''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 444
  • 338
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро слънца Hug Време е за силно еКспресо  Laughing,че сигурно бързате за работа,нооо за закуска ви черпя с малко сексапил,за да сте ми мотивирани днес и да не прегрешавате

Лек ден и умната! Flutter

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 16:07 от sissleyy

# 166
Добро утро, момичета и честит имен ден на тези, които имат повод!

# 167
Добро утро,

Чайче от мен и разбунтувания ми стомах - вчера тези яйца и т.н. ме до вършиха. Да не кажа колко избеснях сутринта, че въпреки диетуването и оскъдната храна през вчерашния ден бях с + 500 гр. - е откъде се появи това newsm78 #Crazy
Все и се кланям на тази петица, а тя... Thinking Crossing Arms

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Да почерпя, че мамито ми е именничка, а също и свекъра... абе Ивановци дал Господ! Joy

На празнуващите желая живот изпълнен с музика и цветове, танци и щастие до припадъци!

# 168
За да не мине някой модератор и той да ви каже, моля ви намаляйте си снимките или слагайте само малки -подобни големи снимки и даже няколко, са абсолютно не по правилата на форума Peace Дано да ме разберете  Peace
Честито на всички, които имат повод (при мен е тати  Heart EyesHug  bouquet

# 169
добро утро!
Честито на всички празнуващи.
Тази сутрин имах лек инцидент с тока вкъщи Shocked Слава богу всичко вече е наред
Хапнах вече 2 бонбона по повода, но се надявам да съм режимна през деня!
Лек и успешен ден

# 170
За много години, момичета!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Видях някой беше питал за мен, та да се обадя, че съм жива  Simple Smile

Вече трябваше да съм в Германия, но миналата седмица счупих крак много лошо и ще ми се наложи да си посведя още месец и половина вкъщи, защото трябва пак да ме оперират.

Няма какво да пиша, не съм на диета, режим или нещо от сорта и скоро няма да бъда, дано само от обездвижването не кача много, но за момента здравето ми е най-важно.

Надявам се всички сте изкарали празниците подобаващо Party Party  Party

Гушкам ви многооо всички  Hug Hug Hug Hug Hug

Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 171
  • София
Добро утро и от мен!  newsm51
Аз едва сега се излюпвам... Това е успех за мен, тъй като подобно нещо не ми се случва почти никога! Но сега съм болна и си седя вкъщи!
Равносметката за миналата година е меко казано лоша!  newsm11 Вместо да свалям, аз съм качила цели 6 см в ханша (там ми е най-важното!), а това е ужасно! Повечето ги качих в последните месеци, когато не съм на режим, а в процес на бебеправене... newsm53
Вчера дори мъжа ми ме скастри, че вместо да свалям или задържам, аз все качвам... И ако продължавам така, скоро съм щяла да започна да се търкалям...  smile3511 Като се замился има нещо вярно! Само КАЧВАМ>>>  newsm61

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! Да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати!  newsm03

sissleyy мерси за кафенцето!

double hot мерси за чайчето! Ще се възползвам и от двете напитки!  newsm47

# 172
тикве, мила, оправяй се бързо-стискам палци всичко да мине леко  Hug Hug Hug Hug Hug
аз от Нова година не съм качила и се радвам  Party за сега се храня нормално, пия повече вода и чай (нали съм в сесия, трудно е без гориво за мозъка, но гледам да е качествено  Mr. Green )

# 173
Честито на всички именници днес!
Тикве,гледай си първо здравето,пък после диетите.Дано бързо да се възстановиш!
Внимавайте всички,това е сезона с най-много травми!Гледайте си в краката не вирете нос!
Мис каприз, радвам се ,че няма последици!
Миранди,е как така в изходна позиция?Имам някакъв спомен/бегъл/ ,че започна от 90 кила.Стягай се,че иначе fight
Благодаря на всички за кафетата,чайовете и почерпките.Внимавайте с размерите на картинките!
Лек ден за сега,че компа ми е пълен с вируси и ще се пробвам да го чистя.Ако има някой компетентен да помага,моля!

# 174
 Shocked мале верно,че бая чаршаф съм растлала,но махнах сексапилната мадама Flutter
Та аз преди всичко да се похваля,вече съм на пейката на 6-тичките,днес съм 69.6 минус 400 грама от вчера newsm44
double_hot да са ти честити именниците,живи и здрави
baby@girl тамън гледам някакво предаваме колко е важно да се поддържала една майка физически добре,няма значение,че аз самата чак сега почнах Laughing та мисълта ми е колкото по-малко качиш по време на бебеправене и бременност,толкоз по добре,аз лично от депресираност след раждане още качих,бе лоша работа.Общо взето ако може да избягваш мазното ще е супер,мазнините не са от полза нито на бебо нито на мама.Дано скоро си имаш и ти едно бебче да те ритка по коремчето Hug
Crazy_tikva лоша работа мила скорошно оздравяване ти пожелавам  bouquet
Силванче при тебе как върви режима нищо не казваш?
За всички именници честито още веднъж,лека вечер на всички.

# 175
  • София
baby@girl тамън гледам някакво предаваме колко е важно да се поддържала една майка физически добре,няма значение,че аз самата чак сега почнах Laughing та мисълта ми е колкото по-малко качиш по време на бебеправене и бременност,толкоз по добре,аз лично от депресираност след раждане още качих,бе лоша работа.Общо взето ако може да избягваш мазното ще е супер,мазнините не са от полза нито на бебо нито на мама.Дано скоро си имаш и ти едно бебче да те ритка по коремчето Hug

Мерси за хубавото пожелание! Знам, че ако сега кача много, по време на бременност още мноооого...  #Crazy и накрая ще съм 100 кила... Затова сега реших да влизам в час! Ще ям без хляб и сладко (което ми е най-големия проблем!  ooooh!), пък да видим дали ще смъквам!  Flutter Ще включа и спорт!  Naughty  bouquet

# 176
оооооооооооопс, извинявам се за "чаршафите", но не знам как да ги смаля тези снимки, друг път ще слагам по малки!!! Сори, Игуанка Peace
Тиквичке оправяй се мила, предполагам, че е ужасно, а и операция ooooh! Tired
Каприсче дърпам ти ушенце, че сигурно си се уплашила Hug Heart Eyes
Бейби включвам се и аз към пожеланията!  bouquet newsm10
Силваната разкрий се!
Сисли - страхотно мила, браво за резултата!

И сега една голяма прегръдкааааааааааааааааа

# 177
  • при моите деца .....
Честит имен ден на всички празнуващи!
Режимна съм, но детенце е болно и отивам да го наглеждам.
Лека вечер!

# 178
Здравейте момичета и от мен. Днес забравих да се премеря (то не че има полза като се тъпча), но утре ще го направя. В събота ще имам вероятно обилно хапване, но след него вече съм си обещала че минавам на диета. )))

# 179
Здравейте момичета  Hug

Честит имен ден на празнуващите   bouquet

Сислей менюто ти е добро, само да те информирам в случай, че не знаеш, че трудно се смила месо, яйца и извара/сирене на едно, но е пак диетично като цало  Peace И аз днес комбинирах малко сирене, задушени зеленцуци и малко месо.  Peace Честита 6'ка   bouquet

Мис Каприс  Heart Eyes

Крейзи тиква радвам се да видя и съжалявам за случилото се  Confused Скорошно оздравяване  Heart Eyes

Бейби гърл скорошно оздравяване, а за килцата зимата и празниците си казват думата  Confused

Игуанка успешна сесия   Hug

Силвана малка поправка, срам не срам... 3'те цифри отново са факт - качени около 35. Не питай... знам от какво са, не ми се изпада в подробности...  Hug

Мирама плодуване - старт - кога?   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт