''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 427
  • 338
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря момичета!
Добрея че е кростренажора - успях да се добера до компютър у дома  ooooh!
Иначе е супер готино, поне засега. Познати цял ден ме плашехая че скоро ще ми мине мерака и ще го ползвам за закачалка  Thinking
Надявам се да ги опровергая и да вляза във форма по-бързо. Сега ще потренирам, баня и вечерка със семейството и свекърите (май така се казва). Ще се опитам да е режимна, но не обещавам, но от утре............. режим и  спорт до дупка Crossing Arms
Лека и спокойна вечер!  Hug  Hug  Heart Eyes

# 271
Здравейте,

днес съм на риба  Sick

Петинка да ти е жив и здрав мъжо   bouquet  bouquet  bouquet

# 272
  • София
Привет, момичета!  newsm51
Аз продължавам да боледувам, много е зле положението! Днес се изръсих за антибиотик цели 50 лева... Направо лошо ми стана!  smile3506 Ма поне ще се оправя!
Единственото положително от болестта ми е, че нямам апетит и вкусови усещания... та и много не ям! Тъй че, смъкнах качените покрай празниците килограми и сантими...  newsm10
Ма от миналата година насам съм качила цели 6 кг и по 6 см отвсякъде... Та имам мнооооого да смъквам! Има време! Бавно, но славно!  newsm53

Миранди , и аз днес съм на риба!  newsm03

Петинка, да ти е жив и здрав мъжа, и много да те обича и глези!  smile3525 

# 273
  • Cacao Land
Бръм Heart Eyes Как сте, заслабващи пчелички? Mr. Green Ето моето мено за днес:

закуска:кис.мляко с пшеничен зародиш
по-късно: ябълка
обяд: две сварени яйца със стръкчета целина; ябълка; черен чай с мляко
по-късно: кайсия
вечеря: голяма филия клисав ръж хляб със завидно количество котидж чийз; зеленчукова супа с червена леща; ябълка

тренировка: няма, поради настъпила цикличност и лека отпадналост

Каприсче, обещай, че влизаш в редиците сИЬозно и че ще бъдеш желязна като стомана Crossing Arms? Много си права, храненето ми е оскъдно, но нямах желание за друго.

Жени, ти недей така подценява мазните ми гънки, че срам мА хваща Embarassed Иначе това да се чува за режимността, аз също съм бетон и няма отказване Naughty

петинка, да ти е здрав и щастлив мъжО, много да те обича и само хубави неща да му се случват!!!

# 274
лягайте си Naughty че току- виж ни пристъргали коремите за късна закуска . Някоя вечер ще изям ушите на милото, докато спи  Laughing
Лека нощ! smile3524  Hug

# 275
ето и моят отчет

зак . банан, по късно 1 ябълка, 1/2 бур. кисело мляко с 1/2 краставица, след. зак. 1 ябълка; вечеря 2 варени яйца с зелена салата; късна вечеря 1 банан

Hug

# 276
ох леле мацки ,не успях да пиша днес,само ви четох от друг комп,където нямаше кирилица.Та днес сутринта бях -200 грама пак,да видим утре как е.Днес менюто беше бая оскъдно
-овесени трици
-ванилово кремче
-пиле на фурна с кока кола лайт
нямах време за друго просто,а утре пак ще готвя че сестричката ми се завръща Flutter
petinka душице да ти е живо здраво мъжлето,много да те радва и обичка  bouquet
каприсче когато се почувстваш и ти и детенце по-добре с нетърпение те чакаме в нашите редици
за всички сладурки Аia,Chocolata, ros4enka, baby@girl, Боби и всеки който не успях да напиша лек и успешен ден,моля ви севирайте кафето,че аз трябва да бягам Hug

# 277
  • София
Добро утро! Hug

днес кантара показва лекичко надоло, но ще се хваля като има с какво  Wink

Днес съм на кисело мляко и портокали  Peace

по-късно ще пиша повече, защото имам доста работа Confused

Успешен ден на всички!

# 278
Добро утро миличкиии,

Аз съм режимна Peace Днес предстои кис. мляко с ябълки...
Но нещо нямам надежди за края на месеца Thinking Tired..не ми се вярва да изпълня плана...нещо много се закучиха нещата. Май само с глад няма да стане, ще се наложи и спорт да се включи, но нещо само се ослушвам.

Петинка честит празник на патеричка - да ти е жив и здрав мъжа, много да те радва и обича!!!
На останалите мацки  Hug (и на теб също, де)!

# 279
Добро утро и от мен ранобуднички!
Чая от мен.
Още едно голямо БЛАГОДАРЯ за пожеланията.
Кратък отчет за вчера - сутринта чай, ябълка към 11ч., обяд - сандвич с кисело мляко (супер недиетично и нережимно, но имах много работа и не се бях подготвила), вечеря - пържола (свинска Whistling ), наденичка  ooooh! с гарнитура домати и краставици + салата от ряпа. Да не забравя и парче торта  Sick , но не устоях просто.
Днес твърдо съм решила, че започвам с нещо. Още не съм решила точно какво- сега ще чета.
Забравих спорта - 15 минути сутринта преди работа и 20 минути преди вечерята. Карам на първа степен и даже имам мускулна треска.
Успешен и минусов ден на всички  Hug  Hug  Heart Eyes

# 280
Добро утро!
Напоследък не ми остава време да пиша, но това е нормално (заради сесията и работата)... На 12ти си прекарахме мн. приятно Heart Eyes Не съм прегрешавала със сладко, но вчера хапнах няколко филии бял хляб... та от днес на ново почвам. Peace
Сядам да чета по токсикология Crazy

# 281
привет!
днес: закуска- яйце. Обяд- яйце, пилешко филе и краставица. За следобедна закуска съм планирала портокал. За вечеря... newsm78 най-вероютно ще пекна някое бонфиленце набързо...незнам-има време
Пия много вода. В МЦ съм и нещо ми е скривчено...боли ме корем, умирам зА сладко ooooh! Нещо нямам сили като че...
айде, желая ви хубав ден и минусче в килцата! Hug

# 282
 Hug росченка и на мен ми бе така вчера, стискай зъби и ще мине  Hug
Днес не ми е нещо ден за учене, уча, но бавно и ми е мн. заспало (явно от това време навън).
Направих си айран със солчица малко да ме освежи, ама не подейства  Tired
Петинка, честит празник и от мен, на патерици, - да сте мн. щастливи заедно и все хубави неща да ви се случват!
baby@girl от професионално любопитство - кое лекарство ти изписаха?  Hug и леко и бързо оздравяване  Peace

# 283
здравейте мацки днес още -600 грама,кръгли 68 днеска еха 5 кг си отидоха,защото като почвах с вас бях 73 ударила  Shocked
double_hotне се трвожи мила,целите са з амотивация,а ако не можем физически да ги постигнем,колкото сме близо до тях толкова по добре,едвали и аз за 16 дни ще сваля още 6-7 кг,но надеждата крепи човека,при положение,че съм адски режимна имам си своите периоди на задържане и покачване,така че да се надяваме на възможно най-доброто Flutter
аз за спорт да не говоря изобщо-спортувам докато търча след малчо Laughing

# 284
Здравейте всички. не съм писала от много време,но гледам да ви чета.
Сега от диетки нямам нужда,а от захранване. Оперираха ме в понеделник от хроничен апандисит и си се възстановявам в нас Simple Smile Но днес за 1ви ден ядох и бая ме боля коремчето след това....Да се надяваме ,че е нормално и ще отмине Simple Smile

Hug на всички стари и нови дневничета и успехи през НГ и най-вече здраве ви пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт