***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 240
  • София
  Аз съм все още на работа и нямам скайп инсталиран в офиса, така че ще мога да се включа едва вечерта. Ако искате може да изберем една мама, която е по-свободна и да и пращаме на ЛС, никовете си и тя да ни добавя към чата  Simple Smile

# 241
Аз също мисля, че идеята за чат по скайп и много добра! И аз като Aila редовно се сблъсквам с въпроси, на които хич не съм сигурна какво да отговоря и често най-подличко ги препращам към Hedra.
На мен лично място за общуване и обмен на опит с другите от курса ще ми е страшно полезно.
Може би най-лесно ще бъде да изясним съвсем идеята, да съберем никове и да изберем "отговорник" на срещата в събота...

# 242
  • София
И аз като Aila редовно се сблъсквам с въпроси, на които хич не съм сигурна какво да отговоря и често най-подличко ги препращам към Hedra.
   Я какво съвпадение  Heart Eyes

# 243
  • София, Младост 2
Аааа, не - не се прави така Laughing
Като имаш трудни въпроси от майка, ти самата пишеш на някой, с когото обсъждате ситуацията и ти праща инфо, а ти после  препредаваш на майката каквото си научила. По-тромавичко, но пък е ефективно, защото така и ти научаваш за какво да мислиш, какво да гледаш и къде да търсиш информация Grinning Това ще си го говорим в обучението, когато обсъждаме правилата за работа.
На мен също ми се случва да казвам на майки, че ще се консултирам и после ще им дам повече информация - никой не знае всичко Hug

# 244
  • София
  Хедра напълно си права, но понякога няма време за подобно препредаване. Обикновенно след това аз лично държа да се осведомя как са се развили нещата и какъв е бил проблема и евентуалното му развитие, а също така и по възможност да потърся допълнително информация по-въпроса. Но както последния случай за които ми искаха съвет и който касаеше хормонални проблеми и въпроси, наистина се чувствах тотално некомпетентна, в този случай дори  и да потърся информация шанса да сгреша и да объркам нещата е огромен и не бих поела подобна отговорност.

# 245
  • София, Младост 2
Този конкретният случай си е за лекар, така че е ясно, че веднага прехвърляш нещата Hug За спешните е същото - но пък е много полезно това, което споделяш, че после търсиш информация както от майката, така и от този, който се е занимавал с нея, за да може да се учиш от ситуацията Hug

# 246
Здравейте, да попитам за събота - какви занимания се предвиждат, за да преценя дали търся кой да гледа детенце или да го водя с мен /моето е от тичащите напред-назад/?  Simple Smile

# 247
  • София, Младост 2
Ами обичайните работи - ще има и лекционна част, и пак доста пъти групова работа, така че си прецени как ще ти е най-удобно.

# 248
Аз също мисля, че идеята за чат по скайп и много добра!
Ето ви моя скайп: jenny-moni, мога да направя общ чат. Който иска да ми пише Simple Smile

И аз като Aila редовно се сблъсквам с въпроси, на които хич не съм сигурна какво да отговоря и често най-подличко ги препращам към Hedra.
Embarassed Embarassed и съм се класирала тук..може би два пъти..

# 249
Скайпът ми е nellina5829. Hug

# 250
  • София
Моят е rmomcheva.

# 251
  • София
Моят е Olivenn

# 252
Пробвай пак Simple Smile Нещо не е наред мисля.. Не ми изважда такъв юзър изобщо Simple Smile

Моят е ocakateh  Mr. Green

# 253
Добавена си Simple Smile
Моля който още иска или на лични да ми пише или да ме аддва в скайпа.. да не задръстваме темата с размяна на скайпове Simple Smile

# 254
  • София
Момичета, дайте да направим затворена група в Multiply. Знам, че много от вас го ползват така или иначе. Много по-лесно и прегледно ще се следи всичко, отделно, че могат да се отделят теми, няма да е толкова трудно, когато се налага да се рови в history и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт