''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 434
  • 338
  •   1
Отговори
# 210
♥ iguanka ♥, пошегувах се, мила, не си ме разбарала, липсваш ми ти с твоите кафета и настроение от дългите ти постове, сладурските картинки в подписа ти, това е всичко,което исках да кажа с поста си, не съм се изразила както трябва, извинявай, нали знаеш, че те обичааам

# 211
 Hug Hug Hug извинявай
мн. съм докачлива  Embarassed
мн. хубави котета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз днес пак закусих като вчера мюсли с прясно мляко  Grinning вече се научих да пия по 2 л вода на ден  Crazy

# 212
Гушкам ви всичките ето така Hug

Оспамих темата с гушканици  newsm47

# 213
Здравейте локумчета сладки,

Диетата върви ли върви Party Днес белтъчен ден и плодове - една ябълка с канела (страхотно е, някой го беше споменал във форума и аз опитах... престрастих се Blush) и риба в консерва Sick (нещо не ми хареса, но на консервата пишеше, че е без консерванти newsm78. То кви ли неща не пишат вече!)
За довечера незнам Thinking. Нали ме знаете колко са ми проблемни белтъчните дни... Утре съм луничка/лунатичка! Hug Crazy

И аз ви гушкам ето така хахахаха

# 214
  • Cacao Land
Здравейте, момичета, как сте ми днес Hug? При мен е слънчево и не толкова студено Shocked Закусих ябълка и купичка ов. ядки с пр. мляко, подправена с блокче черен шоколад, канела и стафиди. По-нататък за днес няма да се отчитам, че ще ходим следобеда в свекито и нали се сещате Embarassed

Тикве, ох, възстановявай се колкото се може по-бързо, миличка Praynig

джедирка, хайде от понеделник и двете сериозни, спортуващи и режимни, а?

дабъл хот, ти си егати героя, аз ще умра от глад на такова ядене като твоето Rolling Eyes

Ая, ще успееш да ги свалиш тези 2-3 кила, хайде- близо си вече Hug

рос4енка, благодаря Hug Дано вече главата да ти е по-добре. А нали знаеш, мъжете са като децата... и моята половинка се баламосва с компютърни игри... добре, че аз си имам собствен лаптоп, че иначе щяхме да се избиваме Mr. Green

лиде, ми мърдай вече при шестичките, та тъкмо да избураш някой от тяхната пейка, че на някои йм е време да ходят при петичките Grinning Heart Eyes

сисли, уау, страхотен резултат!!!

Каприсче, как си, прекрасна?

Иленце, стискам палци, сигурна съм, че имаш отлична оценка на изпита Peace

На всички останали красавици, които не споменах поименно- мноооог гуш.
Ето и от мен една прегръдка за всички Mr. Green:

# 215
   Здравейте момичета,

Оказа се че с + - съм 55 кг .. та значи целта е 52  Mr. Green да видим какво ще направим.. вече имам и кантар стриктно ще се меря... вчера покрай този зъб бях супер не режимна  (то лошо е че сега се премерих ама няма значение) Rolling Eyes По повод на jedira  и ♥ iguanka ♥,  искам да ви кажа , че съм много щастлива , че пиша в тази тема... тя е една от малкото, в която няма каране, няма заяждане .. или тн !   bouquet

* Боби *  еми спря да ме боли , но на прегледа казаха , че трябва да се прави...ама  Shocked тук е прекалено скъпо ако реша да го правя... и може да се прибера предварително ще видим.. дадоха ми някакви лекарства за болка, но не ги пия ще ги пазя за по спешност  Peace

Chocolata и аз се надявам вече на успея.. поне няма празници като тези които минаха... че на мен много ми вредят  Laughing !

много ви  Hug

# 216
Здравейте момичета  Hug

Какво да ви кажа за мен ту диетична, ту не... няма оправия...  Embarassed

Целувки на всички  Heart Eyes

# 217
мн. хубави гушки  Hug Grinning
ето и от мен-
http://i30.photobucket.com/albums/c304/hardunderground/funny-pic … nny-wants-hug.jpg
http://www.dailypets.co.uk/wp-content/uploads/2007/08/grouphug1.jpg
Иначе до сега съм режимна, но..
заспах над учебника Crazy Mr. Green и сега пак сядам да чета.

# 218
Привееет Simple Smile
влизам набързо, че съм скапана  Tired Режимна съм! Милото ми се грижи за мен и сега ми е пекъл рибка и е направил доматена салатка Heart Eyes
Целувам ви, прегръщам ( голямаааа мечешка прегръдкааааа ) и ви желая хубава вечер Hug

# 219
И аз да не остана назад

# 220
хехее много любов и гушки на форума днеск,аз сега влизам,че днес работа имах,не съм се теглила малко по-късно ще се срещна с кантарчо.
Aia ами тея гъби са комплекс от 5 вида китайски...шейтаке,мейтаке и още некви не ги помня вече,действали добре за имунната система и ускоряване не метаболизма,както имали противоракови действия,струват 50 долара 90 таблетки поръчвам ги от щатите,че в канадско ги нема.Та ще видим какво е.А за храните дето си ги поръчват се сещам за нутрисистем и за някаква джени ли ква беше....бе боклук работа.
А за днес нищо не съм хапвала,защото нямах време,след някой друг час ще хапна,гушкам ви и аз мацки  Kissing Heart

# 221
 Добро утро момичета ,

Да почерпя с и с

Успешен ден

# 222
  • София
Здравейте, милички!  newsm51

Леле, колко много гушкане съм изпуснала  hug

Ая, Hug мерси за кафенцето и чая   bouquet - грабвам и от двете  Laughing

лиде, ми мърдай вече при шестичките, та тъкмо да избураш някой от тяхната пейка, че на някои йм е време да ходят при петичките Grinning Heart Eyes

Joy Joy Joy много ми хареса идеята на Шоки Heart Eyes!
Внимавайте, шестички, че като се наместя на вашата пейка с голямото ми д..е може няколко да изпаднете от пейката и да тупнете при петичките  newsm62

Вчера на млечно-плодовия ден се справих до вечерта - беше ми и студено и гладно, та вместо мляко и грейпфрут си хапнах една топла картофена яхния с 2 чашки вино  Crazy
Но пък карах кростренажора преди това Mr. Green

Трудно ми е да вляза в режима след толкова нережимности  Sad

Днес ми е белтъчен ден, но белтъка е все още неизвестен  newsm78
Закусих чай с мед и портокал - така, че поне плода за деня е ясен  Rolling Eyes

Усмихнат и успешен ден на всички! Hug Hug Hug

# 223
....
Joy Joy Joy много ми хареса идеята на Шоки Heart Eyes!
Внимавайте, шестички, че като се наместя на вашата пейка с голямото ми д..е може няколко да изпаднете от пейката и да тупнете при петичките  newsm62
......
хехе, заплювам си да съм изпадналата от пейката Simple Smile)))))))
отивам на водна, ще пиша после  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 224
Здравейте и от мен момичета. )))

Аз доста съм намалила хапването, смятам вече да започна и малко спорт, че шкембенцата ми пак са провиснали. ))))
За плодовете ще видя дали ще ги започна от понеделник, ако не - минавам на салата моркови. )))) Миналата година бях станала прословута с тях. )))

sissleyy, ти да не би да живееш в Канада? Ако е така може ли да ми драснеш на лични. ) Че отдавна искам от там едно лекарство, но така и не открих начин да го поръчам до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт