''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 438
  • 338
  •   1
Отговори
# 180
хихи, пак съм тук Mr. Green
И днес отчитам абсолютно диетично хранене ( изключайки един диабетичен шоко- не цял де). Закуска- пак 1/2 кисело мляко, обяд- пилешко, вечеря- телешко и 2 варени яйца. Можех да включа още едно ядене,ама... пусто му...не стана...
За 2 дни имам -0.500кг Simple Smile и се кефя много. До 5-ят ден вече трябва да съм  поне -3кг Simple Smile
поздрави на всички Hug

# 181
   Здравейте милички,

Аз си го карам режимно ... спорт никакъв  Rolling Eyes надявам се в петък да отида до фитнеса... тъкмо ще мога да се премеря  Flutter

sissleyy  мерси за кафенцето  Hug Браво за минуса  Peace

double hot  честит имен ден на мама (малко на патерици де  Hug)

crazy_tikva  милата бързо оправяне  Hug надявам се да не е нещо сериозно  Hug Hug  bouquet

хайде лека от мен...  newsm46 smile3524

♥ iguanka ♥ , petinka_vd ,baby@girl , Силваната  , Mirama ,ros4enka   Hug Hug Hug

# 182
И кафенце ще има за всички от сърце... Flutter

Миранди бе аз попринцип си позволявам и активия,което не е препоръчително ако искаме бързо да сваляме,но в книгата пише че може по малко и така аз за никъде не бързам,лека полека ше сваляме,ти във втора ли си?
double_hotмерси мила,отдавна я чаках,сега целта е да стигнем до 5-тичката Praynig
baby@girl бе аз все искам да включа гимнастика и не,че нямам време,просто е мързел и незнам как ще се преборя за спорт,защото и малката ме мори достатъчно и съвсем ме няма никаква със спорта
Желая ви лек и успешен ден,аз си хапнах пълнена чушка със кайма и трички,а на обед пилешка кълка със задушени зеленчуци,активия 100 гр. утре пак ще отчета килца

# 183
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес за мен е протеинов четвъртък - днес съм на чисти протеини!
sissleyy, мерси за кафенцето.
sissleyy, честита ти пейка на 6!
Момичета, бързо оздравяване!
Днес ще ходим с дъщеря ми на лекар, дано не е нещо сериозно.
Хубав ден!

# 184
  • София
здравейте, милички! Hug Hug Hug

Вчера не успях въобще да вляза във форума,  с диетата също   Crazy

От утре започвам твърдо, че време не остана  Mr. Green

Боби, Hug стискам палци за детенце! Heart Eyes

Хубав и успешен ден на всички! Heart Eyes

# 185
Здравейте и от мен. Извинявам се за размера на снимката. Изглеждаше малка, а се оказа огромна  Embarassed (почти колкото мен  Mr. Green )
С режима съм за никъде, но от днес се стягам и с нетърпение чакам пълнолунието. Имам си цел за месеца, нищо че засега вървя нагоре  Whistling
 Hug  Hug  Heart Eyes

# 186
Благодаря ви на всички за пожеланията  newsm51 newsm51 newsm51

Както винаги сте супер мили!!  Hug Hug Hug

ОБИЧАМ ВИ!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
На мен направо не ми се пише - диетична, а тежка оффффффффффф. Кантарът пак ме разиграва, ще взема да му скоча отгоре, та да види, кой е тежък...

# 188
Здравейте и от мен отново.
Малката ми е болна, сега я водихме пак на лекар, тръгнало е към бронхит - а тя нищо не иска да пие, направо в чудо съм се видяла вече.
Диета - никаква. Вчера на обяд хапнах посна супичка, ама после изядох 1пакет царевични пръчки Слънчо. На вечеря малко задушена пържола и половин задушен картоф.

Миранди, плодуването го мисля от понеделник, стига да се оправи детето, че като ми е притеснено и си похапвам.

# 189
  • при моите деца .....
Привет!
Пийвам следобедно кафе и да се включа -
детенце е имало сериозна настинка - подути лимфни възли, просто захапването ни го показа преди да вдигни Т.
Сериозно е, ходихме и но педиатър и на УНГ - антибиотик, утре на контролен дали спадат лимфните възли, ако не ще включваме и друго   newsm78
Сега сме вкъщи, а Марти е капризна, но то си я и боли, със схванат врат (на една страна)....
Дано бързо се оправи.
Mirama, дано бързо оздравеете. Hug
А по темата - режимна - днес  съм на протеини само - закусих 200 гр. кисело мляко с 3 с.л. овесени трици
нямах късна закуска - бяхме по болници
обяд - 1/4 пиле на грил и 2 яйца на очи (без мазнина).
Сега кафе и кола лайт (искам да я спра, но сега я намалявам)
Хубав ден!

# 190
Привет!
ОТЧЕТ: закуска-чаша прясно мляко с нес, обяд- отново пилешки бонфилета Simple Smile, следобедна закуска - кисело мляко със степче. За вечеря- в незнайка съм Simple Smile
за 3 дни съм -1кг  Party
Прегръдки на всички!!! Hug

# 191
 newsm10 - БУБЕ, дано се оправите бързичко, мила!  bouquet Hug Heart Eyes За подутите лимфни възли - на едно памуче сложи реванол и го подръж върху подутината няколко минути. Това много облекчава.
ros4enka   - браво хубавице, така те искам!

# 192
Хехе добро утро от мен почвам с хехе-то,защото отчитам минус още 400 грама,което ме прави 69.2,много съм хепи.
Mirama, Боби дано дечицата ви по-скоро се оправят,че знам аз какво е да е болно детенце Sad.Също така мерси за топлото посрещане на пейките на 6-тичките Laughing
ros4enka браво душа,справяш се чудесно аз сега съм на ПЗ,една комшийка зарибихме снощи с майка ми,тя и мамето е на диетката с мен,та имала нисък протеин комшийката е викам тая диета е точно за теб и тя я почвала Laughing
double_hot ти на какво режимче си?

# 193
Благодарско, милички Hug Hug
Дано се справя Simple Smile

# 194
Здравейте момичета,

Пожелавам ви бързо оздравяване на всички болни  Hug   bouquet

Аз съм режимна , но  Rolling Eyes нещо спорта хич го няма... не съм спортувала от  hahaha миналата година както се казва  Joy ! Днес се опитах да се кача на крос тренажора  ooooh! изкарах 10 мин  и казах стига толкова (а го бях нагласила на 30 мин  Rolling Eyes! Дано скоро влезна във форма..

Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт