''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 454
  • 338
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, момичета!
Някои от вас ме помнят, други не. но иска да пожелая на всички вас Успешна Нова Година, да е щастлива, успешна и изпълнена с радост, здраве и късмет!!!!!!!!!!!!!!
Весело посрещане на празника!!!!!!!!!!!!!!!!

# 106
  • София

Годината, която се задава с шепи здраве и любов да дава!
Пари и радост, щастие, късмет през следващите 365!

И да ни донесе на всички достигане края на линийките ни Laughing

# 107
  • при моите деца .....
За много години! Много успешна дано да е за всички нас 2009!
Честит имен ден на всички празнуващи!

Да ви събудя с по 1 кафе

Хайде да се събираме - празниците попреминаха! На отчет!
Имам снимки, но кабела съм го забравила на работата - по-късно ще пусна!
Днес съм на разтоварващ ден!
Хубав ден!

# 108
  • при моите деца .....
Ето и няколко снимки от Нова година

http://media.snimka.bg/1720/009694677.jpg
http://media.snimka.bg/1720/009694673.jpg
http://media.snimka.bg/1720/009694675.jpg

# 109
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ!@ И НЕКА ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ДА ВЛЕЗНЕМ В МЕЧТАНИЯ РАЗМЕР!

# 110
  • София
Боби, Hug изглеждаш страхотно и въобще не виждам още кг за сваляне , а и малката е хубава като майка си!  bouquet

# 111
Добър вечер новогодишници! Да ви е честита новата година още веднъж Hug
Боби изглеждаш страхотно както и момиченцето ти е голяма сладурана.
Аз от днеска вече съм стриктна казала съм си,няма компромиси,празниците минаха стриктно дюкан,вчера не съм преяждала,но изпих бая шампанизирано вино,имаше и баклавички Embarassed
та викам аз на 5-ти да се стоварим върху кантарите да видим откъде започваме новата година Peace

# 112
  • при моите деца .....
sissleyy, lideto70, мерси.
Аз днес съм на чисти протеини, а може и утре, че правих два поредни дни гала хранене!
 sissleyy, на 3.1.2009 - контролно мерене, а може и на 5 newsm78 (да елиминираме вякое поражение)!
Хайде, споделете как мина празника? Аз танцувах много, бях на заведение, семейно с много приятели! Накратко - в пъти по-хубаво от миналата! Дано и 2009 да е по-добра, че 2008 - много грижи и проблеми имах! Да е живо и здраво детенце, пък всички други проблеми се разрешават!
Лека вечер!

# 113
ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 ГОДИНА!

Нека сме здрави, щастливи и винаги усмихнати!
 Hug  Hug  Heart Eyes

# 114
Здравейте чаровници,

току що преведох на банковите ви сметки 365 дни щастие, здраве, късмет, любов и по една страхотна фигура...
е виждам, че някои вече са я получили Joy, а БУБЕ...
Изглеждаш превъзходно, а също и малката фея.

Аз прекарах тиха семейна вечер вкъщи с мъжа и хлапенцето, а днес се метнахме на колата и ходихме на Рилския манастир... та сега се чувствам една такава лека и одухотворена и най-вече доволна.
Диетата не ми се отдаде от първия път.... сутринта започнах с кисело мляко и до обяд се одържах, но докато пътувахме много огладнях и понеже нямах нищо под ръка - ядох малко бяла питка от сандвича на малкия и солети. Прибрахме се късно и освирепяла доядох вечерята си от снощи... така че днес го пишем нахалос.
Реших да си спретна едно лунуване в събота и неделя, а от понеделник да влизам във форма, че и на мен ми се прииска да облека рокличка Crazy

# 115

ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ЛЮБОВ!!! Hug
Моят любим Heart Eyes днес има имен ден. Черпя ви с 'виртуални' бонбони Simple Smile   Честито на всички празнуващи!   bouquet

# 116
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да ви събудя

Днес мисля да домакинствам
 newsm79 wash hang 1dishes
Как го постигаме - не си стояхме вкъщи, но сътворихме домашен хаус newsm78

Лек ден!

# 117
Приветско, любими мои мацки! Heart Eyes
Аз след толкова нережимстване, днес започнах деня с портокал Simple Smile И се надявам до довечера да изкарам един пречистващ ден! Simple Smile
Така ми се ще да се разходим с Василчо, ама много студено навън и хем ми се иска, хем не ми стиска Simple Smile Искам малко по магазините, да седнем на кафенце, нещо кино...знам ли, да разнообразим, че все вкъщи си седяхме тези дни...
На всички пожелавам един ползотворен и лек ден Simple Smile Почивайте на max Simple Smile и... бъдете режимни! Wink

# 118
            bigdance2    Ч Е С Т И Т А    Н О В А  2009 Г.        ura

Пожелавам Ви да сте много щастливи тази година и да смъкнете желаните килограми    bouquet

Аз бях   супер не режимна.... всеки ден от екскурзията беше свободен ден   няма да казвам дори сега какво си хапвам... от утре почвам понеже явно много е + са ! НО важното е че си прекарах супер  Flutter  Whistling

Боби, Hug изглеждаш страхотно и въобще не виждам още кг за сваляне , а и малката е хубава като майка си!  bouquet

и аз така мисля... като гледам снимките май няма на къде повече!!   bouquet

От утре започвам диета , че ми е супер тежко вече  Cry

много ви  Hug

# 119
  • при моите деца .....
Добро утро.
Хайде на сутрешното кафе

Днес ще пътувам, но вечерта като се прибера ще нагледам кой се е завърнал след празниците.
Хубав и режимен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт