***Обучение за доброволни консултанти по кърмене в София***

• 21 401
  • 430
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Варна
Не знам дали не е късно да се включа и аз в обучението.
Имам скромен опит с кърменето - само 15 месеца. Надявам се втория път да са повечко Simple Smile.
До сега съм помагала със съвети на няколко мами, основно в началния период на кърменето - до 3-4 месец, докато процеса се урегулира. Когато видя, че не мога да се справя с проблема съм ги препращала да пишат ЛС на Хедра. Определено имам нужда от повече знания, особено когато проблемите са по-засукани.

# 76
Здравйте фенове на кърменето!  Hug Пожелавам тази година да е изпълнена само с щастливи и доволни кърмачки и кърмачета!  Peace
Hedra, аз вече ти изпратих писмо за да се запиша за обучението, но реших да пиша и тук, макар да съм нова във форума и още ми е непозната тази среда.
Ще се радвам да стана част от алианца в помощ на майките, защото знам колко необходимо е това.  Grinning Дано моят скромен 15 месечен опит да бъде обогатен и подплътен с много познания и да дам своя принос в подкрепата на кърменето.

# 77
Да се запиша и аз тук. За обучението разбрах от друг форум, изратила съм мейл на Хедра и очаквам датите.
Ще следя за информация.
Хубав ден!

# 78
  • София, Младост 2
Кайа и Стелита, вас съм ви записала вече. Кайрен - добре дошла Hug

# 79
  • София/Варна
Кайрен - добре дошла Hug
Надявам се това да значи, че и аз съм записана за курса Simple Smile

# 80
  • София, Младост 2
Естествено Grinning
За другите момичета имах предвид, че са записани отдавна, понеже ми бяха писали на мейла, тъй като са активни участници в други форуми и чак сега се показват и тук Grinning

# 81
Е, събрахме се хубава дружина:hug:. Нямам търпение вече.

# 82
Е, събрахме се хубава дружина:hug:. Нямам търпение вече.
Разбрахме се вече, но трябваше и тук да ви търся!

# 83
охооо, компанията набъбнала Hug
Стели, добре, че с появи, щото просто като си представих как ще ти ровя за мейла из пощата си ooooh! Но щяхме да те издирим, де Hug
Мисля, отсега ще има нужда да се озаптяваме, че да проврем и полезната информация... Като гледам колко опитен народ има тук ooooh! И колко всъщност вече ефективно помагате... докато си обсъдим кой на кого... Интересно ще е Hug

# 84
Има ли вече сигурна дата?

# 85
  • София, Младост 2
Хайде, стягайте се:
31.01., 10.30ч във фоайето на Майчин дом се чакаме.
Ако някой закъснее, да звъни на тел на кабинета да излезем да го приберем Mr. Green

# 86
А може ли тел. на кабинета  Blush

И още едно питане - къде в околностите може да се паркира (та да стои колата цял ден и да си я намеря като свършим  Crazy) .. Имам предвид не на паркинг  Mr. Green

# 87

И аз го искам. Embarassed

# 88

И още едно питане - къде в околностите може да се паркира (та да стои колата цял ден и да си я намеря като свършим  Crazy) .. Имам предвид не на паркинг  Mr. Green

Може там да се паркира спокойно. Улицата, по която ще влезете за Майчин дом - продължавате по нея само направо и места колкото щеш Simple Smile

# 89

Може там да се паркира спокойно. Улицата, по която ще влезете за Майчин дом - продължавате по нея само направо и места колкото щеш Simple Smile
Може ли името на улицата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт