''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 435
  • 338
  •   1
Отговори
# 195
Така и така съм тук ами да пусна по едно кафе за добро утро Flutter

Момичета аз предлагам за днес да се отчетем всички с килограмите и да поставим цел до 31 Януари,какво ще кажете и нека всеки сподели долу горе какъв режим спазва.

Така нека поставя началото-понеже при мен е вечер,отчитам се всяка сутрин на празен стомах,но целта ми е да тежа 62кг на 31,а утре ще дам и килограмите.
Също така исках да споделя,че си поръчах от щатите някакъв комплекс от 5 китайски гъби,за имунната система и ускоряването на метаболизма е,скоро ще пристигне,скъпичко е,но си бяхме наумили с майка ми та да си начешем крастата Laughing
Желая ви лек,усмихнат и успешен диетуващ ден Hug

# 196
  • при моите деца .....
Добро утро!
sissleyy, мерси за кафенцето.
Относно мерките и обещанията - аз съм 62 +- 0.500 гр. Та искам този път да задържа теглото завенаги (изключвам състояния като бременност)! Дали да си го обещая? newsm78
double hot, ще пробвам днес с реванол - нямах вкъщи.
Aia и аз съм изоставила спорта - аз ходя на народни танци - но януари - почеваме. Съпругът ми започна на диета и ходи всеки ден на фитнес, та може да ходя с него поне 2 пъти в седмицата. Не го залюбих тоз фитнес - скучно ми е.
Лек ден!

# 197
Добро утро. Чайчето от мен тази сутрин

Отчета ми за вчера - 3 чая, на обяд пиле по градинарски и салатка зеле, вечеря - салата ряпа и запечени картофи. Вода - около 3 л.
От вчерашната вечеря съм си взела за работата за обяд днес. А вече съм изпила 2 чая. Имам и ябълки. Вода - колкото повече, толкова повече.  Wink (трябва да ми засекат водомера)
Иначе съм 72кг. Целта ми е до края на месеца да съм -5. (и на -4 ще се радвам).

Hug  Hug  Heart Eyes

# 198
Здравейте ледени висулки мои,

Аз да се отчета - вчера леща и картофи ....
Днес кис.мляко и киви.
Килограмите ми се лутат м/у 60 и 62 - може да е от ПМС-то. Аз този път си поставям реални цели - 59 кг. до края на месеца, а ако е по-малко, по-добре.
Иначе си карам на страхотната и започвам да свиквам леко по леко... (след липсата на ограничения по празниците, бях загубила тренинг).
Относно спорта - не спортувам! Нито навън, нито в къщи Rolling Eyes (малко съм от мързеливките). Иначе си имам оправдание за пред хората - прибирам се късно от работа, нямам удобен фитнес, студено е, за да тичам навън и т.н.

# 199
Игуанка успешна сесия   Hug
благодаря ти  Hug Hug
Изпита мина добре(трябва да съм го взела, но озенките са понеделник)
До сега хапнах купичка пр.мляко с мюсли, купичка леща с 1 филийка хляб `вита`
Изпих и 1 л вода  Peace сега си направих 2 чаши чай `хънибуш`  Mr. Green

# 200
Здравейте мацки още минус 400 грама отбелязвам днеска,което прави общо 4 изгубени кг с Дюкан.
Казах си вече,че целта ми е 60-62 кг на 31 Януари да тежа толкова искам и по мои изчисления,ако си свалям все така бавно и стабилно по 200-400 гр. абсолютно е постижимо.Целулита бая намаля,обещавам на 31 да дам снимка преди-сега.
Искам да ви пожелая да си постигнете целите,а спорта и при мен куцука,но днес вече поне 20 мин упражнения ще направя.
Боби ти си в 3-та доколкото виждам,ами дано задържиш,защото гледам много от мацките качвар в 3-та newsm78

# 201
Здравейте и от мен. ))))
Радвам се на вашите минусчета момичета, браво за усилията. )))
Аз започнах лекичко да смъквам надолу, но все още съм с 4кг над табличката тук.
Детето все още е болно, лекуваме се, надявам ес вече да започне да се подобрява.

# 202
  • при моите деца .....
Привет!
Моята дъщеря се подобрява - не я боли главата и вратлето и се отпусна.
Mirama, дано и твоето детенце де подобри.
sissleyy, браво за минуса, все така да сваляш, бавно, но без задържане, аз се надявам  да не кача - засега свалих 1 кг и на обиколки - но хапвам по 1 ябълка на ден, хляб - 4 -5 пъти съм хяпвала, галите - първите нарушавах само с вино, а си хапвах режимно - салата и пържолка.
iguanka, браво да изпита.
Лека вечер!

# 203
  • Cacao Land
За много години, прекрасни! Пожелавам на вас и вашите любими хора най-вече здраве, усмивки и късмет!

Аз най-сетне се прибрах от дългата ми почивка в БГ. Беше много хубаво, наистина. Обаче съм качила, изглеждам като прасенце в дрехите си Embarassed Няма да си сменям линийката, че не съм си теглила, ще си я оставя така за стимул. Ще се претегля след около 4-5 седмици, че иначе не ми се изпада в шок Mr. Green Почвам по-сериозно с храненето и спорта тези дни, най-късно началото на следващата седмица като почна работа.

Ами това е за мен. Надявам се да сте си изкарали хубаво покрай празниците Hug

# 204
  • София
Здравейте,  момичета! Hug Hug Hug

Днес забравих да мина сутринта на път за работа да си купя кисело мляко и до обяд на портокал и чай бях озверяла, та си позволих една пилешка супа /затова истинския старт на Страхотната диета го оставям за утре/, следобяд в къщи хапнах мляко с мюсли и лъжица мед, а за вечеря ще си направя огромна салата от китайско зеле /такова не съм яла - освен ако го слагат в задушените зеленчуци в китайските р-ти  Laughing/
Може да не е точно по страхотната, но все пак е диетично менюто ми днес - доволна съм от себе си  Mr. Green

Сега прочетох назад , че вчера нямах време  Embarassed

Боби, Мирама, Hug бързо оздравяване на дечицата ви, милички  Heart Eyes

Тиквичка,  Hug Heart Eyes ужасно е, че си счупила крак. Бързо и леко възстановяване, миличка, а диетите няма да ти избягат, но преди всичко ти е здравето   bouquet

Шоки, Hug радвам се да те видя  Heart Eyes

Намам възможност да пиша поотделно за всички, но много ви обичам всичките!  Hug Hug Hug

приятна вечер и минусова сутрин!

ПП - тези дни поради МЦ не съм се мерила, но обявавам Стартово тегло за годината 72 кг/не гледайте линийката - лъжла е Mr. Green/
До края на месеца се надявам да намърдам д...то при шестичките  Joy Joy Joy

# 205
Здравейте на всичкииии !
аз днес бях малко болна, по-точно мъчеше ме лудо главоболие, но предполагам, че от режима ( нали си го има като страничен ефект...) Изтормозих се и сума ти болкоуспокояващи изпих, но сега съм по-добре Peace
Шоколадче, добре си си дошла Hug
Боби и Мирама, бързо оздравяване на дечицата! Hug
Лиденце Hug, браво за диетичността днес, а утре - страхотната  Peace Айде идвай при 6-ките, много е весело Simple Smile
игуанка Hug, бравос, скъпа! мн ясно, че си го взела Simple Smile
double hot Hug как ми се дояде лещичка след твоят пост Simple Smile)) Хубаво е, че си си поставила реална цел. Не се тормози излишно! Малко остава Peace
sissleyy, честит минус Hug
petinka_vd, стискам ти палци да ги смачкаш тези 5 кила до края на месеца Hug
Aia Hug, и аз съм зле със спорта напоследък Simple Smile В неделя мисля да ходя на водна аеробика и да стана сериозна вече Simple Smile
Отчет за днес: закуска-прясно мляко с нес, късна закуска( малко извънрежимна, ама не устоях, а и нямах нищо вкъщи)- мандарина, обяд- риба треска на фурна. Вечеря- пилешко. От утре включвам и зеленчуци. Супер Party
А иначе от предходната серия на дюканстване бях свалила, после си върнах.... та сега май забравих да кажа, че започнах от 68,5кг ( колебаещо се) и сега 5 дни по-късно съм 66,5  Party
ЦЕЛУВАМ ВСИЧКИ и се оттеглям в покоите си hahaha Лека нощ!
п.с- само да се оплача- моят се е вдетенил- купил си е телевизионна игра и сега играе...изпуснах си всички сериалчета Crossing Arms

# 206
 Здравейте милички,

Днес си купих кантар и ще мога да се премеря , за да видя  +са от Коледните и новогодишни празници... а целта до края на месеца ми е 2-3 кг. за 3 седмици се надявам да успея  Peace ! Относно отчета ще си замълча днес... имам страхотен зъбобол.. не съм спала цяла нощ.. и от нерви се тъпча  #Cussing out

sissleyy  я разкажи за какво става въпрос (5 китайски гъби ) то тук са полудя ли по една храна , където се абонираш ама за това не съм чувала .. въпреки, че хич не им вярвам особено като им гледам размерите.. а за целите и аз ще се премеря утре и ще дам (че и при мен е вечер  Mr. Green

* Боби *  ох аз имам безплатен фитнес единят е до нас другият е там където уча... ама и аз хич не го обичам фитнес предпочитам комбинирана г-ка. А иначе това , че и мъжът ти е на диета е супер, така ще ти е много по лесно  Peace

ros4enka  вземи си директно карта за 2 пъти седмично.. само така ще ходиш всеки път  Mr. Green понеже знаеш , че вече си платила  Peace

Hug Hug на всички , които не съм споменала

# 207
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да ви събудя

ros4enka, дано скоро отшуми главоболието.
Aia, мина ли зъбчето. И аз трябва да посетя моя зъболекар - 1 зъб ми остана от миналата година (ходя всяка године и оправям каквото има) и 1 пломба ми падна - та мин 2 зъба! Детенце има 5 за промба, но и лекуваха пулпит и направиха още 2, та вече мисля, че е мисия невъзможна.
Днес съм на РД - предвидила съм си гала вечеря!
Трябва да поработя, че имам болнични да предаване в НОИ, ДДС, а детенце, трябва да оставя на някого, но имам 5 майки във фирмата, в която работя и не искам да им бавят обезщетенията.
Та като се наспи ще я заведа при баба й и на работа.
Лек ден!

# 208
Здравейте и от мен, мили Дневничета HugНе съм писала отдавна, много работа имам и почивката по празниците ми излезе нанагорно SadРежимна съм, но по празниците си позволих някои волности(няма да навлизам в подроности)и влизането в правия път отново ми беше по-трудно,отколкото очаквах EmbarassedА като залитнеш и кривнеш понякога се изненадваш от себе си какви можеш да ги свършиш.Важното е,че съм режимна и се надявам този път да успея да преборя гадните килца Praynig
Тиквичке, Hugдано се оправиш скоро и да направим една срещичка щом си още в Бг newsm51
За да не мине някой модератор и той да ви каже, моля ви намаляйте си снимките или слагайте само малки -подобни големи снимки и даже няколко, са абсолютно не по правилата на форума Peace Дано да ме разберете  Peace
Коя си ти, моме, пишеща от този ник и какво направи с нашто мило Иги newsm09
Момичета, много се радвам, че сте режимни, само с постоянство и упоритост ще постигнем целите си, а за отчет, изобщо няма да си слагам кг-те на линийката, не само че за пореден път стигнах рекордите си, а този път успях и да ги надскоча...абе изобщо...не е за разправяне Banghead
Спорта ми хич го няма, надявам се другата седмица най-после да направя график, че то месеца си замина SadМенюто ми вчера:пастет от пилешки дробчета, около 150-200г, режимна торта, направена от 2л трици, 1яйце и половин кофичка кисело мляко,желирано със степче, още 1коф. кисело мляко и пил.сърчица.Ден П, успешен, ще карам на П още няколко дни, колкото-толкова Naughty
Извинявам се, че не пиша поименно, нямам много време, след понеделник ще съм по-свободна и по-често ще ме виждате тук GrinningПожелавам на всички ви чудесен ден и смятам да пиша по-често, ако пиша значи съм режимна Laughing

# 209
жедира, мисля че бях права при положение, че снимките бяха огромни и пак го казах мило Peace не виждам защо така го приемаш  Hug Предупредих приятелски, защото в някои теми (които съм чела) има предупреждения от модератори  Peace Простете ако съм обидила някой Tired (мислех, че точно тук няма да срещна хора, които да не ме разберат)

Общи условия

Активация на акаунт