***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 315
  • София, Младост 2
Честито и от мен Hug Живо и здраво да е бебенцето, спокойно и щастливо, че и мама да е така Grinning
Пък ако извадим още по-голям късмет, тогава и Айла ще вземе да ражда по време на лекцията и ще видим и засукване в първите минути hahaha

# 316
Честито и от мен Hug Живо и здраво да е бебенцето, спокойно и щастливо, че и мама да е така Grinning
Пък ако извадим още по-голям късмет, тогава и Айла ще вземе да ражда по време на лекцията и ще видим и засукване в първите минути hahaha
Ако иска да нося един голяяяям басейн - да гледаме и раждане във вода  Joy

Айла  Heart Eyes Hug

# 317
Е, че то три седмично бебе вече си е за лекция готово Hug Hug Hug
Жива и здрава да е малката принцеса и да ни навести, за да й се порадваме Heart Eyes

# 318
Хедра, благодаря за отговора!

Наасоя, честита радост! Живичко, здравичко и щастливичко бебче! И аз чак сега видях, а то на две седмици, че и отгоре!

# 319
  • София
 Хедра, нямам нищо против вече да раждам, то ще са останали около 9 дни до термин на лекцията, но май нямам изгледи за съжаление. Таткото спомена да си взема все пак багажчето, така или иначе сме в МД  Simple Smile А ако се наложи секцио, нямам нищо против от помощ някой да ми донесе бебето да засуче по-рано от третия ден както стана предния път  Simple Smile
 Хедра, май убедих мъжът ми да ме закара в събота до МД, ако искаш да минем да те вземем и теб, все още има едно свободно място в колата  Simple Smile

# 320
  • София, Младост 2
Ако няма да ви представлява проблем да ме вземете и ако не си зараждала дотогава ще се радвам да ме вземете и да си говорим по пътя нататък Hug

# 321
Благодаря за пожеланията! Hug
Живот и здраве за събота и двете ще сме на линия и ще дадем възможност на всички да се пробват на практика да накарат бебе Ива да си отвори широко устата Wink (че въпреки че суче доста ефективно, хич не ще да си отваря устата толкова, колкото ми се струва че би трябвало).  Wink

# 322
Каква приятна новина Simple Smile

Благодаря за пожеланията! Hug
Живот и здраве за събота и двете ще сме на линия и ще дадем възможност на всички да се пробват на практика да накарат бебе Ива да си отвори широко устата Wink (че въпреки че суче доста ефективно, хич не ще да си отваря устата толкова, колкото ми се струва че би трябвало).  Wink

# 323
Току-що получих смс от Aila: "Елена 3750 51см"  newsm44

Grinning

# 324
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честита радост на Айла, да им е жива и здрава и много да ги радва! А каките да слушкат и помагат!

# 325
Aila, да ти е жива и здрава малката бебочка!!!

# 326
Честита рожба, Айла!  bouquet
Да са ти живи и здрави всички дечица и много, много да те радват!
 Hug Hug Hug

# 327
Здравейте момичета! Понеже предния път си тръгнахме малко по- раничко заради кръщането, не разбрах кога точно ще бъде следващата среща - обсъждахме да е или на 09.05 или на 23.05, но така и не разбрах. Можете ли да ми кажете кога е, за да си направя разстановка на времето.

Благодаря предварително.

# 328
  • София, Младост 2
На 23.05 ще е - има време дотогава Grinning
Не помня ти дали беше включена в чата? Ако не си - имаш ли желание? С момичетата обсъждаме много неща и е полезно - така че всеки, който не е включен, може да се обади и да го присъединим към този начин на общуване извън лекциите Grinning

# 329
Току що Герито има добрината да ме включи! Разбира се, че искам, страхотни дискусии вероятно се вихрят!

Аз понеже не съм много на ти с компютърните технологии и за това толкова късно ме включиха - дори не бях разбрала....

Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт