***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 150
hedra, аз май нямам достатъчно стаж с мойте мижави 6 месеца и половина, но ЖЗ смятам да са повечко? И... късно ли виждам темата?

# 151
  • София, Младост 2
И късно, и рано, слънце Hug
Раничко - защото наистина 9 месеца стаж е непоклатимо изискване. Късно - защото дори да ги имаше, вече започнахме, първата сесия беше миналата събота.
Недей се разочарова много обаче - догодина по същото време сигурно пак ще правим обучение, а дотогава ще си пушка по всички изисквания и много ще ти се радвам да се присъединиш към нас Hug

# 152
Добре, утеши ме  Mr. Green  Ще бъда в стройните редици на чакащите.  Peace

# 153
И аз съм мераклия за догодина по същото време.
Дотогава, живот и здраве, и моите кърмачески месеци ще са набъбнали чувствително! Grinning

# 154
  • София, Младост 2
Освен да ви почна отсега един списък за догодина - дотук сте три вече (още едно момиче ми писа на мейл преди седмица, също с бебе на 6-7 месеца) Mr. Green

# 155
Не вземете да организирате курс два пъти в годината, вместо по един Simple Smile

# 156
  • София, Младост 2
Нямаше да е проблем да стане, ако МЗ примерно се навиеше да плаща за тези курсове.

Предвид обаче че са ежемесечен ангажимент за 6 месеца напред, като отнемат неимоверно много време (зад тези 5 часа, прекарани от момичетата в залата, стоят седмици труд за изработването на материалите) и се правят само на мускули и добро желание не само абсолютно безплатно и доброволчески, ами и без никаква подкрепа отникъде, мисля че и веднъж годишно да успеем е идеално Confused

Още повече, че това далеч не е единствения ангажимент за всички ни - работата в кабинета си продължава, както и ходенето на работа и понякога даже отглеждането на собствените ни деца, когато успеем да го сместим между другото Laughing А за момента хората, които се занимаваме с всичко това, сме 4 (четири) - ЖЗ, ако след този курс нещата се разрастнат и има повече доброволци, които да могат да поемат голямата част от работата, може да се мисли за повече неща, но засега за толкова ни стигат силите и човешкия ресурс.

# 157
Освен да ви почна отсега един списък за догодина - дотук сте три вече (още едно момиче ми писа на мейл преди седмица, също с бебе на 6-7 месеца) Mr. Green
Като гледам, май наистина е време да почнеш нов списък за догодина... Laughing

# 158
  Аз бих се възползвала от записките ако има начин. Как може да се разберем да ги получа? Всъщност мога да ги сканирам и да ги пратях и на други ако изявяват желание.
Ще гледам да ги преснема и да донеса копия на следващата лекция. Ако желаещите са много - или ще ги преснемат, или сканиране - ще го измислим в движение. Wink

# 159
  • София
  Мерси  Simple Smile

# 160
Само да предупредя, че списъка за догодина набъбва.  Laughing С удоволствие ще чакам да придобия нужния стаж( че и още n-пъти  по толкова)  smile3508
На всички обучаващи се момичета, наслука. Hug

# 161
Само да предупредя, че списъка за догодина набъбва.  Laughing С удоволствие ще чакам да придобия нужния стаж( че и още n-пъти  по толкова)  smile3508
На всички обучаващи се момичета, наслука. Hug

Благодаря, до година и ти! Hug

# 162
здрвейте!
бързам да ви се похваля за една мама,която срещнах вчера и ме зарадва с хубави думи Hug
тя сега има второ бебче на 3 месеца и половина,което кърми.първото си дете е кърмила само 20 дни и когато се запознахме,беше бременна с второто.беше адски скептична по отношение на кърменето и още по-скептична беше за това,че е възможно някой да и помогне да си кърми детето.говорихме на дълго и нашироко за кърменето,още преди тя да роди.накрая скептичният и поглед се смени с поглед на доверие и аз бях много доволна от себе си.виждала съм я 2-3 пъти,откакто роди-кърми си детенцето,сподели,че съм и развенчала много митове за кърменето и захранването с информацията,която съм и споделила.сега кърми на поискване и каза,че смята да захрани след 6-тия месец,нищо че приятелките и вече давали пюрета.
много съм горда-това е един от успешните случаи,в които някакси успях да променя изцяло нагласата на жената и сега всеки път я виждам щастлива и благодарна.не спирам да я подкрепям и поощрявам и се стремя да отговоря на всичките и въпроси.тя е от хората,които не четат в интернет и които имат нужда да разговарят за нещата.това още повече ме нахъси да участвам в нашите обучения и нямам търпение да се видим с всички вас Hug

# 163
dessy encheva, браво!  bouquet

# 164
  • София, Младост 2
Поздравления, Деси - имаше нужда от накова насърчение, че усилията ти се оценяват (предвид това, което ни разказа на обучението за разочарованието си в други моменти) Hug
Така вървят нещата - понякога човек не може да помогне, друг път пък е окрилен колкото и майката, която е щастлива от помощта - и тези моменти компенсират всичко Heart Eyes
Казвам аз, преди малко прибрала се от Майчин дом, където така и не успях да закача еднодневните близнаци на най-добрата ми приятелка по такъв начин, че да не сплескват зърната и да не й причиняват болка

Общи условия

Активация на акаунт