата не ми е удобна. Cry
На Зелено училище съм с ученици от 21 до 25 април.
 Thinking

# 312
Минавам да питам трябва ли да се носи нещо за лекцията в събота. В случай, че да - моля да споделите /Хедра, ти си/, за да може да си набавим материалите в оставащите три дни.

# 313
  • София, Младост 2
Не - този път не ни трябват допълнителни материали.
Надявам се да е съвсем уреден въпроса с гледането на бебета горе - но и да не е, има резервни варианти (по-неудобни, но все пак) и ще се разберем каква ще е схемата. Време е вече да започнете с практиката Grinning

# 314
  • София
Ако не е уреден, Naasoq да си доведе бебето, на него ще тренираме! Grinning
Naasoq, честито, да ти е жива и здрава, сега видях, че си родила!
Извинете за спама. Blush

Общи условия

Активация на акаунт