Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 942
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • София
СтаМ, Hug браво за волята   bouquet

аз днес уж режимна , ама не съвсем  ooooh!
до обяд бях екстра - закуската я писах, обяда беше пушено пилешко месо и салата от китайско зеле, но следобедната закуска  Embarassed Crazy...няма да я пиша - нережимна беше  - направо пощурах за сладко и ходих до магазина специално да си го купя  Blush и сега ми е тъпо, по-голямо ми е удовлетворението като устоя на изкушението, отколкото "удоволствието" да хапна забранена храна

Утре - пак млечен ден  Peace

Страхотна вечер, момичета! Hug Hug Hug

# 136
StaM, на мен пък ми е по-лесно, когато съм вкъщи. Сега е така при мен. Когато работя или съм някъде навън и ми дойде часа за хранене и трудно намирам подходяща храна. Или на работа да си отворя млякото в 10 ч. иииии  newsm09
А когато се разтреперам за сладко, защото доста обичам  ooooh! си взех сушени сливи, които са много трудни за ядене и докато се занимавам да ги ръфам и си забравям за глада за сладко  Joy А сега сериозно, ако е много зле положението, тъй като понякога ми пада кръвната захар и ми става едно такова нереално  Tired хапвам мед или си имам вкъщи бял шоколад и си хапвам едно блокче.
Лека вечер  #Onfire

# 137
Ей ме на и мен  Blush  Blush  Blush

Стам, браво   bouquet

Ох, аз хем съм се позакръглила пак и не се харесвам,ама ми се яде това онова,а и вкъщи има отпускар и дечко и ми се прияждат доста неща  Rolling Eyes

Дано ми дойде музата  Crazy

# 138
  • София
Кала, Hug хайде заедно от утре - нова страхотна седмица или повече да направиме Peace
Заедно с всички Страхотни момичета  Hug

# 139
staM аз спортувам 3 пъти седмично няма да ми пречи на диетата ако го пия предполагам  newsm78

# 140
Хелоу Simple Smile

Джули, не виждам с какво Л-карнитина ще ти развали диетата...Щом спортуваш три пъти в седмиацата може само да ти е пот полза. Поци, които мисля, че е фитнес инструктор казва, че Л-карнитин може да се пие дори без да се спортува и пак има някакви фет-бърнърски способности , така че въобще не се притеснявай почвай диетата - идеално ще ти дойде със спорта- получаваш всички хранителни вещества в количества в които ще изгаряш на фитнес - по-хубаво от това няма на къде Simple Smile

Кала,
дано ти дойде музата - моята ми дойде в събота...много сериозно ще се захващам вече...до тук съм от понеделник на плодове с прегрешение - 50гр фъстъци в срядата иначе съм диетична...мисля да продължавам ...защото душичката ми копнее просто да се види слаба в това пусто огледало

Лиденце, страхотна седмиа и за тебе!!!

Стам ,  Hug

Дирони,
честито - браво , браво , браво!

Дано никои не забравям...поздрави за всички страхотни момичета

# 141
  • София
Добро утро страхотни дами!

Как сте?Как са грамчетата тази сутрин?
Браво на всички за упоритостта и резултатите! Peace
Да се похваля и аз за 4 дни успях да сваля 2 кг,ама май са само на кантар,не толкова на дрехи.
Ама продължавам нататък,това са килцата само от Нова Година,а имам още от преид това,правете сметка за какво става въпрос...Но явно колкото по-скоро след качването се правят опити за сваляне толкова по-лесно става.
Ограничила съм т.е. спряла съм въглехидратите и карам само на белтъчини + плодове.
За спорт никога ме е нямало... Embarassed
Страхотна седмица на страхотните момичета!  bouquet

# 142
  • София
Здравейте , милички! Hug

Пожелавам успешна Страхотна седмица на всички! Grinning

Да поправя Джей веднага- Поци казва ,че Липозан може да се пие без спортуване и има ефект .Той е фет бърнър. А Л-карнитина се пие само, ако се спортува. Е , не само ,но наистина има ефект тогава. Което ме подсеща,че започвам отново спорта и не е лошо и аз да си взема! Peace

Джули , въбоще не пречи да се взима по време на диета. Аз също пиех по едно време. ето малко четиво  Wink
http://www.bb-team.org/articles/882

Днес съм на мляко.

За всички  Hug Hug Hug  bouquet

# 143
  • София
А какво е Липозан? EmbarassedКак се приема и какъв е ефекта?

# 144
  • София
Здравейте , Страхотни момичета! Hug Hug Hug

По кафе:

Днес съм се приготвила кисело мляко и грейпфрути Peace

Страхотна диетична и минусова седмица на всички! newsm10

липозана е фет бърнър - дават го, че помага за отслабване и действа и без спорт, но аз лично нямам наблюдения  Thinking

# 145
  • София
Лиде  Hug за кафнецето и отговора!Дай ми на мен да заслабна без усилие... Crazy

# 146
Стам, поправям се Simple Smile  Peace

# 147
Ехо върнах сееееееееее!!!
Ей, да не ви изпусне човек от очи (за една луничка време) и веднага сте кривнали от правия път, гледам към някакви помощни средства сте посегнали...ама ще си дърпаме ушичките, на мене хич не казвате кви неща пиете (допълнително) та са ви такива страхотни резултатите... пиете си ги, отслабвате си и си мълчите, а аз да пия по една студена вода и то цял ден !!! Naughty Crossing Arms Joy
Хайде, споделяйте, ама за тези дето се пият без да спортуваш. Щото аз освен готвене и чистене други спортове не практикувам, но те май не важат Cry (особено първото).

П.П. Днес кис. мляко и ябълки!

# 148
благодаря на всички за отговорите е от утре се включвам и аз към вас  Simple Smile

# 149
Дабълче, аз нищо не пия...само знам , че се пие... Simple Smile
Хич не ми се дават пари за добавки каквито и да било , а и ме е страх какво се случва след като ги спра Simple Smile
Иначе fat burner-ите са ок да ги пиеш и без спорт

Общи условия

Активация на акаунт