Къде в Бургас (13)

• 35 331
  • 377
  •   1
Отговори
# 195
здравейте
от доста време търся ето този парфюм  http://chatier.es/index.php?main_page=product_info&cPath=71_ … p;products_id=276
някой има ли идея къде го има Praynig Praynig Praynig

# 196
  • Бургас
А някой да е ходил вече на боулинг в М.Рудник?  newsm78 отзиви?

Ходих миналата седмица, но така и не играх. Има само 4 пътеки и много чакащи, уж те записват, но пускат познати с предимство и за 3 часа така и не ни дойде реда. Иначе е много приятно - има и други игри и кафе. 5 лв е една игра, не разбрах за обувки дали се плаща.

# 197
  • Бургас
По повод формите за мъфини, в кв.Славейков под бл.113 (това е от ляво на Билла) има домашни потреби. Там продават силиконови форми,големи са (във формата на мида имаше) по 1лв. бройката. Хартиени не продават.
Аз питах за хартиените формички, една мама ме упъти и успях да открия на Фердинандова, близо до Краснодар. По-големия размер струва 2.70 за 60 бройки

# 198
здравейте
от доста време търся ето този парфюм  http://chatier.es/index.php?main_page=product_info&cPath=71_ … p;products_id=276

Поръчай си го от сайта. Доставят до България.

# 199
Знаете ли къде има курсове по Народни или Ориенталски танци в Бургас? Много ми се иска да се запиша и да се науча да танцувам, но не мога да намеря школа за начинаещи.  Ако някой знае да ми пише!  Praynig

# 200
Знаете ли къде има курсове по Народни или Ориенталски танци в Бургас? Много ми се иска да се запиша и да се науча да танцувам, но не мога да намеря школа за начинаещи.  Ако някой знае да ми пише!  Praynig

В ОУ "Птеко Рачев Славейков" има по народни танци. За часове и цени трябва на място да провериш.

# 201
  • London, baby
Има и в Танцовата Академия с/у КАТ.

# 202
  • На високо
Здравейте, момичета!
Къде в Бургас мога да заведа на зъболекар 2-годишната си дъщеря? От месец насам се появиха черни петънца върху няколко зъбчета. Съмнявам се, че е възможно да се прави нещо в устата на толкова малко дете, но би ми се искало поне някой да се съгласи да я прегледа, да изкаже мнение и да ни посъветва за някакво лечение, ако е възможно такова. Мъжът ми я води в Стоматологията, но след двучасово висене не успя да дочака да влезе в кабинета на детския зъболекар. Ако имате координати на добър зъболекар, който дори и да не е детски, но да е съгласен да прегледа малко дете, ще съм ви много благодарна ако ми ги дадете!

# 203
Здравейте, момичета!
Къде в Бургас мога да заведа на зъболекар 2-годишната си дъщеря? От месец насам се появиха черни петънца върху няколко зъбчета. Съмнявам се, че е възможно да се прави нещо в устата на толкова малко дете, но би ми се искало поне някой да се съгласи да я прегледа, да изкаже мнение и да ни посъветва за някакво лечение, ако е възможно такова. Мъжът ми я води в Стоматологията, но след двучасово висене не успя да дочака да влезе в кабинета на детския зъболекар. Ако имате координати на добър зъболекар, който дори и да не е детски, но да е съгласен да прегледа малко дете, ще съм ви много благодарна ако ми ги дадете!
Препоръчвам ти доктор Рандева-много е внимателна и търпелива с децата,аз водя детето си при нея
056834534,0889474780-Красимира Рандева-дано съм ти била полезна Simple Smile

# 204
здравейте

Поръчай си го от сайта. Доставят до България.
Притеснява ме цената на доставката..а и не разбирам френски (ако изобщо е френски това Thinking) и нямам идея как да разбера колко ще ми излезе да ми го доставят..ако разбираш какво пише помагай Hug Hug Hug

# 205
  • На високо
Благодаря, slavita    bouquet!

# 206
 Здравейте! Да ми кажете къде преместиха магазин Адидас, който беше на Александровска?

# 207
Здравейте! Да ми кажете къде преместиха магазин Адидас, който беше на Александровска?

И ние се чудим.
Ще го мястят в МОЛа сигурно.

# 208
  • Бургас
Здравейте!Знаете ли дали в бургас има плуване за деца,тоест да запиша детето?Благодаря!

# 209
dorita_ , мерси за инфото  Hug баткото иска там да си празнува РД и ще трябва да отида и аз тия дни  newsm78

irina_boneva , плуване през зимата има в х-л България, Младежкия дом и ОУ БрМиладинови

Фрея , аз съм доволна от Д-р Анелия Йонкова, баткото от началото е там, а мин.седмица водих и малката за афти . В Стоматологията е кабинета й, на третия етаж, по принцип е детски специалист, работи с касата  Peace 

NaTi_S , по скоро е изпански, но има и на англ.  Wink може да разровиш за доставката

Общи условия

Активация на акаунт