Мама коледна украса тук ще сътвори,ако Юлчето й позволи

• 14 298
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Хайде и аз на опашката.  Laughing
Весело прекарване на всички и сбъдване на желанията. Браво на Марти, че се престраши!  Hug Аз може да се кандидатирам за 2010  с такова пожелание Party. За сега и аз наблягам на здравето за себе си и всички около мен. Ако може и по-малко работа  Whistling И аз имам още поне 15 килца за сваляне.
Уинкс, НР, лека работа на вас.  Hug Отбелязвате ли българската НГ на чужда земя? Ние като бяхме в Латинска Америка задължително в 16 ч. местно време посрещахме българската НГ, обикновено на плажа.  Blush Ех, спомени, спомени.... Но знам, че и  по това време на годината носталгията е много силна.  
Ние ще бъдем у сестра ми. Предполагам, че ще се приберем преди 12, за да избегнем обстрела от пиратки /живеем в един блок/. Тук е мястото да почерпя за моята сестричка, която днес има РД.

И аз ще се включа по-късно със сигурност.  Peace

# 241
Герка,честито на сестра ти!   bouquet
Вчера и брат ми чукна 30-таче!
Аз имам трима спящи и хъркащи в спалнята по никое време.Предпочитам вместо да спя да релаксирам на тишина.

# 242
Герката,честито на сестра ти! 
Янче, честито и на брат ти(на патерици)!
за релаксирането и аз съм като теб,най ми е кеф като спят всички,а аз на компа или пред ТВ-то с кафенцето
Аз също си пожелавам всички да сме здрави, да си обикаля ме повече и да разкарам вече последните килограми

# 243
Здравейте и от мен
И аз успявам дя су дабура да кампа зя 5 минути но не мога да пиша щото някой не ми дава Mr. Green.Сега обаче имитира батко си и е взел дистанционото и си и е легнал  на неговото легло и сменя канали.Така пожелавм ви весело посрещане на новата година и да ви се сбъднат всички неща който сте си пожелали.Аз си пожелавам  здраве за цялото ми семейство за мен също с около 30 кила по малко ама това е в сверата на мечтите май .
Забравих да ви се похваля дядо Коледа ми донесе едно пликче с финикиски знаци и си купих нова фурна  сега я пробвам.

# 244
Гери, честит рожден ден на сестра ти! Да ти е много здрава и щастлива!
Момичета, весело посрещане на новата година! Колкото са мехурчетата в чашите шампанско, толкова да са поводите ви да празнувате през цялата година!
Пожеланието ми към всички е да е много здрава и честита годината! Към семейството ми и мен - да сме здрави и да не ни се отразява финансовата криза  Peace Миналата година си пожелах ново  baby_neutral, но ме подмина. Дано с леко закъснение да е тази година. Накрая ще се ядосам и ще махна презервативите, и може да стане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ние тази вечер сме у нас с още едно приятелско семейство с дете. От вчера съм се почнала с разни вкусотии. Правих курабии, торта с квасена сметана, питка, точена баница с късмети, рула Стефани (на всеки отделно, че да си е по-естетично в чинийките). Салатките и пиенето ще са от другата мама). За изпроводяк на годината пуснах пералня и гладих до сега. И не съм усетила как е минал деня ...без да съм яла  Mr. Green Ако продължавам така килограмите май няма да са ми проблем в близкия месец  Wink
Уинкс, страхотни са украсите. Такива неща харесвам аз, ама пусто и къща трябва, не само украса  Joy Joy Joy За Варна няма какво да казвам - това си ми е любимия наш град, а с украсата вече е неотразим...
На работещите по това време - бързо да ви свърши работния ден!
Изчезвам, че след малко се включва другата група!

# 245
  • София
Гери, честит рожден ден на сестра ти и от мен!
Аз на опашката да се включа с пожеланията и желанията за новата година- всички да сме много здрави, да имаме успех във всичко с което се захванем а другото ще се нареди само.
За бебета- ами и аз бих си пожелала но може би за 2010, макар че преди няколко вечери сънувах че раждам момченце, че даже и име му измислих ooooh! мда луди хора

Се Дим ти май пита за пране на пуловери от фокса- аз пера в пералнята вече всичко (от април тази година след като купихме нова пералня) и няма порблем.
А като размер и аз взимам от там 18-24, обаче имат някои дрешки които не отговарят напълно на номерацията. Купувах за племенниците на ицо от там, е голям зор видях за по-големите деца и се оказа че съм улучила, но номерацияа нямаше нищо общо с моето улучване Rolling Eyes
за шейната съм много запалена, и сега пускам мухата на ицо  Laughing
h.kirova честита фурна и да е жив и здрав дядо коледа Mr. Green

ние с коки сме сами вкъщи тази вечер- нашите са на гости, а  ицо е на бачкане до 16 ч. утре, но пък с коки сме си добре и така Grinning мама ще гледа после за 1 път от много години насам новогодишната програма с чаша червено винце  Sunglasses

иве, а гледахте ли в метро? имаше адски много апрески за момчета в метро на цариградско. верно преди 2 седмици беше ама чак да няма хич. а и бяха хубави, ако искаш ще ти снимам на коки апреските- струваха към 18 лева Peace

уинксче, много красиви украси  Peace

айде после пак и аз ще пиша, нали съм ергенка Crazy

# 246
  • София
Само тази година на Бика е без червено в новогодишната нощ.Иначе и аз знам нещо малко поне и ново в червено.
Ние приключихме с вечерята,чакам да ги сложа и да погледам тв а после с гърмежите не ми се мисли Close

# 247
Мойте още спат,аз пия Бейлис и ям чийзкейк-егати кефа,размазвам се.Слушам Комиците и гледам навсякъде свети-май болшинството хора са си у дома.Слушах по новините,че са правили изследване ''жените предпочитат нета пред секса'',хихи.Дано Догодина не съм в тая група.

# 248
  • sf
ние вече се наядохме. Кико пили нервите на всички. а от един час не е спрял да кашля. Той по принцип не е спирал,де, но сега много засили. Не знам какво ще го правя в тия празнични дни.

# 249
  • BG
Здравейте и от нашата къща!   bouquet

Много благодаря за милите пожелания!  Heart Eyes Hug
Напоследък не мога се включа в темата, защото много работа се насъбра, а вечер когато се върна гледам да съм с детко и някак все не остава време ... Даже днес работих  (до преди малко) ooooh!

Томасе, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Голяма Патерица! Пожелавам ти много здраве, да бъдеш винаги много обичана и уважавана и не на последно място - глезена! Дано скоро да оздравеят двете принцеси  Praynig

Герка, честит рожден ден на сестра ти и от мен! Да ти е много здрава и щастлива и все така силна жена!

Честит рожден на патерица и на брат ти Яна! Да е много здрав и да има много късмет! Ей, супер си изкарваш! Наздраве!!!!  cheers Drunk

Иве, само в Новогодишната нощ ли (а тя не се ли брои от Китайската Нова Година  Thinking) - аз разбрах за цялата година?!

Днес като за последно, освен, че работих се грижих за Етко и готвих и сега съм направо размазана ...

Аз да се наредя на опашката с честитките  Grinning
Пожелавам весело посрещане на идващите празници, а 2009 да бъде много здрава, успешна и щастлива за всички!!!

# 250
  • Бургас
 newsm56

здравейте и от наща къща, весело посрещане на новата година. Само здраве, щастие и много усмивки на всички и най вече на Етко разбира се.

# 251
Желая на всички весело посрещане на 2009 год, с пожелания за много ,много здраве,щастие, усмивки и сбъднати мечти  Hug  Hug  Hug
Ева заспа преди малко, ние замезихме добре, незнам къд еще побера основното ястие(което е телешко  Laughing ), хич не см чела че не може да се яде това месо,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Тони е направил и торта
Гърми се навсякъде ,почти съм сигурна че Ева ще се събуди и ще посрещне с нас Нова година  Heart Eyes.Иначе с Бобо (гаджето) си играха цяла вечер и беше много приятно
Целувки и прегръдки на всички  Heart Eyes Hug И до нова година  newsm51

# 252
Ние приключих ме с вечерята и сега приспах Сашо може да погладам на спокойствие преди да почне обстрела.
гери забравих да ти честитя рождения ден на сестра ти   bouquet
Донси ако искаш пробвай една рецепта от нродната медицина при Пешко много помагаше  и сега помага де ,в едно бурканче от бебешка харна мед слагаш половин пакетче джиндифил объркваш го и даваш по една две лъжички дневно това разбера се е при условие че вече си му давал мед

# 253
  • sf
Честита НОва Година, момичета!
Да сте живи и здрави и много щастливи!

аз заспах с Виктор към 22ч и си навих часовника за 23:30. Мсиля да се връщам пак при него. Засега не се буди от гърмежите.

# 254
Честита нова година! Да сте здрави и много щастливи! Колкото звезди в небето, толкова пари в портмонето!

Общи условия

Активация на акаунт