''Дневникът 55'' ~ Весела Коледа и Щастлива Нова Година ~

• 13 400
  • 338
  •   1
Отговори
# 315
Ех момичета липсвахте ми кого виждам леле Силваната , Scorpi йейй завърнахте се липсвахте ни да знаете
ros4enka честита ви годишнина,много любов и разбирателство да има помежду ви  bouquet
Боби Hug Hug

Та да се похваля незнам дали е истина или сън,или кантара си прави номера,но се качих 4 пъти та показа 67.4-вчера беше 68.4 е това е минус килограм направо съм  Shocked.
А отчета за вчера е стабилно хранене:овесени трици,4 яйца Embarassed,3 парчета пилешко,3 кока коли лайт,кисело млекце
е незнам след такова ядене как става минуса Laughing

double hot Naughty не така-никаква дебеланка не си,ти си красива жена,която се стреми към перфекционизъм така сме всички тук Flutter

# 316
  • Cacao Land
роси, винаги да сте влюбени и щастливи, и само красиви емоции да изживявате!  bouquet мммм хубава тортичка...

Тикве Heart Eyes

Аз днес хапнах овесена каша с пр. мляко и канела за закуска, през деня основно на плодове, а вечерта ще печем цели картофи и сладки картофи, може да запека и малко гъбки/морковчета/лук, ще хапнем сиренце и ще пийнем винце с половинката. И други работи можем да правим, ама вас не ви инт'рИсува Mr. Green

Днес разпрявях на един младеж от работа как искам вече да се постопли, че да ходя да тичам навън (че в тоя студ много мрънкам). И той ми вика 'Не мога да си те представя да ходиш да тичаш, за какво ти е на тебе, ти си слаба и хубава така или иначе' Shocked Whistling Laughing Мен ми стана ту приятно, ту неудобно, че аз хич не се чувствам баш така 'слаба'. Ама мъжете кой ги пита...  Mr. Green

Отивам на пазар+ да си прибера от пощата една прекрасна зелена грейка, която си поръчах на скоро (http://www.extremepie.com/images/products/main/56283.jpg)

I love you all Hug

# 317
абе хубавици де се изпокрихте бре Flutter
хайде на кафенцето и бързо на отчет Whistling

# 318
  • при моите деца .....
Добро утро!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  bouquet  newsm67
sissleyy, мерси за кафето - за отчета - карам си трета - не се меря, но може да извадя сънтиметъра.
Chocolata, как мина пазара?  грейката е много сладка!

# 319
Добро утро на всичкии! bye Весел и успешен  ден. smile3535

# 320
Здравейте момичета  Hug

Позагубих се тия дни, че имах много работа  #Crazy

Днес ще Ви пусна нова тема, че тази е станала обемистичка и за следващия път ще Ви събера мерките като предупредя по рано и ще актуализирам цялата таблица с момичетата които са редовни от последните теми  Heart Eyes

Сигурно ще е все така при мен тия месеци (в годишно приключване сме), но ще се старая да съм редовна, че много ми лиспвате - вие, атмосферата, сладкия разговор и т.н.  Confused При мен диетата е 1 ден диета, 1 ден не, 1 ден да, 1 ден не... нищо не става нали се сещате  Tired

Целувки на всички  Heart Eyes

# 321

Добро утро и от мен и редовното чайче за всички ранобудни дневничета.
Вчера режимен ама до вечерята. Отново излагация но не се отказвам.
Тази сутрин 30 мин кростренажор (11км., 250калории), сега ще пия чай. После имам някакви мераци да карам цял ден  на плодове, за да лунувам 3 дена, но нищо не обещавам вече.
Лек ден и спокойна почивка!  Hug  Hug  Heart Eyes

# 322
  • Cacao Land
Добър ден, сладки  bouquet Честит празник на всички, които имат повод да празнуват!

Вчера вечерята беше режимна, но доста обемиста. Хапнах и няколко лъжици песто и малко сладолед. Здраве да е. Забравих да ви кажа, тренирах преди това около 30мин. Днес не знам как ще процедирам с храненето, дори с тренировките, че имам мускулна треска и мисля да си почина. За сега отивам да излапам две ябълки Mr. Green

Миранди, по-добре един ден режимно хранене и един не, отколкото нищо. Не се предавай! Hug

Боби, пазара мина добре, благодаряSimple Smile Успешен ден и на теб!

Кафе?

# 323
  • при моите деца .....
Привет!
Да се оплача - днес голям глад ме мъчи - в овулация съм (та от това е май). През 2 часа хапвам - все режимни неща.
Довечера  - гала вечеря - ще излизаме на ресторант, а после и дискотека - ще разкърша позаслабнала снага и поостарял кокал  Mr. Green
Хубав ден! 

# 324
здравейте и от мене,
та се претеглих днеска +400 грамчета съм,ноооо при мен е така,един ден свалям много,на следващия качвам малко ,мисля че по този начин се стабилизира теглото ми,иначе съм абсолютно режимна и се чувствам позаслабнала Flutter
вчера си хапнах скумрийка на фурна с 2 кремчета ванилови,на обед хапнах 1 червен пипер суров,с една малка пилешка пържолка,хапнах по едно време и кашкавал,триците ги пропуснах,защото имах амбицията да направя нещо като пица,нооо се размина Embarassed
Боби и аз имам такива дни,хапвай си като ти се хапва нали е режимно Wink

# 325
Днес изядох две кисели млека Верея от 2,9,една активия,два портокала,една мандарина и ходих цял ден многооооооооо пеша..Сега изобщо не съм гладна,чувствам се добре,но като знам какви вкусни неща има май ще си проваля режимния ден..не мога просто май.. #2gunfire #Crazy Confused

# 326
Здравейте и от мен момичета. )))
И аз се позагубих, но защото ме е срам да пиша. Крайно нережимна съм, уж тази седмица щях да започна плодуване, но пак си намерих оправдание. В петък заминавам за Румъния и там хапването е доста, та си викам че ако почна плодуване ще разваля 7дена труд точно за 2дни. Та сега мисля да е от другият понеделник. )) То вече за смях станах на всички, най-вече на себе си. Цикля си на едни килограми, но си ми тежат, вече 2чифта дънки малко зор закопчавам, а други, които ми бяха широчки сега са ми тъкмо.
Не ям много, но и движението е малко, сега с тази зима не е като лятото да съм по 4-5часа на вън.

# 327
Здравейте, милички!
на режимните-браво  smile3501 , на малко и крайно нережимните-  341uu  341uu  341uu
 Благодаря за пожеланията за годишнината Hug Изкарахме много хубаво, въпреки, че имах леки притиснения, че никъде няма да отидем, но... все пак ме заведе на заведение и на кино Simple Smile беше сладко.
Днес бях на курсове до 13ч, после по магазините с бъдещата булка за рокля ( и м/удругото взехме- за 3-4 часа обикаляне. супер сме  Sunglasses Laughing ) после с милото бяхме у техните на гости и сега ( едва 21ч) едвам гледам ...
утре ще ми е ден за чистене, пране и готвене...досада...
гладът за сладко вече ме е обзел напълно...и незнам как да се справя. Снощи Васко ми купи 1 малка кофичка шоколадов сладолед, докато чакаме киното, аз хапнах 2 лъжички и му я връчих, но честно казано едва се въздържах... Малко нервите ми се опъват без захар ииии.... полудявам Embarassed ooooh!
отчет за днес: закуска-половин кисело мляко с трици. обяд- варено пилешко с ескуиза с айрян от другата половина мляко, следобедна закуска- портокал, вечеря- отново варено пиле с ескуиза и кисело мляко със степ...просто нямам друго сега Tired
кантарът не ме обича тези дни...може би и заради МЦ и заради нередовно  smile3550 ту ме покаже 65,5-66, ту 67,5-68... мн варира и е изнервящо...
както и да е...мисля да лягам, че заспивам права... newsm46
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes до утре!!!

# 328
  • София
Здравейте, момичета! Hug

Влизам набързо да почерпя:

днес дъщеря ми и свекъра имат имен ден

И да честитя празниците на всички, празнуващи вчера и днес - да са живи и здрави и много късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

# 329
Здравейте момичета  Heart Eyes

Нямате кафенце гледам   chef

Днес съм рещила да започна да плодувам (неопределено) стискайте палци да успея, че много искам, а ме е страх, че пак няма да мога (всеки ден се мъча и не става и не става)  Praynig

Лиде да са живи и здрави именниците ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт