Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 961
  • 255
  •   1
Отговори
# 135
Днес мляко с нес , 1портокал,1 банан,1 ябълка и 2 малки домата , ааа и един чай с мед
Усещам , че се почва с задържането ...да видим
Нямам търпение да се захранвам вече - сънувам вече тея варени картофи...

# 136
И аз съм тук.Днес изкарах на банан,портокал и ябълка.Получих преди час синдрома на "вълчия глад" и имах чувството,че ще откача......как устисках и аз не знам  Sad
Относно кокоса не знам и аз,но си мисля,че май не може  Rolling Eyes Е по-добре от прегрешение някакво де.
Лека вечер на всички  Hug

# 137
7ми ден ми е днес иии..... малко взе да ми писва Rolling EyesНе, не съм зверски гладна и нямам пристъпи,ама това еднообразие...Още малко остана де.Освен това съм само минус 2кг,ама аз си се знам де-труууудно свалям.Но като се има впредвид че видях цифри на кантара които не съм виждала от година и половина е добре.А пък и днес си влязох в дънките от преди да забременея,които успях да закопчея без усилие.И все пак нещо ми е поувяхнал ентусиазма TiredНе знам защо така Crossing Arms
Прегрешения досега нямам.

# 138
Може може кокос, но по по малко (както банана) същата роля, по малко и по рано Peace

Вайлет
раздвам се че си ни запомнила  Hug Гери е ангажирана и не съм я чувала отдавна, Фроузи е добре, но незнам защо не пише, но си плодува редовно до колкото знам  Peace

..

Днес не успях да плодувам и утре няма да е (гости имам)  ooooh! А дали ша почна въобще... направо съм като звяр  Mr. Green Confused Cry

# 139
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Аз все още се каня да почвам, но от утре трябва. newsm78 Outta Joint Praynig Трябва много да свалям и аз.

# 140
  • Пловдив
здравейте момичета. аз почнах от днес. да видим до кога ще издържа. до сега съм изпила фреш от грейпфрут и сега пия лимонов сок с мед, загряти на водна пара за гърлото. после пак ще се включа.

# 141
Днес сутринта кантара ме показа -1кг , тоест69 Mr. Green Сега ако се кача ще съм повече сигурно....
И на мен все да ми писва , не че ме гони вълчи глад ....но съм си поставила някаква цел и продължавам
  bouquet

# 142
Миранди  Hug Ти си доказала,е можеш  Naughty така,че настъпи го тоз апетит по врата и скачай тук,където ти е мястото...нали знаеш-налагаш си-нищо не може да влиза в устата ми,освен плод    Wink Ние ще си те чакаме   bouquet
Atanassia,добре дошла и успех  Hug
Дандулина,честито минусче  Hug Все така!

Аз днес излизах на разходка и засега съм на фреш грейпфрут(така ли се пише?!) и водица.Минах след разходката през магазина и си взех киви и някво подобно на грейпфрута-после ще погледна какво е точно  Laughing Иначе така ми се бяха прияли круши....ама нямаше пусто  Sad
Успешен ден момичета   bouquet

# 143
Миранди  Hug Ти си доказала,е можеш  Naughty така,че настъпи го тоз апетит по врата и скачай тук,където ти е мястото...нали знаеш-налагаш си-нищо не може да влиза в устата ми,освен плод    Wink Ние ще си те чакаме   bouquet

Трябва знам  Hug

# 144
Може днес да сме на заведение(не е много сигурно)...ако хапна салатка , дали ще прецакам всичко newsm78

# 145
Здравейте милички,
Днес захранвам  chefЯдох морковче на обяд а сега си пека картоф и си нарязох зеле! Днес съм 62.500кг., свалила съм 4.500кг за 5 дни! След захранването ще мина на разделно хранене!
Минусова вечер на всички! Hug

# 146
Може днес да сме на заведение(не е много сигурно)...ако хапна салатка , дали ще прецакам всичко newsm78

Дандулина мила, според мен определено ще прецакаш нещата. Дръж, ако ли нямаш волята да продължиш, по-добре е да почнеш  захранване. Успех, каквото и да решиш

# 147
Как сте момичета Hug
Гледам някой захранват,други са пред изкушение...
Днес 8ми ден.Критичен ми е Sadна няколко пъти да кривна от пътя ooooh!
Охх,но малко остана-2 дена-те ще са ми май най-трудните.Тъпото е че съм  само инус 2 кг и това ме обезкуражава Tired #Cussing outЧетох Дерита- за 5 дни-4,5кг Rolling Eyes
Ох защо не смъквам. ConfusedИмам чувството че и при захранването нищо повече няма да смъкна Confused
Имам един въпрос към момичетата които много пъти са правили режима-Нормално ли е такъв резултат минус 2кг,при диета 10дни и захранване 10 дни?Има ли други такива случаи??Или просто моята обмяна на веществата е много бавна и съм явно по труден случай Rolling Eyes/Това си го мисля защото общо взето от 15 годишна съм постоянно на диети,качвам ,смъквам и организма ми вече трудно губи кг/ newsm78

# 148
Ядох доматкии Hug , няма прегрешения.........воля имам определено ..

# 149
Добро утро момичета  newsm51

Кой иска чай с мед? Наздраве?

Дандулинааааа, бравоооо мила, направо се гордея с теб  newsm10 newsm51 smile3501
Днес момичета съм с вас ще лунувам  Joy

Сидни, не знам, но е твърде възможно да ти трябва повече време за да започне организма да губи - кураж ще успееш  newsm10

Успех на всички и много минуси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт