''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 454
  • 338
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен следпразнично Hug
Боби, видях една красива и лъчезарна Дюканка, наистина страхотно изглеждаш newsm51
Аз да се отчета следпразнично днес се претеглих и съм си пак толкова(общия резултат от началото на Дюкан ми не линийката), но от вчера съм надута от мц и ще чакам няколко дни дано пак тръгннат нещата надолу Praynig
Пожелавам на всички успешна година, нека бъдем здрави и щастливи и да успеем през тази година да сбъднем мечтите си smile3525

# 121
Честита Нова Година и от мен! Пожелавам на всички момичета здраве, щастие, любов и много успехи. ))) И разбира се много минуси през новата година. )))

Аз не съм се теглила от няколко дни, утре смятам да го направя и да започвам плодуване. За съжаление няма да мога да отида при д-р Емилова (плановете се провалиха) и ще си карам в къщи. Щеше да ми се отрази по-добре там, но нищо, друг път. ))))

Боби, изглеждаш чудесно. )))) Другите няма ли да се престрашат да сложат по някоя празнична снимка. ))))

# 122
къде сте бе душици,някой от вас липсвате вече хайде идвайте си по бързо Hug
та аз да се отчета с кг днеска съм 70.6, вчера бях 70.8 минус 200 грама,ама пак съм доволна лееека полека ще стигнем до желаните кг,е аз днеска съм 3-ти ден на протеини до понеделник вкл и понеделника и от вторник протеини +зеленчуци и така до края,просто няма повече прегрешения и тн. твърдо Naughty

пс: жедирче откраднах си от твойта линийка и аз,че показва точни кг Flutter

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 17:44 от sissleyy

# 123
Честита Нова Година!  Hug
Аз се прибрах днес и все още не съм си оправила багажа; беше мн. хубаво, имам и снимки, хапването не бе малко  Crazy но от утре съм с вас  Hug

# 124
хей Simple Smile как сте днес?
аз да се оплача едно голяяяямо оплакване. Пак съм на плюс, при това задържан вчера и днес- дните, в които мн малко ядох Sad ама то нямаше как да е след толкова дни на преяждане....очакваше се...
Та освен, че се оплаках Simple Smile)) да се хвална- ходихме на масаж с милото- за пръв път въобще. Беше мн яко, само дето сега целия ми гръб е синьо-лилав Simple Smile Другата събота ще ходим пак Crazy
Лека нощ, дневничета и до утре!

# 125
 Здравейте милички,

Аз от днес започнах режима понеже много прекалих .. и то  Rolling Eyes 10 дни сигурно са провалили почти 1 месец режимен  Shocked ама няма значение започнах вече и ще го карам стриктно . Ето и менюто днес : 1/2 активия; 1 ябълка ; обяд зелена салата със сирене; след обедна зак. банан ; вечеря 2 варени картофа със сирене и 1 морков!

* Боби *   благодаря за кафенцето

Mirama  аз съм сложила в снимка.бг

jedira , sissleyy ,♥ iguanka ♥ , ros4enka   Hug Hug  bouquet

лека нощ

# 126
Aia,ros4enka  Hug най-накрая да ви видя
нека започнем деня с ароматно кафенце
Мацки днес е време за диета,приготвяйте се,някой вече отдавна са,както и аз,ходя като гладен вълк МЦ-то ще почука на вратата след ден два.
Та отчета моя за вчера е-кафе,бисквитки от овесени трици,телешко на фурна,кашкавал,шунка,извара поотделно сам ги хапвала и 2 кока коли лайт просто днес трябва да пазаря няма нищо вкъщи Tired
Желая ви успешен и усмихнат ден  bouquet

# 127
  • при моите деца .....
Добро утро!
Радвам се, че се събрахме да се подкрепяме!
sissleyy, мерси за кафенцето. И аз понапълних хладилника, но в малкия град няма зареждане, та не ми е голям избора.
Aia, успех!
iguanka, чакаме снимки.
ros4enka, много е хубаво да се поглезиш, аз масаж не съм си правила на тяло, но мисля да се поглезя с масаж на лице!
Mirama, мерси!
Днес ще домакинствам - чака ме -  wash hang 1dishes
Настройвам се за 6-дневна работна седмица, началото на месеца - оситуровки, ведомости, ДДС...... ужас, поне детенци да не се разболява.
При нас е навалял 10-15 см сняг - много е красиво през прозореца, но трябва да излизам, а сигурно е студено!
Хубав ден!

# 128
Привеееет  wavey
Боби, разкошно нещо е масажа- аз за пръв път ходих и ми хареса много. И на лице искам да отида...
Оффф, толкова ми е криво, че утре съм на работа, че чак ми се плаче...
sissleyy Hug и мен ме зове хипермаркета...нямаме грам храна и вече освирепяваме Simple Smile)))
Aia Hug , успех с режимстването...
Само за статистиката- и днес тежа колкото вчера  Cry
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!! Heart Eyes

# 129
за жалост трябва да уча че на 8ми имам изпит  Sad и не мога нито да чета, нито да ви пиша мн.
Ще кача снимките само (може да ги видите в снимка.бг, следобеда със сигурност ще са там, до тогава ще ги кача  Wink )
Започнах деня диетично, изпих и половин литър вода  Sunglasses  Grinning хубав ден   bouquet

# 130
  • при моите деца .....
Ще ми дадете ли линк за снимките?
Може и на лични.
Режимна съм, пия следобедното си кафе!

# 131
тук вали мн. красиво и приятно  Heart Eyes
боби писах ти ЛС Peace
качих снимките Peace Тези ледените сталактоните и др-те са си истински - от пещерата на нимфите при Мадарския конник (качихме се и до горе), на една от снимките има и част от мястото където бяхме за три дни (къщички за гости) Peace

# 132
  • при моите деца .....
тук вали мн. красиво и приятно  Heart Eyes
боби писах ти ЛС Peace
качих снимките Peace Тези ледените сталактоните и др-те са си истински - от пещерата на нимфите при Мадарския конник (качихме се и до горе), на една от снимките има и част от мястото където бяхме за три дни (къщички за гости) Peace

Мерси!
Много хубави снимки.
Първата ми мисъл беше колко си млада и красива (аз не съм старица, че така прозвуча, но 11 г разлика Mr. Green)

Режимни ли сте днес?
Хайде на отчет!

# 133
благодаря ти
аз изпих 1,5 л вода за сега Grinning Grinning и продължавам да уча...

# 134
ros4enka искам и аз масаж,че днеска съм схваната детето не спря да се върти,че и аз не спах добре
Боби и мен ме чака готвене със сигурност,пазаруване,чистих онзи ден основно и днес не пипам нищо
iquanka дано изпита мине успешно на 8-ми,стискаме палци,яж повечко бадеми за паметта Peace сега около изпитите, сега ще ти разгледам и снимчиците

а аз мацки за деня отчет нямам,че е рано заран,но имам меню от което още не съм решила дали пилешки шишчета,дали само пилешки гърди или кюфтета да правя smile3506

по късничко пак ще пиша отчет и кг за деня.
Цунки на всички  love001

Общи условия

Активация на акаунт