Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 935
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Аз не пия нищо, но се мажа с масажно масло против затлъстяване на Икаров. Като го свърша продължавам с бебешко олио. Уж да не се появяват стрии  Crazy

# 151
  • София
И аз напоследък нищо не пия - откакто започнах режимчето и отслабвам /като съм режимна обаче/ Wink
А преди колко неща пиех, ама ефект 0, ако това дето го пиех наистина действаше отдавна да бях пуснала тема "Как да напълнея?"  Joy Joy Joy
- но това си го знам, сега се интересувам от слабеенето Mr. Green - инат му е майката  Peace
В момента пия само чай Инхуа и то рядко - заради разхлабващо-прочистващото му действие Embarassed

# 152
И аз напоследък нищо не пия - откакто започнах режимчето и отслабвам /като съм режимна обаче/ Wink
А преди колко неща пиех, ама ефект 0, ако това дето го пиех наистина действаше отдавна да бях пуснала тема "Как да напълнея?"  Joy Joy Joy
- но това си го знам, сега се интересувам от слабеенето Mr. Green - инат му е майката  Peace
В момента пия само чай Инхуа и то рядко - заради разхлабващо-прочистващото му действие Embarassed
Лиде права си за майката !!! Laughing
Но аз не бих се разсърдила, ако има нещо, което да ми удари един стимулиращ ритник по д-то, та и аз да видя вече тези петички.. че нещо много се заседях на едно място newsm78 #Crazy

# 153
  • София
Дабъл, Hug наистина не мога да ти кажа нещо, което действа - може би чая инхуа е най-ефектното нещо, което съм пила, но съчетано с диета, така че не знам дали отслабвам от чая или от диетата.
Много неща наистина съм пила и все чаках ефект от тях, но без режим  Naughty само си хвърлях парите на вятъра. Сега разчитам на себе си само  newsm78

# 154
  • София
Дабъл, аз също нищо не пия сега. Преди 1 год пробвах за 1 месец да пия Липозан - не стига ,че мирише ужасно, ами и не видях кой-знае какъв ефект.  Peace Л-карнитин веднага след него си взех, когато ходех по 3 пъти на аеробика.Също не разбрах дали има ефект, защото аз така или иначе си бях на диета. Друго не съм пробвала и не смятам да го правя.
А, да , пих и чай Сание - не ми понася. Предизвиква ми колики.

И така ....правя си диетата и не мисля за друга алтернатива. Peace

# 155
ОК! Супер сте! Щото аз много си падам по разни залитания и не винаги мисля преди да върша разни неща...Добре, че сте вие с трезвите съвети. Heart Eyes Няма да пробвам, ще си драпам честно до 5-ката Peace
 Hug Heart Eyes

# 156
Ей ме на на отчет...макар че не съм режимна...днес изпих 3 капучина и една салата за вечеря  Rolling Eyes

..................

същата кака;)

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 22:30 от Kaлa

# 157
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug

Вчера издържах успешно млечния ден - само вечерята ми беше зелева салата, вместо мляко с грейпфрут, но все пак това е зеленчук, а не плод, така че не го броя за прегрешение
Мерене на кантар все още - не, ще видиме към края на седмицата какво ще каже  newsm78

Днес съм си взела за обяд яйца и кисели краставички, а плода ще е портокал или грейпфрут  Peace

Страхотен  ден на всички и много минуси - не само температурни, а килограмни! Laughing

# 158
Добро утро раннобудни и не толкова Wink момичета,

ЛИДЕ и на мен са ми малко трудни този път млечните дни в първия етап... вечер хапвам по две - три лъжици от друго (предимно салатки)...
Иначе... режимна, не се тегля Rolling Eyes, защото не мие период за теглене (пред МЦ). Само ще се отчаям от резултатите и може да започна да се успокоявам с прегрешения. Naughty По един кантар в неделя в близките две седмици ще ми е по добре.
КАЛА Благодаря за стимулчетата!  bouquet Heart Eyes

На всички останали много Hug и целувки!!!

# 159
  • София
Здравейте, момичета!

Днес ми е белтъчен ден. Лошото е, че не си взех нито плод, нито зеленчук. Грабнах само месце от вкъщи. Blush Много ми е студено, за да търся нещо навън. Така ще изкарам деня. Довечера ще прибавя зеленчук.
Пия чай. Wink

Кала, много е готина мацката...особено с черния панталон. Peace Мерси за стимула.

Лиде, мерси за кафето и сока.

Успешен ден на всички! Hug

# 160
Аз днес нямам никакъв стимул...много тъпо...хапнах две детски пюренца от по 125г на Хип и...не знам...
Много ми се яде вече салата или риба...но не знам какво да правя точно...може би довечера ще си направя зелена... newsm78

# 161
Привет и от мен,
аз вчера изкарах плодовият ми ден днес мисля да съм на мляко и някъква салатка довечера ам не зная още каква, лунната я провалих с 2 чаши вино,  ще се меря в Неделя.
Лиде благодаря за сока и кафето, но както съм премръзнала по ското ще се присламча към чая на Стам...
Кала както винаги стимулите са на ниво Hug
Джей май не си в настроение...само какво меню пюренца моят син като беще бебе все му доизяждах пюретата Embarassed, имат вкус на детство .............
хубав ден на всички момичета

# 162
  • София
Аааа, Стела, заповядай. Grinning

И за всички останали    Hug

Обядвах.  Blush Диетична съм.

# 163
Stela, хич не съм...направо ми излиза пара от ушите...пф...не знам да минава малко по-бързо деня поне...мисля да сляза до магазина и да взема една краставица и да почвам захранването аз...По принцип днес ми е нещо като 9ти ден, ако смятаме от миналия понеделник

Мина ми мерака...ена краставичка и 200гр сурово кашу...
Довечера може само краставички

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:44 от J_Jr

# 164
  • София
Ето ми  отчета за днес:
закуска чай и кафе, обяд 2 варени яйца и кисели краставички, следобедна закуска - 1 огромен портокал , 2 чая и 1 кафе  Mr. Green , вечерята мисля да е салата и яйце  Peace
Може би след малко ще покарам и кростренажора   newsm78

Мерене евентуално утре / МЦ все още /, но важното е, че  днес ми е втори режимен ден, и честно казано не усещам глад, но малко ми се вие свят, но ще ми мине - още ден-два и ще вляза в ритъм Peace

Страхотна вечер на всички!   lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт