Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 944
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • София
dironi , и аз да се изкажа..  Peace Grinning

Аз повторих първата фаза 2 пъти, тоест 28 дни/ минус 7кг/ и след това втората/ минус още 3-4кг./, когато започнах диетата за първи път.

Оххх, тоя таратор днес .... ooooh! "Ама 'га яде кИфтетата нИ рИва..." , както казват някои хора... Joy
И аз съм на работа.

# 121
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Днес вече твърдо ще съм на млечен ден- закусих активия, в 10ч грейпфрут, за обяд ще е мляко и грейпфрут, а до вечерта е ясно  Wink

Аз също при глад си позволявам филийка Бонус по време да диетата и пак съм имала ефект Peace

А, кифтетата са си друга работа, ама лятото като се изфукаме със Страхотните фигури, другите шА рИвът Joy Joy Joy от завист  Mr. Green

Страхотен ден на всички! Heart Eyes

# 122
Мерси отново за бързите отговори на всички Simple Smile
StaM, след 2 пъти 1 фаза и 1 път 2-ра фаза успя ли да задържиш постигнатото? Това май ме притеснява най-много. Притесняваме, че за момента 10 дни от началото на 1-ва фаза свалям доста добре, ако така продължава и взема да сваля доста кг, дали няма да стресирам организма и после както лесно съм свалила, така и да ги кача. Мисля си дали не е по-добре на 2 етапа по 5 кг, за да ги задържа. А и кожата може доста да се отпусне. Аз трупам най-много в коремната област и ръцете  Tired
Май-май доста Ви занимавам с моите терзания и ще взема да се огранича  smile3520
Мен глада не ме плаши, а и с тази диета не съм гладна.  newsm09

# 123
Дирони, аз мисля, диетата е много хубава - в смисъл баланцирана и се съмнявам да ти се отпусне кожата  или нещо такова...сега в началото сваляш с темпове, но след първата седмица ще имаш застой може би...и ще започнеш да сваляш по-бавно...така че от това не се притеснявай...
Колкото до задържането - невъзможно е след диетата да започнеш да се храниш без да внимаваш и да не качиш...някъде четох , че тялото има нужда от около 3 месеца за да свикне с килограмите си и да се връща към тях, така че...така или иначе ще се наложи да внимаваш какво хапваш

Най-хубавото е, че тази диета не изключва различни групи храни и затова е по-малко вероятно да качиш с много, както примерно при нисковъглехидратните , които при мене много бързо действат , но затова пък след това  много лесно си качвам килцата наново...

Така,че...давай смело напред  Hug

# 124
  • София
dironi, въобще не се притеснявай да питаш!  Hug Аз съм един от ветераните и постоянно присъстващите в темата  Joy

Значи, не само ,че задържах , а отслабнах и още. Как стана това- с постоянно внимание към това с какво се храня, задължително , а също и със редовен спорт.
аз сега качих 3 кг , иначе постоянно съм около 58 кг. Цяла година вече.
Храня се така- някои дни по Страхотната диета, някои дни на разделно хранене, друг път цяла седмица карам на белтъчини само и така.  Това през седмицата.А в почивните дни си позволявам и забранени храни .
Измислям си варианти. Но без постоянство, няма как да стане.

J_Jr  е права! Peace

# 125
Здравейте момичета,

Дирони, миличка, аз успях да премина през трите фази ( задължително една след друга Naughty). Прекъсвания съм правила само когато лунувам - по един ден всяка седмица. Тогава пия само чай, вода и сок. За времето от 22.09. 08 до сега съм свалила между 13/15 кг. Има много трудни моменти. Има моменти в които връщаш има моменти в които задържаш много дълго време. Най-важното е този режим да ти стане начин на хранене, а не диета. Аз сама не вярвах, че мога да го направя, но успях. Позволявала съм си и някои волности, но в кръга на приличното. Дори успях да задържа килограмите си около голямото плюскане по Коледа, като се опитвах да спазвам хранителните групи от диетата и много плодове - е това му е майката !!! Sunglasses
Ако приучиш тялото си на такъв тип хранене, после няма да имаш притеснения относно захранването след диетата и запазването на постигнатите резултати.
Момичетата тук дават страхотни съвети, слушай ги внимателно. Аз успях благодарение на тяхната подкрепа. ЕЕЕЕ, понякога има и критики, но то само да се върнеш във верния път.
Не се страхувай, пиле, бухни се с главата надолу без да му мислиш - всичко ще се нареди както трябва. Само не си казвай - АЗ НЕ МОГА! Позитивното мислене е най-важното в диетата. Аз преди все пробвах, свалях и после ди казвах в един момент "майната му" и тогава връщах или качвах двойно. За това не си мисли, че няма смисъл или че няма да успееш. Всичко е в главата ни, а устата ни е на главата, нали?! Hug  bouquet

# 126
  • София
Дирони да се включа и аз.Между раждането на двете си деца бях постоянно около 55 кг. и не можех да смъкна.
След второто дете с тази диета свалих до 50 кг,да не кажа и 49,но започнах от 63.Това което СтаМ е вярно.Иска се непрекъснат контрол на това,което ядеш.Аз не спортувам,но вярваш ли ми,че откак съм отслабнала преди 2 години всеки божи ден съм на кантара /когато съм в София/ и само да видя че отива в нежелана посока взимам мерки.Ям и забранени храни,но когато положението стане напечено спирам.
Е този път не спрях навреме и резултата е плачевен,ама като гледам не съм само аз...
Но сега се сещам,че след като свалих първите 7-8 кг. около 2-3 месеца,нищо тестено и сладко не вкусвах.И май така успях да си задържа килцата и да сваля още 2.

# 127
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Вчера на млечно-плодовия ден се справих до вечерта - беше ми и студено и гладно, та вместо мляко и грейпфрут си хапнах една топла картофена яхния с 2 чашки вино  Crazy
Но пък карах кростренажора преди това Wink

Трудно ми е да вляза в режима след толкова нережимности Sad

Дирони, Hug не се притеснявай да питаш - затова сме се събрали - да се подкрепяме и съветваме. Hug момичетата са ти отговорили много добре. Аз съм правила стриктно/почти/ само първата фаза и то за по две седмици, но в останалото време при разумно хранене съм задържала кг и дори и леко съм сваляла още. Естествено няма диета, която след приключването си да гарантира запазване на постигнатото ако запонеш да се храниш безразборно. Но и мен тази диета ме научи да се храня коренно различно от предишното ми "хранене"  Peace
По празницинте качих около два кг, но без да се ограничавам абсолютно от нищо  ooooh!

Днес ми е белтъчен ден, но още не съм решила какво ще е менюто за деня. Закусих чай с лъжица мед и портокал - значи плода за деня е ясен вече  Laughing

Страхотен ден на всички! Hug

# 128
Добро утро и от мен,
Лиде много добре те разбирам мила и на мен ми е трудно да вляза в ритъм. Днес съм на лунната да видим до кога Embarassed утре плодове и продължавам Страхотната утре ми е пътвият раб.ден след празниците и се надявам по лесно да вляза в режима, че с това стоене в къщи не се отразява добре на фигурата ми.
Хубав ден от мен.

# 129
здравейте момичета искам да попитам дали мога да спазвам този режим на хранене при условие че ходя на фитнес 3 пъти седмично имам да свалям 10-15 кг предварително благодаря за отговорите Simple Smile

# 130
Здравейте, момичета Simple Smile
Благодаря на всички Ви за съветите и личния опит   bouquet
Вече жъна резултати  newsm47 Вчера успях да излезна с палто, което не нося от 2 г., просто защото не ми ставаше. Майка ми ме похвали за резултата  Party
Днес малко ми е труден млечния ден, дори се учудвам, защото друг път съм ок, но както казвате има и трудни моменти  Grinning
djuli, няма проблем, спортът е важен  jump
Приятен почивен и диетичен ден  smile3535

# 131
dironi  newsm10 за резултатите дерзай има и трудни моменти, но подобен стимул с палтото оправдава усилията...
djuli добре дошла съчетанието на спорт с диетата ще даде добри резултати..

# 132
благодаря ви за отговорите имам 2 въпросчета  1-горе-долу колко се сваля от страхотната диета? 2-по време на диетата може ли да пия л-карнитин?  newsm78

# 133
Здравейте мацки,

Дирони браво, слънце! Аз съм го казвала много пъти,но пак - задоволството от постигнатото и самочувствието, когато си облека нещо готино или когато отида да си купя дрешка и не излизам от магазина с увесен нос, защото нищо не ми става, не може да го предизвика и най-вкусната храна...Бъди силна и продълавай!  bouquet
Джули, мила, това за свалянето сме го казвали много пъти.. индивидуално е!Мацките,които имат повече килограми - свалят по бързо и повече в началото, после обикновено стигат до някъде и задържат дълго време. Другите момичета, които искад да свалят около 5, 6 кг свалят бавно, но сигурно и стабилно... За всички е еднакво трудно и периодът е дълъг!
Л-карнитин не беше ли някакво лекарство за отслабване?! newsm78
Най-добре да се запознаеш подробно с листовката му и да видиш кое изгаря/разгражда най-бързо!
Хайде цунки на всички!

# 134
  • София
Привет Hug

dironi, бравооооо!!!

И АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ - минус 1,800кг е резултата за 4 дни. Grinning bowuu

djuli , колкото повече имаш за сваляне, толкова повече се свалят...има и период на застой. Горе - долу за 7 дни може да се свалят 5 кг, но после обезателно се задържа. Хубавото е, че тук отслабването е трайно!
Л-карнитин може да пиеш, само ако спортуваш. Иначе няма смисъл. Peace

Лиде и аз съм правила така - цял ден таратор и вечерта метна нещо  Laughing....,с което си развалям настроението и изпитвам неудовлетвореност.

stela.polaris , така е. Когато съм у дома ми е най-трудно да спазвам режим. Ето, днес сготвих три манджи ...не ме питайте какво ми е...как удържам фронта.

На всички останали Страхотни  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт