Мама коледна украса тук ще сътвори,ако Юлчето й позволи

• 14 303
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • USA
На испански е Navidad май (от песента Simple Smile). Може и да са франкофони - не знам. Варна е много красива и чиста. Браво!
Сладките са мн. лесни, след като и аз ги правя.  Laughing За теб още по-лесни, защото можеш да си купиш тиквено пюре в консерва от магазина. Ето рецептата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352636.msg9391500#msg9391500

# 211
  • Canada
Оф, верно Navidad пеят smile3555.
За мое удобство, песента е в подписа ти Laughing

Мерси за рецептата, наистина изглеждат лесни, ще пробвам.

# 212
Рецептата изглежда доста приятна и вкусна,имам и всичко нужно в къщи.Но с двете деца няма да мога да ги направя,а и като знам че само аз ще си ги ям.Откак Надина в в къщи не спат по едно и също време,разминават се.Когато са заедно си играят и не скучаят.Тя посвикна в къщи и на по-спокойно,че първите дни става и почва ''айде,тръгваме ли?с кой имаме среща днес?къде ще ходиме?''А бе третираше ме като гид или секретарка.
Иве,супер е че сте излизали заедно с мъжът ти!Моят явно много му дойде с тази почивка и сега пак ми е сърдит.Просто като си отключи агресията към мен и много време кара и е доста тежко.Но аз си трая и това е,докато му мине.Въобще мен ме чака една такава година,на стискане на зъби,така го виждам.Тази година дето идва ме чака отбиване и махане на памперс,поне дневен.А и вече е крайно време да сваля някой друг килограм.Дано всичко това мине леко,друго не си пожелавам освен да сме здрави.
Вие какво си пожелавате за Новата година?
pipimipi,пиши нещо!  Hug Виждам,че редовно четеш!Забелязвам те винаги,заради думичката ''pipi'' в поста ти.

# 213
  • Асеновград
Добро утро ,
вчера ми дойде и тази сутрин съм като парцал.Ако можеше да не идвам на работа , щеше да е добре , но не може...
Тедо ходи по 1-2 пъти и от известно време насам влиза под масата да си свърши работата.Нещо гърнето го оставихме на заден план покрай тия разболявания , за което аз се радвам.Бабите от личен опит разбраха , че не е готов за гърне , щото на моите приказки нямат вяра.
Цвети , аз всички плетива ги пера в пералнята на 30 градуса и с Первол.Няма сила на света , която да ме накара да пера на ръка.
Яна и аз това си пожелавам - здраве , другото криво-ляво ще го наредим.

# 214
Добрутро и от нас.

cook cook

Дечко спа спокойно и почти му е минало подсеченото  Whistling Судо крема свърши работа  Peace Убеждавам се, че трябва да му викам ЧУДО крем, а не Судо Heart Eyes  Някой дру имал ли е проблем с Бейби Тан? На времето зълва ми беше казала за него - че мнайки го хвалят, но на нейната щерка не й е понесъл... Оказа се, че и на нашия му е противоказен Confused

Днес се чудя дали да обикалям детки магазини да му търся масичка със стол и гумено килимче или да ходим пеша до любиия ресторант, да си поръчме новогодишно меню за вкъщи - компромисния вариант за нашето фемили тази година  newsm78

Били, ами има лесно, за да не и идва, бре -  EFP  newsm10

# 215
Здравейтеее  Hug
Честно казано и на мен не ми е празнично, може би съм одъртяла  Rolling Eyes  Laughing Но пък правя торта за утре и се надявам вечерта да бъде весела  Flutter
На мен ми харесаха светещите къщи, сигурно създават страхотно настроение и ако се носи подобаваща музика.... Simple Smile
В Русе Мариян много се радва на батко си и много се забавляваха двамата. И понеже не може да казва "в" и му вика "Баньо, Баньоооо" /както са и "буйна" и буйчо"/  Laughing
Мимко и той не прави нищо на гърнето, сяда но не върши нищо или му е кеф да седне на него облечен..А работата я прави хванат за дивана  Laughing
Ето малко снимки от нашето празнуване http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323511

# 216
/както са и "буйна" и буйчо"/  Laughing

Ние бяхме Уйна и Уйчо докато племенницата успее да каже В  Joy

# 217
Мими, много хубави снимки, Мимко си е играл добре с батковците май  Hug кой беше дядо Коледа не разбрах?
Утре сме при едни приятели на гости - ще стоим докато издържи Никола, има и вариант там да го приспя, но не знам дали ще заспи на чуждо място...

# 218
  • sf
Пльоц
върнахме се-пак сме в Сф. За утре сме сами. Мисля да правя руло стефани. за първи път- дано стане. ама и да не стане, мъжо ще го изяде  Grinning
Кико ака най-често по два пъти.

аз за НГ си пожелавам да сме здрави, много да се обичаме, да имаме възможност да си джиткаме насам-натам както обикновено и да сваля 20-30 кила   Mr. Green
Кико днес спа в колата от 10:30 до 12 и не ми е ясно до довечера какво ще прави  ooooh!

# 219
повече няма да лагям с Ева на обяд, откарахме 4 часов сън  ooooh!
Аз май се разболявам , боли ме малко гърло, само кихам и съм отпаднала, ужас Sick.Ева от сутринта я блъскам с всякакви хомеопатични, дано да й се размине
Утре вечер сме с родителите на гаджето на Ева( комшиите).Пожелавам си много здраве , късмет и по-малко ядове Peace

# 220
Определено Мимко се забавлява с батковците и за няколко часа успявам да отморя  Laughing А дядото Коледа беше нает и всъщност беше едно момиче  Laughing ама свърши работа  Wink Ние утре сме в моята приятелка.И там ще спим, че и без това не ни се занимава с таксита, а и си е доста далекичко...

# 221
  • София
На Кая й подариха розово-лилава блузка на фокс с бухали, предполагам, че е същата като момчешката, но в различен цвят, днес я прах на 60 градуса, не забелязвам да е пострадала и нищо не е оцветила.

Утре пътуваме за Жеравна, не знам дали има интернет там в хотела.

Весело посрещане на Новата година на всички!

# 222
  • На края на вселената!
Здравейте и от нас  Hug
До вчера Катето беше с Т около 40градуса. Оказа се вирусна фоликулна ангина. Беше като парцалче с празен поглед. Днес се пооправи и пак щурее. Лина се опитва да кашля и тя е на сироп. Но това не ми стопява ентусиазма и утре пътуваме за Гоце Делчев, като ще си спим на нашия етаж, където има само две легла и гардероб  Grinning Дори и маса за хранене и столове нямаме, но ще се справим. Поне кухнята е наред. Остава и корнизи да купим утре, че да не ни гледат комшиите без пердета Laughing
Аз си пожелавам догодина да смъкна поне 30кг, да сме здрави, да почна работа, а Кати да тръгне лесно на ясла. За придобивки не искам да говоря, че ще се замисля и коя банка да обирам  Laughing - то за апартамент и кола няма да има, да не говорим за друго.

Весело празнуване утре и спокойни деца покрай цялата пукотевица  Heart Eyes

# 223
  • Варна
Ха добра вечер !
М-да Варна е много красива и с всяка изминала година е все по.Ние се възползвахме и си направихме много красиви снимки.Обаче не ми иде много да хваля щото съм се набрала на кмета със неговите супорнайсе изисквания и документи за ясли и градини, от които не можем и половината да съберем  Rolling EyesКакто и да е ще го мислим на 05.01 сутринта.
Ние утре вечер сме  у приятели и мъжът ми цял ден днес подготвя домашно караоке.Изтегли си програма , много песни, та даже и в Техномаркет се замъкна за микрофон.Надявам се че ще е хубаво, ако не поне по-различно.
Аз си пожелавам само и единствено здраве за нас и децата, както и за всички близки около мен.
Уинкс на мен много ми хареса коледната украса.Представям си ако в тези къщи живеят деца каква веселба пада.
Желая ви на всички весело посрещане на новата година, много смях и хубави емоции.Снимайте се и да се отчетете подобаващо.И да оздравяват болните дечица. Hug

# 224
Варна ми е фаворит от градовете в България (е и София, но по време на празници) - на кмета не се ядосвай, ела в Сф да видиш как е с ДГ, ще ти идва да удушиш пожарникарчето

Аз си пожелавам да сме живи и здрави - и ние тримата, и близките ни...в по-глобален план си пожелавам да има мир...

Общи условия

Активация на акаунт