''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 449
  • 338
  •   1
Отговори
# 135
И аз от утре съм с вас...заредила съм се с режимни храни. Няма да карам определен режим, ще ограничавам до 1000-1200 калории и ще наблягам на зеленчуци, плодове, месце и така Hug

# 136
    Здравейте дневничета,

Днес ми е 2 ден на диета  Rolling Eyes и ми е ужасно трудно   Confused такъв глад не е било скоро  Naughty но за сега няма издънки. Явно свикнах на много храна и сега  ooooh! и е много трудно. Ето и менюто днес : закуска 2 ябълки ; обяд 1/ 2 кофичка кисело мляко  с 1/2 краставица (нещо като снежанка   Mr. Green ) след обяд  ябълка ; за вечеря ще ям 2 варени яйца и зелена салата... най-много още 1 ябълка... Crossing Arms

sissleyy  благодаря за кафенцето и аз се радвам да съм с вас  Hug браво за режимноста

* Боби *  хубав спорт си направила днес  Peace успешна седмица  Peace

ros4enka ох и аз много обичам да ходя на масаж  Crazy така се отпускам ... че мога да заспя  Heart Eyes а килограмите спри да ги мислиш  Hug

♥ iguanka ♥  успех на изпитите  Praynig стиска ме  палци  Peace много хубави снимки си сложила Peace

Hug Hug Hug Hug

# 137
Здравейте на всички в Новата Година от мен  Hug

Пожелавам Ви много успехи и реализирани мечти  Heart Eyes

Дружината стяга ли се за диетуване (ако е имало отпуснали се)  Crazy

Хубава вечер на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
Добро утро!  Hug

вчера бях режимна, течностите бяха 2 л, а спорт нямаше  Peace

# 139
  • при моите деца .....
Добро утро!
Минавам да ви пожелая лека работа и бълзо пренастройване след празниците!
За протокола - режимна съм си, току що си закусих 1/2 кисело мляко с 3 лъжици трици, планирам късна закуска в 10 - 1 ябълка!
Слънчево настроение в този ужасно мразовит ден!

# 140
Добро утро, ранобуднички!  Grinning
Времето навън ( Сф) е ужасно- много студено: -10 градуса. Ледено е, стълбите по подлезите не са почистени и е голяма пързалка. Уличките-също... уф, разочарованието ме обзе.... Simple Smile
Така, нали ви споменах, че ще сме кумове началото на лятото...е да, ама булчицата ни забременя Simple Smile и дърпаме сватбата март месец... Аз мн се радвам, ама като си помисля, че имам 2-3 месеца да се вталя...леле...настръхвам. А иначе какви рокли съм си харесала- пфууу, нечовешки Grinning Laughing Grinning
Боли ме корем, студено ми е и не ми се работи.... пуснете ме да си ходяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Аia Hug, аз ако ям толкова, ще изчезна до 2 дни... Внимавай, че е студено и трябва да се яде... Naughty
Хубав и ЛЕК ден ви желая!

# 141
Здравейте милички медени снежинки,

Виждам, че всички сте се взели в ръце. Браво!
Аз лунувам/лудувам до днес на обед и после кис. мляко и ябълки, вечерта малко киви. Така ще излъжа страхотната и ще започна с 1/2 първи ден от нея... хахахаха.. Да си призная и на мен ми е много трудно. Само се оглеждам и ми се привиждат всякакви вкусотии, които искам да опитам, но не трябва да се подавам на изкушението. Нашият банкет обикновено е след Нова Година ( като си направи шефа равносметка дали са му работливи пчеличките) и трябва да съм шармантна. Ако знаете с каква ризка се сдобих Crazy,  мъжо ми каза да внимавам да няма убити после...

Пожелавам много минуси на всички, много усмивки, много взети изпити на тези, които все още учат, много щастливи деца за тези, които имат, много спокойни бебчета, за тези, които очакват и т.н. МНОГО ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ!
 Hug Heart Eyes

# 142
привет симпатяги
Днес не се измерих, смятам да направя равносметката утре  Hug
На режимните едно голямо БРАВО!
росченка, имаш по-добър стимул да отслабнеш и да изглеждаш шеметно още по-скоро  Crazy

# 143
Здравейте и от мен. Аз като double hot лунувам и се надявам 2та кг дето са отгоре на линийката ми да се стопят. Няма да я преправям за сега. Crossing Arms
Слънчево настроение и успешна седмица!  Hug  Hug  Heart Eyes

# 144
Аз засега съм режимна. Хапнах риба тон със зеленчуци, е вярно от консерва, ама на работа какво да се прави и малко доматки. Довечера пак ще се отчета Laughing

# 145
Ха здравейте и от мен в новата година!Пожелавам на всички вас и семействата ви много здраве,щастие,любов и професионални успехи!
Аз съм си режимна,празниците изкарахме страхотно,няма да качвам снимки,защото ме има само на една!
Ралче,аз те помня и много се зарадвах на линийката ти за предстоящото бебче!Леко раждане,мила виждам ,че е скоро!
Боби,страхотна фигурка си си докарала.Искам да те питам дали откакто  си в  трета фаза свали още кила?
Сисли,кашкавал в трета фаза ,душицо!
Мис каприз,хайде давай равносметката днес,ще умра от любопитство.
Миранди  bouquet
double hot искаме снимка на ризата!
Барби,добре дошла сред нас!
ros4enka,хич не ти се работи а? hahahaНе се притеснявай за сватбата,имаш три месеца и ако се стегнеш ще си зашеметяваща!
Моята равносметка за изтеклата година по отношение на теглото е успешна.На миналия 31 декември си обещах,че няма да посрещна следващата нова година 75 кила и успях,посрещнах я 63 кила.Другата нова година ,дай боже да съм 55 кила!

# 146
мале аз тука от 4 дни свалям само по 200 грама на ден хах няма да е даже 201 точно по 200 всеки ден-та днес в крайна сметка съм 70.2 кг
белким вдругиден да видим 69 най-накрая да преместя тая лента.
Днеска ми е 5-ти ден на П,Силванче ами аз намерих един кашкавал 4% и за това си го позволявам,понеже нямам нискомаслено сирене и компенсирам с кашкавала.От утре съм на ПЗ ще се отчитам всеки ден тука при вас,сега отивам да си сваря кашата аз,че при мен е 9.30 сутринта още.
Добре дошла барби при нас, а всички останали много се радвам да ви видя на линия отново Hug

# 147
  • София
Здравейте, момичета! newsm51

Идвам да се отчета с празничното освинване Animal Pig Animal Pig Animal Pig
Резултат + 2 кг ooooh!, но като си помисля, че можеше и по-зле да е, Crazy и + 2 см на талията Close, и плюс "комплимент" от мъжа ми, че видимо се окръглям  Twisted Evil
Решението ми за диета е от утре, защото  на 7 ще ходя на имен ден, но тъкмо ще ми се падне белтъчен ден, така че надявам се да издържа на месо и зеленчуци с чашка вино  newsm78

Нямам възможност да пиша подробно

Много  lovekiss lovekiss lovekiss на всички и приятна вечер

# 148
  • при моите деца .....
Привет!
Минах да ви изчета!
ИЗТОЩЕНА СЪМ!!!!
Силваната, първо мислех да свалям до 59 - мечта да видя 5, но като достигнах показанието на калкулатора 63 - бях удовлетворена от фигурата си - влизам си в дънки от преди да се омъжа - в момента, просто явно с възрастта и промяната на структурата може да си по-тежък при еднаква фигура, знам ли newsm78
Свалих още 1 кг, о свалям и на мерки - в ІІІ съм свалила - още 2 см от талията
1.5 от ханша и 1.5 от бедрото.
Дано съм ти била полезна.

Лека вечер!!!!

# 149
 Здравейте милички ,

Трудно върви режимността , но вече 3ти ден съм ОК... ама след толкова ядене 10 дни.. така ще е ! Днес зак. 1/2 активия ; 1 банан; обяд телешка пържола ; след обедна зак. 2 ябълки, вечеря 2 варени картофа със сирене и зелена салата  Whistling

ros4enka   Joy при мен не е много студено  hahaha 25 градуса е - ходя си по къс ръкав  Hug А иначе сега съм на един от режимите , който е за раздвижване ... 2 седмици ще го спазвам и после минавам на друг  bouquet

double hot  аууу иска ме снимки на ризата  Crazy

sissleyy  според мен 200 гр. на ден не е малко  Peace не се мери всеки ден  Hug

много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт