''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 432
  • 338
  •   1
Отговори
# 225
  • Cacao Land
Как върви неделното настроение, красавици? Аз тъкмо закусих доста прилично (та чак завидно) и след час отиваме с мъжо на пазар, направила съм списък за следващата седмица и нямам търпение да почвам вече сИрЬОзно Crazy  Twisted Evil

# 226
Здравейте прекрасни  Hug

Днес наготвих рибена чорба. Мисля на нея да карам + плодове. Да видим до края на деня има още много време каква ще я свърша  Mr. Green

Накупих си 5-6 книги - за плодовете, за РХ, алтернативно хранене и т.н. Ако нещо има интересно ще препрасказвам да видим  Peace

Как върви неделното настроение, красавици? Аз тъкмо закусих доста прилично (та чак завидно) и след час отиваме с мъжо на пазар, направила съм списък за следващата седмица и нямам търпение да почвам вече сИрЬОзно Crazy  Twisted Evil

Радвам се да те видя Шоки  Hug Какво ще подхващаш?

Хубав ден на всички и целувки

# 227
При мен настроението е преговорно  Mr. Green Laughing за утрешния изпит -
хапнах за закуска мюсли с мед и кис.мляко
а сега купичка картофи с грах  Peace
шоколадче успех с новия старт  Hug

# 228
Lideto тамън се цопнах с 300 зора при 6-тичките и на задържам сега и съм +200 гр. с wc-то голям зор от вчера та вместо 68.8 днес съм си 69,но съм на П отднес та се надявам да изчистя тоя плюс.
Иначе имам минус в ханша,минус в бюста,в бедрата сега се измерих да сравня,корема бая се е прибрал машала дето се вика Laughing
Chocolata хах ти да не си на дюканчо Whistling
Мирама писах на ЛС
ros4enka как върви душице диетата минусите летят ли? Flutter
За всички останали гушки и бързо на отчет Hug

# 229
Минавам само да ви нагушкам всичките  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

да ви благодаря за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

и да ви пожелая успешна борба с килцата, пък надявам се след някой и друг месец и аз да мога да се присъединя отново в редиците на Дневника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Ох,ох,ох,
това беше вместо здравейте и от мен...
днес е неделя - което означава, че готвя, чистя,гладя и т.н. .... повярвайте ми току що излизам от кухнята, а да си призная не помня кога влязоххххххххх. Болиме гърбът от това висене върху масата и търкане с точилката... остана само да изпека всичко и после мога да се боядисам, изкъпя и до сред нощ дано приключа... добре, че мъжо много помага! Mr. Green
за диетката - днес съм лунатичка (както знаете вече! Party) позволих си обаче едно 3в1 сутринта и добре, че е то иначе незнам дали бих издържала на натоварването...(кухненското)
килограмите ще отчета утре - но нямам много надежди, че нали съм пред МЦ...

хайде стягайте се до края на месеца всички да сме на вратата на 5-те... или на пейката... Hug Praynig Heart Eyes

# 231
  • Cacao Land
Радвам се да те видя Шоки  Hug Какво ще подхващаш?

И аз теб, Мирандичка. Как я приготвяш твоята рибена чорба, я раздуй? Иначе аз си подхващам хранене по моя тертип... закуските са ми обикновено кис. мляко с разни неща вътре (трици, зародиши) или овесени каши; за обяд си приготвям сандвичи от клисав хляб/ ядки/ плодове/ варени яйца (което както дойде); за вечеря салатки с риба, сирена, зехтин или супи. Тази седмица ще наблегна на протеинките вечер, по малко зехтинец, че да се оттърва от солчица и задържана водица. Ще се отчитам всеки ден, стимулира ме. Направо съм станала като слон ooooh!

Иле, благодаря, с вашата подкрепа ми е наистина по-лесно Hug Още малко остана до утрешния изпит Praynig

дабъл хот, натоварена програмата за днес, а? Аз пък имам да се епилирам и ТАКА да ме мързи ooooh!

Тикве, дръж ни в течение как върви възстановяването ти Heart Eyes

сисли, браво за резултата, благородно ти завиждам Flutter И не, не съм на Дюкан Peace

# 232
  • София
Идвам с отчета -  днес уж режимна , ама не съвсем  ooooh!
до обяд бях екстра - закуската я писах, обяда беше пушено пилешко месо и салата от китайско зеле, но следобедната закуска   Blush Crazy Embarassed...няма да я пиша - нережимна беше  - направо пощурах за сладко и ходих до магазина специално да си го купя   ooooh! и  сега ми е тъпо, по-голямо ми е удовлетворението като устоя на изкушението, отколкото "удоволствието" да хапна забранена храна

Утре - пак млечен ден  Peace

Момичета, давайте  да се захващаме заедно, че нещо това "разрушително" похапващо настроение му е време да си ходи вече ии да идва детично-режимното настроение с всичките му минус килограми със себе си  Peace

Миранди, Hug радвам се да те видя режимна по твой си режим Heart Eyes

Шоки, Hug браво и на теб за амбицираността за нов старт   bouquet

Сисли, Дабъл, Hug само така , милички, с вашата режимност ни стимулирате всички!  bouquet

Иле, Hug успех на изпита утре Peace

Ая, Петинка, Мирама, Росченка, Жени, Тиквичка Hug Hug Hug

Нещо Каприсчето, Скорпи, Пипи, Дидичева Hug Hug Hugми липсват напоследък  newsm78 Sad

Спокойна вечер и успешна режимна и минусова нова седмица на всички !   bouquet  bouquet  bouquet

# 233
тук съм, пак сме болни  Tired станала съм в 5! Sick
аз май ще ходя при седмичките, обаче Mr. Green Heart Eyes

# 234
  • София

А, не  Naughty хич не те щем при нас  Mr. Green - отивай по-добре при петичките  Hug
Бързо да оздравявате, миличка, и да те видиме с твоето оптимистично настроение отново  Hug Heart Eyes

# 235
тук съм, пак сме болни  Tired станала съм в 5! Sick
миличкото Sad,абе чух че сиропите за имунната система уж били ефикасни newsm78
а аз си хапвах яйца със пилешко на обед,сега нещо пак ми се яде Tired
шоки по скоро аз ти завиждам,ако съм на твойте кг ще съм мацка направо Laughing
lide  макар че не е вмоя стил  smile3513 fight newsm29
това е за нарушения режим,боййй бой Laughing,бой с много любов Hug

# 236
  • София
СислиHugмерси, имах нужда от няколко бухалки, Peace че май откакто Скорпи се позагуби много свободно го давам  Mr. Green

Хайде обещавам от утре - стриктна Peace
/ех , това от утре/ Mr. Green

# 237
Lide хайде виж сега утре е понеделник,нова седмица ново начало,лятото е зад ъгъла,голи мацки по прашки,а ние да се натресем с паласките на плажа... sun не може така Flutter
Та викам аз зареди хладилника с малко плодови млека,че като ти се прияде сладко първо на кантара и после на хладилника з аплодово мляко,па може и да ти мине мерака Laughing
Аз с тоя дюкан си ям кремчета като ми се прияде сладко и плодови млека или пуша една цигара,ма то и сладко не ти се яде после с тоя режим евала.
Хайде до края на януари те искаме СЛАБА,СЛАБАААА,СТАЧКААА newsm44

# 238
Рибена чорба ''Миранди''

варена риба (в случая глава от толстолоб)
2 моркова на кубчета
1 глава лук
2 ск. чесън
1 с.л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
2 с. л. финни овесени трици

Сварявам рибата. Докато я почистя  от костите в булъона от нея слагам да заврат зеленчуците и подправките. Прибавям рибата + 2 с.л. трици размити в малко студен рибен булъон. Поднасям с пресен магданоз.

Хапвам с 2 препечени сухара. Бон апети   
chef

Шоки и аз лека полека, ако не успея да направя едно плодуване почвам да закусвам  Crazy плановете са като твоята закуска... Купих си една книга миналия месец - Ултраметаболизъм (препоръчвам я на всички). Страхотна е, та там пише за тоя тип закуски и не само там, където и да прочета и изобщо трябва да си сменя начина на прасешко хранене лека полека  #Crazy

Игуанка успешен изпит  Peace

Крейзи тиква   Hug

Лиде и аз днес с диетичната рибена чорба и мандариние, ометох и няколко бисквити с 2 парчета руло (не че ми е оправдание, ама имах 1 приятелка на гости за следобедно кафе и вместо да почерпя нея, почерпих себе си)  hahaha Joy hahaha Blush

Мис Каприс лекувайте се и стойте на топло, а за ходенето при 7'ците някой да ти е казал, че ти позволява  Naughty

# 239
благодаря ви  Hug
май сестра ми има тази книга; ще я погледна
радвам се че пишеш по-често  Peace Party
каприсче, бързо да оздравявате  Hug
Аз пия Цетебе и съм доволна Flutter
Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт