''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 429
  • 338
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен момичета. ))))
Малката малко по малко оздравява, все още кашля, но иначе е видимо добре. )) С баща и сме по-зле, кашляме доста.

Аз изведнъж се оказах с МЦ, а трябваше да ми дойде чак другата седмица, такова чудо не ми се е случвало до сега. Смених лекарствата и явно не ми понасят, та ще си се връщам на старите противозачатъчни.
Сега не мога да констатирам особено реално тегло, но пак си е много. )
Понамалила съм хапването, но съм далеч от режим. (

# 256
  • Cacao Land
Здравейте, дами  bouquet Ида на бърз отчет:

закуска: кис. мляко с пшеничен зародиш
обяд-сл.закуска- две ябълки, малко череши, една нектарина и пет кайсийки ( какви плодове ям по това време, я Shocked?
вечеря: салата от маруля, домати и краставица с консерва риба тон и моцарела; ябълка

Тренирах около 20-30мин. Обяда си не го считам за солиден, но ми се ядяха плодове. За утре може да си сваря яйца, ха да видим. Доволна съм от себе си, предоволна направо. Резултат ще отчета след около 5 седмици, така съм решила.

Иле, винаги да сте така приказно влюбени и грижовни!

И много се гордеем с теб, отличничке такава  bouquet!

# 257
 Здравейте момичета,

ето и отчета зак. 1/2 активия; 2 ябълка ; обяд зелена салата със сирене ; вечеря 2 варени картофа със сирене  Hug Hug спорт няма  Hug

♥ iguanka ♥   честита годишнина  Heart Eyes Heart Eyes пожелавам ти вечно да сте влюбени един в друг Heart Eyes
взимам си малко от плодовете

Hug Hug Hug

# 258
добро утро хубавички златни!
кафенцето от мен,за да сте бодри,който е ранобуден.Желая ви лек и успешен ден.

Подканвам на отчет Whistling
аз сам хапвала 2 кремчета,тричави палачинки-станаха супер,пилешко с лук,айрян,кола лайт

# 259
  • при моите деца .....
Привет!
sissleyy, мерси за кафето. Ще се възползвам - след фирмено парти снощи - късно лягане - станах в 6.30, а ме чака работа....
Тук съм - режимна съм!
Мерси да подкрепата за детенце - по-добре е, но поради силно увеличените лимфни възли - за да не я повтори - удържиха приема на антибиотик.
Днес се надявам пак да се включа!
Хубав ден!

# 260
  • София
Добро утро,  момичета! Hug

Сисли, Hug мерси за кафето  bouquet

Вчера издържах успешно млечния ден - само вечерята ми беше зелева салата, вместо мляко с грейпфрут, но все пак това е зеленчук, а не плод, така че не го броя за прегрешение
Мерене на кантар все още - не, ще видиме към края на седмицата какво ще каже  newsm78

Днес съм си взела за обяд яйца и кисели краставички, а плода ще е портокал или грейпфрут  Peace

Хубав и успешен  ден на всички и много минуси - не само температурни, а килограмни! Laughing

# 261
Здравейте хубавици,

Да се отчета и аз - вчера както казах кис. мляко и ябълки, за вечеря две-три лъжици от някои салатки. Embarassed
Днес въглехидратен ден - ориз със зеленчуци и ябълки.
Отчет с кг. в неделя.

Цунки и гунки от мен!!!  bouquet Heart Eyes

# 262
Здравейте и от мен
sissleyy, благодаря за кафенцето
Боби, радвам се, че детенце е по-добре , дано оздравее напълно скоричко
Лиде, мерси и на теб за сокчето, но аз ще пропусна този път
Иле, да се похвалиш как изкара снощи
ШоколаДче, аз почнах спорта, и диетата върви, ти как си, макар че нещата са несравними, разбира се, ти имаш да разкараш едно дребно празнично прегрешение, докато аз имам да смъкна килцата, качени за няколко месеца безумие
double hot,petinka_vd,Aia,Mirama,
Гледам събуди се темата след  празниците, май всички влязохме в ритъм, губят ми се още няколко дневничета, но се надявам вече и те да се появятАз да си се отчета, вече от миналата седмица съм желязна, без прегрешения, много ми беше трудно да започна, имаше един период, в който всеки ден издържах режимно до 8ч вечерта и после изяждах всичко около мен, но, слава богу, взех се в ръце и май този път ще успея.Дотук разкарах празничните плюсове, сега да видим нататък докъде ще я докарамОт вчера почнах и спорта, миналата седмица успях само веднъж да отида на фитнес, но тази седмица се надявам да е 3-4пъти.Вчера бях на аеробика, днес се планира фитнес и така...няма начин да няма начин

# 263
Здравейте, момичета!
Днес имам поводи за черпене (за съжаление не от свалени килограми, но и това ще стане живот и здраве).
Мъж ми е ражденник днес  newsm38 . По случай случката вчера купихме крос тренажор  smile3521
Ето скромна почерпка за всички

А сега малко отчет - вчера режимна. Чай, ябълка, обяд - пилешка пържола със салата зеле, вечеря - леща. От утре ще съм много стриктна, че тази вечер ще са мръвки и .......
А и кростренажора ще го ползвам често  newsm39, ако се вредя от децата де.
Успешен ден на всички  Hug  Hug  Heart Eyes

# 264
  • София
Петинка, Hug да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша и скоро да го зарадваш с супер фигура!

И с удоволствие да си ползвате кростренажора!

Почерпката ти е супер диетична /добре че е само виртуална Laughing/

# 265
привет сладурки

Ние сме по-добре, май вдига температура от зъбите Tired Ще си го оставя вкъщи една седмица за всеки случай  Wink
Времето се смили и изгря слънчице. Става за разходка.
Аз съм мнооого зле с диетите. Просто е крайно време да се взема сериозно в ръце. Вече си купих сусам, лен и трици и си ги приготвих.  Crazy
Мисля си, че трябва да започна и по-сериозно да спортувам ooooh!
Петинка, честита покупка. Дано половинката ти много те радва  bouquet
Шоколадче, страхотно меню, но ми се вижда малко оскъдничко. Само плодове за обяд? То това са мойте междинни закуски
Чао милички!

# 266
Петинка, да ти е жив и здрав и мн радост и любов да ти дава Simple Smile  Hug
Боби, айде да се оправя вече мъничето де... бързо оздравяване Hug
double hot, не му мисли, скъпа, а идвай, да видиш колко е яко Simple Smile Hug
Жени, браво за спорта- похвал, похвал  smile3501
отчет за днес:- закуска - портокалче( знам, че е извънрежимно, но реших да си позволявам всеки ден, или като ми се яде по 1 плод. късна закуска- кисело мляко със степче. за обяд, незнам още.
Цунки за всички и да слушате и да сте режимни Simple Smile

# 267
petinka_vd, да ти е жива и здрава половинката, много да те обича, да те слушка и на ръце да те носи smile3525Аз ще си взема скаридките, пък някой да хапне спагетите Joy
lideto70, ти докъде го докара със Страхотната, хайде премери се,де Hug
Капризче, много неприятно това с температурата, дано се размине бързичко Hug
Росчи,така ами, няма само ти да си режимна и спортна, елитка такава Hug

# 268
  • София

lideto70, ти докъде го докара със Страхотната, хайде премери се,де Hug

Жени, Hug ами то  може да се каже, че сериозно започнах от вчера - предните дни бяха полу-към нережимни Embarassed, а меренето евентуално утре / МЦ все още /, но важното е, че и днес ми е режимен ден, и честно казано не усещам глад, но малко ми се вие свят, но ще ми мине - още ден-два и ще вляза в ритъм  Peace
Браво на теб за спорта  smile3501

А сега отчет за днес:
закуска чай и кафе, обяд 2 варени яйца и кисели краставички, следобедна закуска - 1 огромен портокал , 2 чая и 1 кафе  Mr. Green, вечерята мисля да е салата и яйце  Peace
Може би след малко ще покарам и кростренажора  newsm78

Каприсче, HugДано вече сте напълно добре Heart Eyes и  хайде сериозно вече , ще помагаме  newsm66, а пък ти ще ни го връщаш  Laughing 

Много  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyesна всички

# 269
   Здравейте и от мен,

Вчера деня мина режимен  newsm68 ... за днес ще напиша по късно! За отчет ще се премеря в петък и дано до 31 да има -3 кг  Heart Eyes

sissleyy  благодаря за кафето

* Боби *  как мина партито  Party Mr. Green

lideto70 благодаря за сокчето

jedira браво за режимноста и спорта ..само така!

petinka_vd  ЧРД на съпруга   bigdance2 newsm59 newsm38  bigdance2 и честита придобивка с пожелания често да го ползваш  Hug

MissCaprice  пожелавам ви бързо оправяне   Hug

double hot ,ros4enka   Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт