Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 932
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
здравейте и аз от днес съм към вашата група днес съм на мляко и мандарини дано успея да издържа до лягане да не прегреша с нещо.Незнам дали може но искамда се оплача че в понеделник ще влизаме в болницата ще оперират във вторник дъщеря ми от пъпна херния,ако някой може да ми каже малко информация има ли сред вас преминали през това  Confused

# 166
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug

днес кантара показва лекичко надоло, но ще се хваля като има с какво  Wink

Днес съм на кисело мляко и портокали  Peace

по-късно ще пиша повече, защото имам доста работа Confused

Успешен и страхотен ден на всички!

# 167
Добро утро захарчета,

Диетична Peace
Наглеждам ви Shocked Joy

# 168
Привет и от мен вчера така ме завъртя работата ooooh!, че не ми остана време нито да ям нито нищо....отчет за деня- 1 айрян и 3 мандарини...... Rolling Eyesднес пак се очертава напрегнат раб. ден, та да видим днес съм на белтъци.....
кантара осече днес сутринта - 1 кг.
 Hug на всички ви хубав ден от мен.
п.с. Стам благодаря за чайя....

# 169
Хей:)
Здравейте!

Джули
, не разбирам нищо аз...дано мине бързо и безпроблемно операцията.
Дабъл, Лиде, Кала, Стела, Стам... мацки...аз вчера ядох соеви кюфтета и кашу освен плодовете , а и краставица...
Днес продължавам само плодове

До скоро

# 170
  • София
Здравейте, прекрасни! Hug

Джули, не знам за хернията. Големият ми син го опрериаха по спешност от апандисит преди 2 години.Много бързо се възстанови. Но за херния не знам. Знам, че ти е притеснено, но най-важното е да си смела  и усмихната пред детето.Така са спокойни и по-бързо им минава!Успех! Peace

Аз закусих с мандарини и чай.За обяд риба + домати.Нататък е ясно.

Хубав ден на всичкииии Hug Hug Hug

# 171
  • София
Момичета-а-а  Hug
Няма с какво да се похваля.Свалих 2 килограма и се закотвих на тях.Дрехите ми стягат,а аз съм гладна и нямам воля да си наложа по-големи ограничения. Sad

# 172
  • София
Аааааа, девойки ? Никакво отчитане не виждам.   Rolling Eyes Пак намерих темата на 2-ра страница... Confused

Хайде на чай  Wink

и плодчета за закуска

Режимна съм. Party

# 173
  • София
И аз намерих темата на 2-ра страница  Sad

Отчета ми за днес - режимен ден на 2 кофички кисело мляко и 3 голями портокала , единствено прегрешение - няколко солетки преди малко пред компютъра  /просто докато се усетя и ги бях вече сгънала Laughing/
20 минути кростренажор, 40 минути пързаляне на лед без кънки /сутринта докато стигна до работа Whistling/

ДжулиHug за пъпната херния знам, че е лека операция  и бързо се възстановават децата след нея. Стискам палци взичко да бъде безпроблемно и при вас   bouquet

Страхотна вечер на всички! Hug

# 174
  • при моите деца .....
Добро утро!

Скоро не съм ви наглеждала. Не ми остава време - тичам до работата - всичко си променя, да си актуализирам данните, но и там изоставам, тичам вкъщи при детенце, домакинската работа - позанемарена - оплаках се!
Аз съм си режимна дюканка - третофазничка - та хапвам любимите си ябълки. Днес е протеинов четвъртък - та на чисти протеини.

Хубав и режимен ден!

# 175
Добро утро  Hug
Няколко дни не съм писала. Кантара си знае едно и също, но пък съм отслабнала, така че не му обръщам внимание  Whistling
Днес трябваше да започна 2 етап, но реших уж да продължа с 1 седмица 1 фаза, но някакси се чувствам уморена, затова пих 1/2 Центрум днес. И се чудя от утре ли да почвам официално 2 фаза или в понеделник  Thinking, защото събота и неделя идват пак именни дни  newsm78
Успешен ден на всички  Two Hearts

# 176
Здравейте и добро утро!

Аз вчера хапнах смокини за обед и за вечеря консерва ананас...и така...пих разбира се малко бяло вино...то ми стана неизменно Wink

Така...днес продължавам плод...мисля да хапна киви...отслабнала съм 100% , но не знам колко...иначе сънувах нережимности и , че ям някакви неща които не трябва  Rolling Eyes
Хаха...и така Simple Smile
Това е момичета

Дирони,
определно трябва да се съобразиш с именните дни  Hug
Благодаря за кафенцето

Прегръдки за всички- връщам се на работа

# 177
привет момичета,
и аз съм режимна вчера ми беше белтъчен ден, но май прекалих снощи с хапването Embarassed, днес съм на мляко и мандарини.
Хубав ден на всички.

# 178
Днес съм на белтъчиниииииии...
В килограмите няма промяна Cry!!!
Целувам ви....

# 179
Ей ме на и мен  Crazy

Джули,как мина?Вкъщи ли сте вече?

Всъщност не знам коя фаза правя....никоя за по=лесно  Joy Joy Joy ,но аморето е в отпуска и аз си имам оправдание  Crazy ,но хапвам плод сутрин,на обяд = нещо,а вечер салата без хляб  Peace

Всъщност каква е разликата между стритност и режимност? newsm78 

Наоколо съм май;)

Общи условия

Активация на акаунт