Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 952
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте плодоранки,
Добре дошли на новичките и успешно плодуване с нас! Hug
Днес ми е 4-ти ден и нямам минус #Cussing outофффффф много е отчайващо! Може би затова днес ми е много тежко на режима! Четох в книгата на Лидия Ковачева, че може да се бие водата от сварени картоф, морков, лук, чушка и листа от зеле  chef Та направих си и изпих 3 чаши с лимон! То си е чиста вода де, даже аромат няма и цвят също! Ама като знаеш че е нещо друго си е кеф JoyУтре ми е последния ден и от събота захранвам!
Лека и минусова вечер на всички!  bouquet

# 121
Здравейте и от мен!
И аз се включвам при вас.От 2 дни съм на плодчета-днес ми е 3-ти ден.До сега не знаех дали ще устискам и затова не писах,но днес вече  съм по-сигурна като че ли в себе си и реших вече да се разпиша  Hug
Аз чай не пия,но си пия 1-2 кафета на ден със сметана.И пуша кутия на ден  Sick Вчера изкарах на един банан,ябълка и портокал.За днес още не съм хапвала.
Вчера реших да се върна назад в темите да попрочета.Много е стимулиращо в старите теми  Grinning Особено от 15-та тема,когато дружинката е била наистина доста стимулираща-Фрози,Миранди и Гери са ми фаворитки  Hug Mirandi,ти в течение ли си какво става с Гери....,Фрози?Отдавна не са писали...ако поддържаш връзка с тях-поздрави ги Hug

Миранди,хайде,скачай и ти   bouquet
Успешен ден момичета!

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 10:54 от вайлет

# 122
Момичета мога ли  да хапвам ябълка с канела?

# 123
Може!В по-старите теми някой беше писал,че много ги харесва така и така си ги хапва  Peace

# 124
# 125
Вече хапвам ябълки с канела , харесва ми (едни комбинации с орехи и мед ми минават през акъла- след диетата)
Вече 4кг по малко - днес ми е 5-ти ден ....сутрин като се тегля е толкова ....следобяд ако се кача може и с 2кг отгоре да ме покаже...
Но първия път се теглих сутрин по пижама и сега така ...

# 126
Дандулина и на мен ми е пети ден днес! Имам - 3.500кг. От утре захранвам  chef

# 127
Дерита,браво  Hug Успех със захранването  Peace
Дундулина,да ти е сладко така!Щом си почнала да се телиш сутрин,значи сутрин е хубаво да продължиш.Аз също само сутрин се тегля по същите причини-поне кило е разликата при следобедни теглилки.
Момичета кой от колко почва и към колко се стреми?Също срок поставили ли сте си,или колкото издържите?
Аз засега хапнах един банан  Wink

# 128
Моята цел се вижда 60кг (може и 62-3) ..при ръст 174...Решила съ, 10дни плодуване и 10 захранване..незнам колко ще сваля, ще видим накрая ....едва ли ще постигна целта си само с това ...След захранването ще мина на някаква друга диета/режим за достигане до заветните 60-2..
След около час , като преспя малката ще пия един чай от арония Mr. Green

# 129
Аз тръгнах от 67 кг. ще направя 5 дни +5 захранване и минавам на разделно храане! Целта е 57 кг.

# 130
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Днес ми е 7-ми ден на плодове и резултата е - 5кг!!!Аз имам много за сваляне, така че продължавам.Ще направя 20 дена и после захранването.

До сега нямах проблеми с диетата, но тази нощ беше кошмарна...Не можах да мигна, защото си имам проблеми в работата.И като бях будна цяла нощ, така неистово усещах ГЛАДА!Дано довечера да се наспя!

Dundy Sladurska , благодаря за изчерпателния отговор!  bouquet
Все едно слушам себе си преди 3 години.Отслабнах с 27 кг за 8 месеца, благодарение на плодовете, чая и здравословното хранене.Бях си променила начина на мислене и хранене.Задържах така 6 месеца и започнах да качвам Embarassed  Започнах нова работа, нерви, липса на време и ядене на боклуци.Бавно и постепенно си върна 20 кг, без да усетя.
Сега пак съм се надъхала, че здравето ми е по-важно от работата.Дано постигна успех и го задържа във времето!ПОЖЕЛАВАМ ТОВА НА ВСИЧКИ ВИ!!!     newsm51

# 131
Миленски,развълнува ме поста ти!Браво за постигнатото и стискам палци да успееш да се пребориш отново!  Hug
Момичета,има ли желаещи за лунната диета в неделя?Пълнолуние е....аз се навих  Wink

# 132
Момичета,
кажете мога ли да ям кокос    Thinking Thinking Thinking
Иначе това ми е 2-ри ден и съм -2 кила.
Много съм доволна.
Ям по малко повече от кило плодове, но пък спазвам стриктно часовете и не пия кафе, даже спрях и цигарите и се чувствам перфектно.
Имах главоболие вчера и днес сутринта, но вече се чувствам отлично!!!
Тръгнах от 79 и искам да стана поне 68 кила.

# 133
  • София
Stefinka по-добре не яж кокос. Ти сама ли го остърга от черупката на ореха? Защото ако е готовия в пликче като нищо има разни добавки вътре! Пък и не съм сигурна дали е плод, може да е към ядките?!?  Rolling Eyes

# 134
Не е от пакет, а натурален от черупката - ям по съвсем малко, защото много ме засища!!!

Общи условия

Активация на акаунт