''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 431
  • 338
  •   1
Отговори
# 240
  • при моите деца .....
Привет и от мен! Късно, но да се разпиша.
Трудно ми е след купони - нали нямам тренинг и цял ден съм като болна.
Та снощи - бях си заплавувала разрешената от Дюкан гала вечер, но хапнах малко, но порядъчно се огалих с вино....
Че и на диско ходих.... разкърших старите си кокали!
Дремнах следобяд и сега съм свежарка.
Това е от мен!
Лека вечер!  

# 241
  • Cacao Land
Миранди, много ти благодаря за супичката, ще си я сготвя непременно и ще ти кажа какво се е получило Hug И със закуската чудесно си го решила, плодуването няма да ти избяга, така че по-добре сега наблягай на трайните навици Peace

сисли, ти не ми гледай лентичката, че съм доста над нея сигурно, така се опрасих за последният месец, че...  Embarassed

Каприсче, пак ли болни... хайде здраве ви пожелавам и повече сън Heart Eyes

Боби, човек има нужда от време на време от такива приключения, браво Mr. Green Hug

Лека нощ, момичета, аз отивам да се приготвям, че утре ми е първият работен ден след дългата почивка Sick До утре  bouquet

# 242
  • София

Хайде до края на януари те искаме СЛАБА,СЛАБАААА,СТАЧКААА newsm44

Чак слаба до края на януари няма да стана, но поне шести номер мога  Mr. Green Joy Joy Joy
А иначе за лятото - ще пробвам да се преборя за едни прашки на плажа и аз, / не че и със сегашната фигура не мога - ни акъл , ни образование ми пречат , ама някак си с  10-ина килца надоло по-естетично ще ми седят Mr. Green/
Но то от мен си зависи - никой не ми слага нережимностите в устата - време е и аз да спра да го правя Naughty

Миранди, Hug можеме с тебе и режимни да сме , знаеш го  Peace хайде да се хващаме вече сИрИозно  Heart Eyes

# 243
добро утро сладурки Shocked мале каква рима се сетих ама само глупости ми минават през акъла ей Laughing.Та исках да ви поднеса едно ароматно кафенце,че нова седмица-нови неща ще трябва да се случат,като например да изгубим някой и друг килограм Flutter

желая ви лек и успешен ден мацунки

# 244
Добро утро! Вземам си от кафето и отивам на изпит  Hug
Да ви почерпя - днес с любимия имаме 4-та годишнина  Heart Eyes

Успешен ден!  bouquet

# 245
  • при моите деца .....
Добро утро!
Много сте ранобудни!
sissleyy, веднага си вземам кафе.
♥ iguanka ♥, честит празник. Винаги щастливи и влюбени! Ще се възползвам от почерпките на втория ред!
Днес с детенце сме на контролен претлед!
Успешен ден!
Успешна и режимна седмица!

# 246
Добро утро и от мен ранобудни момичета!
Отчет - без коментар. Не съм се качвала на кантар скоро, за да не се стресирам излишно. Днес нова седмица - нов опит, надявам се да е успешен.
♥ iguanka ♥ честита годишнина. Още поне 10 пъти да празнувате 4-годишнини. Успех и на изпита  Hug
Лека и спорна седмица и много минуси!  Hug  Hug  Heart Eyes

# 247

♥ iguanka ♥, честита годишнина, да сте все така влюбени и щастливи заедно

# 248
  • София
Здравейте, милички! Hug

Иле, Hug честита годишнина - пожелавам ви много здраве  и все така влюбени и щасливи да сте! newsm51 newsm51 newsm51 супер почерпка  Hug

СислиHugмерси за кафето  bouquet

Боби Hug, стискам палци за контролния преглед Peace

Днес ще съм на кисело мляко и грейпфрут  Peace

Успешен диетичен ден и минусова седмица на всички! Hug

# 249
Здравейте и от мен!
Игуанка, честита годишнина!!!   bouquet Да сте живи и здрави и много влюбени!!! Много да се гледате и глезите Simple Smile ( м/удругото и ние с Васко ще направим 6 год заедно след 4 дни) Simple Smile
Боби, дано всичко е ок с детенце.
Иначе за протокола- закуска- нямах днес Embarassed , обяд- пилешко бутче със салата-домати и краставици. За десерт съгреших с един портокал. За следобедна имам краставица- може и тараторче да си направя...незнам. За вечеря ще имам задушени зеленчуци със скумрия. Simple Smile
Отслабнала съм Simple Smile и се радвам... вчера бях на водна, после на масаж и масажиста ми каза, че трябва тия бутчета и дупето да ги стопя Embarassed Confused и да ходя при него на силов масаж- щяло да стане Simple Smile
ЦЕЛУВАМ ВИ !!! Heart Eyes

# 250
Здравейте топящи се снежни топчици  Joy,

Стискам палци на Игуанка ( и на ръцете и на краката -  Thinking трудничко е! Joy) за изпита и за любовта! Романтична вечер ти желая, мила!
Бубе, стискам палци и на тебе за детенце!
Каприсче вие от какво сте болни?! Аз станах, покрай сина ми, "специалист" УНГ, той толкова често боледува. Ако мога да помогна със съвет, само кажи?!
Браво на всички отслабнали! И дърпане на уши за тези дето се изкушават!
Росченка кажи за тази водна аеробика (може и на ЛС)?! Аз пуснах някои въпросчета в темичката, но никой не ми отговори и незнам... започвам да се разколебавам. А, рано или късно трябва да започна да спортувам нещо... това ми хареса, като идея и бях на косъм да се ентусиазирам...
Днес съм на кис. мляко и ябълки!
Вчера луничката мина без особени трудности, но няма промяна в кг.

Предлагам топла прегръдка  за нагряване и стопяване на останалите  мазнинки! Joy Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:16 от double hot

# 251
влизам да ви напиша че ми стана мн. мило от пожеланията  Hug Hug Hug
изпита мина добре, оценки нямаме още по предния и този; уж за сряда казаха... Имам от едни стари контролни преди сесията(шестички  Party )
Режимна съм и мн. гладна ( обикалях до сега за подарък за милото, междувременно си пробвах доста неща и за мен - яке, блузки...) Доволна съм че взех това което търсих - блузка, шапка и ръкавички Peace да му е топло. (едва го навих за последното да носи)
Росченка  Hug мн. е приятно зимата да те топли любовта; това ме накара да обикна и този сезон  Flutter

# 252
малко spam2 double hot , водната аеробика е единственият спорт, който ми харесва и ходя с кеф Simple Smile Много е хубаво. Много тонизиращо. Намалява целулита и стяга. Басейна е чист. Болница е и го поддържат. Не се притеснявай относно това как изглеждаш по бански...защото повечето които ходим сме по-едрички, а има няколко жени доста едри( със сигурност над 100-те кг). На никой не му пука как изглежда другия- за да сме там, значи смятаме, че има нужда и никой никого не критикува. споко!
Много е весело. Щоу е. И инструктурките ( Мария и Деси) са много свежи и създават настроение Simple Smile Абе сигурна съм, че ще ти хареса. Но за да има ефект, трябва поне 2 пъти седмично ( може събота и неделя, щом нямаш др свободно време). Дано те запалих  Laughing
игуанка Hug Heart Eyes Hug

# 253
БЛАГОДАРЯ, РОС! Heart Eyes
Ще мисля още малко и може и да се цамбурна.... Joy Да ме извиняват другите мацки за СПАМ-а! Peace

# 254
здравейте мацки и от мене,първо Игуанка честита ви годишнина,да се обичате все така силно и да сте щастливи,че и едно бебче за бонус ако може...... Whistling
така аз разкарах гадния плюс,кантарев отчете 68.8 да видим ха белким тръгне надолу от утре.Вчера едни кюфтенца спретнах на фурна е станаха страшни наистина.
ros4enkaчестно завиждам ти аз за тоя масаж как ми се ходи не е истина,ама в бг като се прибера ще отида на масаж,зарекла съм се
ами това е за сега от мене сладурки jedira,doublehot,MissCaprice и Lideto Hug гушки и да отчетет минуси тая седмица  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт