Мама коледна украса тук ще сътвори,ако Юлчето й позволи

• 14 299
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • USA
Момичета, недейте така минорно. Хубаво е да има празници и без това минават толкова бързо.
В тази къща не знам дали има деца, но на улицата има много и си играят на топка, дама, етц. Малко ми напомня на нашето детство като мина от там.
На мен ми се спуква гьона от работа тези дни, освен това съм болна. За Новата година съм си поръчала толкова неща, че половината да се сбъднат пак ще съм щастлива. Най-важното е да сме здрави и дай-боже мен да ме оправят с поредната операция. Другите неща са екстри.
Дано да се оправат бързо болничките дечица.  Praynig

# 226
  • Canada
Мимозка, те само момчетии ли са /предполагам/ роднините? Мимко се е забавлявал, личи си, а аз намирам прилика между Раян и другото мъниче по снимките, да не излезем рода. Simple Smile Само дето нямаме такава в Русе, де. Simple Smile

Аз съм и утре на работа, до 1 ч. и после чакам да ми става празнично. Стига Раян да е здрав, ще ходим у приятели и даже смятаме да му вземем сгъваемата кошара.

Весело посрещане на 2009 година! Да сме здрави всички, пък другото ще се нареди!

# 227
  • USA
Приятно прекарване на всички утре! Аз се очаква да съм на работа цял ден само дано да не е до много късно.  Praynig Така, че ще чакам впечатления, снимки и на който му е доскучало и му се бърбори да се появи.  Laughing

Радвам се, че Варна се разхубавява, надявам се някой ден това да се случи и с любимата ми София, която много одрипавя, милата, в последните няколко години.

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 03:47 от Winx

# 228
Добро утро,мили момичета!  Grinning
Леле,Уинкс до последно на работното място.  Shocked Майка ми все така работеше и си спомням как я чакахе с брат ми,тя като си дойдеше и почваше веселбата.На теб и на N.R. лека работа днес и много весело изкарване ви желая.
Варна се е променила много,много ми се ходи,не съм била от години.Преди там живееше най-добрата ми приятелка и й ходих често на гости,но и тя се ожени за софианец и тука дойде.Сега живее в Младост 4,то и разтоянието колкото от родния ми Добрич до Варна.  LaughingВ самия Добрич вече никой не остана почти от родата и приятелите ми,къщите и апартаментите пустеят.Но като поотраснат децата и изкарам книжка съм решила по-често и повече време да ходя натам.Той ББ пожела на София,другите градове да се оправят и хората да си стоят там.
За пожеланията като гледам май сме доволни и щастливи жени-то това е щастието,щом не го усещаш значи го има.В един късмет го пишеше.Така не си усещаш здравето докато не те заболи нещо,после оценяваш колко е хубаво без болка.
Имам много желания-да идем някъде на пролет с децата,да имаме по-дълга почивка на морето,Никола да тръгне на ясла възможно най-лесно,да изкарам шофьорски курсове и да шофирам,да си завърша следдипломната,да изглеждам по-добре.Мислих,че някоя от нас ще си пожелае още едно бебе.  Laughing
Мимко е сладур,улучил е мъжка компания.Никола все в дамска милия.Много е по-лесно когато са сред деца.Мойте са истински щастливи в компанията на деца,играчките просто ги занимават за известно време.

# 229
а, Яна, добре от мен да мине - пожелавам си го  Laughing
добро утро  Hug

# 230
  • Асеновград
Здравейте момичета ,
Тедо заспа , а аз трябва да подредя малко къщата и да се привеждам в човешки вид за довечера.Болна съм , лошо кашлям , дано не заразя Тедо.Той снощи спа при баба си , довечера при другата баба , дано до утре вечер да се позакрепя.
Марти и аз ти го пожелавам и на всички , които искат , аз може би 2010 или 2011 , още се колебая , само да сме живи и здрави.
Уинкс и на теб много здраве.
На всички весело посрещане на Новата година !Много здраве за нас и семействата ни , а другото ще го наредим някак ! Hug

# 231
  • София
ей ме на
Желая ви весело изкарване на празника!Много здраве и щастие през НГ!
Преровихме цяла София за ботуши и апрески 23-24 номер никакви никъде,даже и от 200лв нямат.За момичета колкото искаш.
Нали знаете почва година на бика,на Новогодишната трапеза без телешко и никакво червено в облеклото Wink

# 232
Нали знаете почва година на бика,на Новогодишната трапеза без телешко и никакво червено в облеклото Wink
това не го знаех

# 233
Хи-хи,верно ли бе Иве?Ние сме на маса с мезета в Новогодишната нощт,предимно на филийки с хайвер.Сами ще сме,много сме уморени за друго.Имахме някакви възможности,но догодина живот и здраве.
Ей,сега се върнахме от Ситито,пълно с хора.По-скоро родители с деца дето се чудят къде да се денат с тях.Надина влезе в клуба и Никола като ревна,че не го пускат и него,40мин. ни скъса нервите и накрая я изкарахме.Аз се натъпках с донати,имам още.  Embarassed Депресирах се,че нищо не ми стана от нещата които пробвах.Накрая тъкмо дребния се разигра,тръгнахме.И като почна едно бучене и кривеене в колата,Надина дреме и където и да идем трябваше да я пазя.Неиздържах и накарах мъжо да ни стовари пак в къщи.В моя затвор,едва ли ще изляза оттука до догодина.  Laughing
Марти,дано се разминете с варицелата по празниците!Ама щом не си карала винаги възможността остава.
Весело изкарване!И който си е по домашно да пописва!Аз определено няма да съм много ангажирана с празника.Най-интересното е като почне зарята.

# 234
Весело посрещане на новата година и от нас. На мен пък ми препоръчаха да съм с червено бельо на НГ, но така и не остана ред за ново бельо...
Ние бяхме преди малко в Пикадили в Мола.. ужас някакъв... 18 каси работеха и на всички имаше опашки  Shocked
А в нас мъжо се хвана да прави нещо по прозорците и някак успял да изкърти лайсната с пердето... после оправи пердето ама стъпал на леглото на малчо и то се счупило  hahaha После тръгна да оправя леглото ама то се счупило още повече и той се ядоса и го хвърли. Та догодина ще купуваме легло на малчо  Mr. Green Обаче си мисля, че няма смисъл от бебешко легло.. мисля да вземем направо някакво единично.. дайте някакви идеи.

# 235
Приятно изкарване на всички!
Пожелавам си здраве, здраве и пак здраве!
Дели ака по веднъж, най- много два пъти на ден.
Аз знам, че в новогодишната нощ се спи с червено бельо, за да ти върже новата година с ново гадже Mr. Green
Ние днес сме си тримата у дома. Направих баклава и баница с късмети, остават ми салатите и основното.

# 236
и ние ще сме в къщи с децата и моите родители и баба ми, за готвенето ще е по малко,че само готвя и после остава
Весело посрещане на новата година!

# 237
Весело посрещане на Новата Година и от нас  Hug Пожелавам на всички само приятни емоции  Hug

# 238
  • sf
Весело изкарване довечера. аз ще съм тук- мисля да пописвам
вихря се в кухнята, а мъжо "гледа" Кико- т.е. иска да гледа тв, а дребния да си играе кротко до него. Съответно не става така и двамата са яко изнервени.

# 239
за готвенето ще е по малко,че само готвя и после остава

Абсолютно!  Peace Вече не се вързвам да готвя и правя цял ден,да преяждам и всичко да остава!Може би като пораснат децата и почнат да ядът колко нас!

Общи условия

Активация на акаунт