парочистачка на Солак LV 1450

• 56 308
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Искам да попитам някой чистил ли е дамаски с такава парочистачка и има ли ефект, защото имам един светъл диван и вече се видях в чудо, пробвах много неща.

# 46
  • София
петна не вади, само освежава цвета,моят е цвят капучино.

# 47
  • София
И аз си купих тази парочистачка, провокирана от темата. Страхотна е. Цял ден чистя с нея - банята, фугите, тапицерията. Утре продължавам с килимите и прозорците. Много полезна покупка.

# 48
Извинете - искам да попитам как точно сипвате водата в парочистачката Солак и колко вода поема наведнъж?
Аз не мога да налея повече от 10 грама. Има ли някакъв номер? Или причината е в самата парочистачка?

# 49
Няма никакъв номер - сипваш с мерилката към комплекта, може би  си сипала по - бързо и са се образували мехурчета в отвора. Ако си сигурна, че не е това, значи е от продукта.

# 50
  • София
Не е ли много малка, за да се чисти под с нея?

# 51
На мен една мерилка ми стига Simple Smile). Когато свърши, пълня пак Simple Smile

# 52
а може ли да почиства килими изкарва ли мръсотияталли по добра ли е от стиим опа

# 53
момичета вчера  си поръчах солак и държа да кажа че съм изклиючително доволна.бях поръчала новата на стийм моп -червената и се зачетох в форумите и благодарение на това я отказах.с приставките за парочистачката излизаше 300 лв.видях чи много жени сте доволни от тази на солак и държа да се присъединя към всички тях.печката и прозорците ми светнаха фугите и тоалетната чиния мифки котлони а на дървената врата се опитахме да измием и свали чак боята Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 супер утре ще видиме с килимити и  пода какво става но съм много доволна и не съжалявам грам  а и на всичкото отгоре 7 дни  имате тестов период и може да се върне ако не сте доволни  Sad но няма как да не сте

# 54
  • Бургас
 Дами, и мен запалихте по този модел! Имам въпрос - в къщи стаите са с естествен паркет, отгоре килими и пътеки. Ако я ползвам за освежаване на килимите ще подуя ли паркета?

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 16:09 от RadostinaDa

# 55
  • София
Купих си я преди близо година. Но имам едно невъзпитано куче у дома и още докато я разглеждах то изяде упътването.  Mr. Green
Сега реших да я ползвам, но не мога да разбера бутона за парата постоянно ли трябва да се натиска?

# 56
  • Пловдив
Имам питане към ползващите парочистачка - става ли за почистване на  столове и холова гарнитура от еко кожа?

# 57
ПОлзвам я от две седмици, доволна съм освен от ефекта и от размерите и; не се чудя къде да я слагам.
За сега на естествения паркет нищо му няма, като съм наясно, че не бива да прекалявам с честотата.

# 58
  • София
А какви са размерите и?  Удобна ли е за хващане и за носене из апартамента? Колко време  се чисти като е пълен резервоара? Питам, защото съм в чудене дали да я поръчам. А даже ми се иска , ако има къде  да я видя на живо.

# 59
Първо я видях в маг. Зора

Общи условия

Активация на акаунт