***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 330
  • София, Младост 2
Няма страшно - момичетата могат да ти пратят историята на чата да си четеш, така че нищо не си изпуснала. Само кога ще намериш време да изчетеш всичкото, че сигурно е с размерите на Война и мир (поне)... hahaha

# 331
Честита малка принцеска на Айла!   ylinfantПожелавам й да бъде здрава, румена и засмяна и винаги да се чувства обичана! На Айла пожелавам бързо възстановяване и безпроблемно кърмене! newsm51

# 332
  • София
   Благодаря много за  поздравите на всички  Simple Smile
   Влизам набързо да се похваля, че вече сме си вкъщи с бебка. Когато имам повече време ще разкажа как протекоха нещата с раждането и ще пусна снимчици. И аз и тя се чувстваме страхотно  Simple Smile

# 333
Честито, Айла!!!  Simple Smile  Желая ви много здраве, щастие, любов и прекрасни изживявания, на теб, на малката Елена и на цялото пораснало семейство!!!   bouquet

# 334
  • София
Честити рожби на новите майки  Simple Smile
Бъдете здрави и много щастливи   bouquet

# 335
Искам да следя темата, но още нямам стажа от 9 месеца  Wink 
Самов София ли има обучения?

# 336
  • София, Младост 2
Значи ще те имаме предвид за следващото обучение догодина, Нели - тогава ще си съвсем точна по всички изисквания Grinning
Обучението е в София, да - в момента върви и едно във Варна, но за догодина сигурно е само обучение в София.

# 337
Честито на Айла и Naasoq !   bouquet  bouquet  bouquet
Да са ви здрави и весели децата, да ви радват и изпълват с гордост всеки ден!  Приятно кърмене!   Hug

Аз съвсем отпаднах от семинара, за съжаление  Sad  Имах много работа и проблеми, изтървах 2 занятия и прецених, че няма да смогна и нататък. А и от днес се считам вече екс-кърмачка  newsm45  Но съм винаги на разположение за правото дело, дори онзи ден давах инструкции на една бременна приятелка на дъщеря ми  Peace

# 338
  • София
  Искам да се извиня на мамата, на която съм свила слинга. С халки от хасе, светложълт или почти бял цвят. Имам почти същия, но сега вкъщи като се разрових открих, че вече имам два. Нека да ми пише за да се разберем как да и го върна, извинявам се отново..

# 339
  • София, Младост 2
На Снежка е - двете ще се уточните как да й го върнеш Hug

# 340
Ееех каква носталгия ме натисна като ви попрочетох  Hug Какви емоции бяха, какви срещи, като сладки кокошчици!
Много ми е самотно тук. Срещите в Бургас са ми рядкост. Най вече по телефона действам, но друго си е контакта, другоооо  Heart Eyes

# 341
  • София
Мери, и на нас ни липсваш  Hug

# 342
Вивчо така и не мога да се организирам за онези отчети  Embarassed

# 343
  • София
Мери, не се притеснявай, и на мен ми е трудно. Ако имаш лс, може да ги копваш и изпращаш. Това поне не отнема много време  Wink

# 344
Имам имам, част от тях пазя поне, ама ми се стори грубовато така и за това не го сторих по рано. Барабар с моите отговори нали?

Общи условия

Активация на акаунт