''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 447
  • 338
  •   1
Отговори
# 150
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес съм именничка!
За почерпя

На всички, които празнуват днес - много здраве и късмет!
Хубав ден!

# 151
Да ти е живо и здраво името!Пожелавам ти да си много обичана и щастлива!

# 152
Добро утро. Кой питаше за отчета?  Mr. Green Силванче, Качила съм към 1.5кг  Embarassed
Боби, ЧИД.Много щастие и усмивки ти желая и една по-добра година Peace
Аз за сега съм режимна, дано поставя едно хубаво начало на пътя към хубаво тяло  Party
Лек ден момичета!

# 153
Добър ден, дневничета!!!  Hug
 Аз отчитам първи протеинов ден от новия ми опит да Дюканствам.
Закуска- половин кисело мляко, обяд - пилешки бонфилета. Имам от тях и за следобедна закуска Simple Smile)) Сега пия чай. За вечеря планувам да пека риба, че имам замразена в камерата. И такаа...мисля обаче да не ограничавам до крайност мазнините...ама ще видим как ще потръгне Simple Smile Стискайте палци този път да свалям по бързо и качествено и да издържа Simple Smile)) Миналата година - февруари почнах за пръв път Дюкан...ама го зарязах по-късно, като бях свалила само визуално и някакви си 5-6 кила...
Честит имен ден на нашата Боби! Много здраве и щастие!  Hug
Честито и на всички празнуващи!   bouquet

# 154
Здравейте и от мен момичета,

Исках да пиша по-рано, но нещо ме завъртя работата - пфуу от къде се намери тая работа при мен в такъв мъртъв сезон за нашия бизнес??? newsm78 #Crazy

Отчет не ми се дава - нещо не съм доволна от себе си. Мъча се, пъна се, а тази петица се дърпа ли дърпа... снощи бях 61.900 Cry (след луна - кощунство). Вярно, че и аз не съм стока, ама... (вчера вместо плодове за вечеря ядох една поувехтяла шопска салата, която всички вкъщи подминават от няколко дни... абе нали знаете синдрома "жал ми е да го изхвърля, не ме е срам да го изям").
Днес до обяд нищо - чак сега се освободих малко и докато пиша хапвам варени яйца, малко сирена и айран - че и вода не съм пила.

Аааааааааа снимката ще ви я сложа още довечера.. то едни ццццццц нищо друго се не вижда хахаха Joy
Снощи ходих на лов за намаления, харесах си едни дънки в Овиезе, но не си ги купих, защото имаше само един номер, а ми бяха големи  - пък докато ги гледах на закачалката ми се струваха доста малки и бях сигурна, че няма да мога да се пъхна в тях. Ахххх какво направихте вие с мен - загубих реална представа за обема си  Joy
Иначе продължавам да ви обичам, гушкам, целувам, мачкам, стискам и т.н. Hug Heart Eyes

# 155
Честит имен ден на Боби с пожелания за много здраве и любов!

# 156
Ч Е С Т И Т   И М Е Н   Д Е Н  Боби

Пожелавам ти много здраве , щастие и сбъдване на всички мечти   bouquet Hug

# 157
добро утро мацки,аз отчитам минус 200 отново,та съм точно 70 кг днес,демек утре може рраааазгеле да кацна при 6-тичките Flutter
вече съм на ПЗ много хепи че ми залипсваха зеленчуците,ама  да си призная гимнастиката супер ми куца Embarassed
беее незнам,жесток мързел с тоя спорт ма то по 30 мин бебе клатя направо си е спорт Laughing
Боби честит имен ден,да си ни жива и здрава
MissCaprice ти какъв режим ще спазваш?
Aia като се замисля 200 гр на ден са 200x7=1.4кг на седмица за месец-7 кг което си е супер  #Crazy ,хах голяма матиматика вкарах

# 158
Aia като се замисля 200 гр на ден са 200x7=1.4кг на седмица за месец-7 кг което си е супер  #Crazy ,хах голяма матиматика вкарах

не знам аз ли не те разбрах  newsm78 останах с впечатление , че ти се струва малко... резултата е супер поздравление Hug

# 159
не айче аз сама на себе си обеснявам като лудите как е възможно да си мисля,че е малко Laughing
ти правилно ме разбра,е още не съм свалила 7 кг ама почти 3 махнах Flutter

# 160
  • при моите деца .....
Момичета, БЛАГОДАРЯ!!! Hug
Истински щастлива съм, че открих форума - и радости и болки - все си споделяме!
Днес ми е гала вечер!
А на вас - лека и режимна!

# 161
  • София
Боби, Hug честит имен ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов, късмет, успехи и всичко, което си пожелаеш!

Днес чак сега се включвам - и си признавам - само добри намерения за диетата не стигат Crazy
Днес  нямаше как да не уважа един именник, така че днешния млечен ден просто пропадна ooooh!, тк и утре нямам как да направя млечния ден , оставям началото на диетата за 8  Peace

Много  Hug Heart Eyesна всички и приятна вечер!

# 162
Здравейте момичета и от мен. )))

Поздравявам всички за волята и режимността и свалените килограми разбира се. )))

В къщи всички сме болни, аз не съм на режим, днес съвсем малко хапнах, че не се чувствам добре.
Щом се излекуваме се надявам вече да започна нещо, че килограмите ми изхвърчаха яко нагоре. А като знам колко труд положих миналата година, за да ги сваля...

# 163
Честит празник на празнуващите  Hug

Очертава се да съм доста заета и нямам да имам много време за форума. Много ми лисвате момичета, но ще се опитам да съм по редовна. Praynig

3 ден съм на РХ, килата момичета са много... Върнах се в изходна позиция, от начало започвам  #2gunfire

Поздрави и прегръдки на всички  Heart Eyes

# 164
еха май доста хора са се врънали в изходна позиция Whistling

аз наминавам да кажа,че днес хапвах една голяма купичка гювече и вътре имаше-1 домат,1/2 морков,1 стрък пресен лук,1 малка тиквичка,извара,2 яйца,пушен пуешки бут-няколко резенчета тънки това е за 2 порцийки,днес пропуснах триците,защото не ми остана време никакво Tired

та за вечеря ще хапвам печени пилешки гърди с гъбки и лук за гарнитура ммм вкуснооо Party

хайде момичета стягайте се банските ще се слагат след 5 месеца,имате 5 месеца да станете фиданки вкл. и аз Hug

Общи условия

Активация на акаунт