Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 925
  • 305
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Днес , макар и да не бях на линия, съм  режимна - по план ми е въглехидратен ден и обяда ми беше грах, а закуската портокал, до довечера ми се полага по още веднъж от същото  Laughing

Много   Hug Hug Hug на всички, сигурно чак утре ще мога да съм пак с вас, но обещавам да слушкам и да не папкам забранени неща  Mr. Green

Страхотен следобяд на всички

# 181
  • София
Тук съм. bowuu    И аз не папкам забранени неща  Joy

Мляко , кафенце, чай:

Днес трябваше да съм на таратор...,но ми е белтъчен ден.  Flutter

В пенеделник ще се меря и ще кажа. Peace

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 16:05 от StaM

# 182
  • София
СтаМ, Hug аз ще се възползвам от кафенцето, мерси   bouquet
Чакаме в понеделник един страхотен минусов резултат да отчетеш  Peace

# 183
Лека Нощ Страхотни   Crazy

Мечтая си за

Ммммм.........

# 184
  • София
Добро утро, Страхотни момичета! Hug

Днес кантара ме разочарова - след 4 режимни дни и нямам никаква промяна в теглото  Cry
Заключвам го  smile3516 и го изолирам  Angry

Кала, Hug дано мечтата ти стане реалност и за теб и за целия ни Страхотен отбор  newsm10

Страхотен ден на всички!  bouquet

# 185
  • при моите деца .....
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!
Режимна съм!
Лиде, извади сантиметъра! Аз нямам кантар - все още след година и горница диети!
Кала, размечта ме.......
Хубав ден!

# 186
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
бих искала да се включа и аз към вашия отбор. От понеделник съм на диетата, чувствам се добре и не изпитвам глад. Спазвам си всичко , не ям непозволени храни, само си позволявам малко суха сметана или няколко грама прясно мляко в кафето, малко да му убие горчивия вкус. Спазвам и часовете , и продуктите, само вчера към 9 вечерта си хапнах 2 мандаринки  Embarassed - май просто ми беше скучно и се чудех какво да правя.
Свалила съм около 1 кг, но разбира се не си личи, няма и как да е за 4 дни. Иначе имам да свалям 5-6 кг.
Надявам се да не съм ви досадила с моите обяснения  и да се подкрепяме взаимно, за да върви по-лесно отслабването   bouquet
Хубав петъчен ден!

# 187
Добро утро и от мен,
и аз съм режимна  Sunglasses
Лиде и аз като теб съм му набрала на кантара вчера след белтъчен ден ме показа  -1 и след млечно-плодов ден тази сутрин съм +1 #2gunfireне искам да го виждам тия дни, но може да е така заради ПМС.
Боби мерси за кафето
Кала направо се разтеках като видях за какво си мечтаеш искам и аз
lamarinka добре дошла
Стам, Джей, Дабъл и на всички ви хубав ден.

# 188
  • София
Добро утро, Страхотни мацки!  Heart Eyes

Лиде, благодаря . Надявам се да отчета Страхотен резултат. Party  По дрехите усещам, че има ефект, пък да видим.

lamarinka , добре дошла в стройните ни Страхотни редици!  Grinning  От теб волята, от нас подкрепата! Peace

Кала, много добре, мноооого добреее.....мхммммм... Flutter

До следобяд.
Весел, приятен и Страхотен петък на всички!  Hug Hug Hug

# 189
Добро утро Simple Smile
Удължих 1 фаза и днес ми е бъглехидратен ден. Мисля да ям зелен фасул или царевица  newsm78
Успешен ден от мен   bouquet

# 190
Здравейте!

Вчера ядох салати...не знам и аз вече слабея ли или не...днес плодове...
Искам само да свърши работния ден Simple Smile
lamarinka , добре дошла...
На ветераните - да продължаваме упорито и да не спираме да пданат килограмите и мазнините

# 191
  • София

lamarinka , добре дошла в стройните ни Страхотни редици!  Grinning  От теб волята, от нас подкрепата! Peace

добре дошла и от мен  Hug

СтаМ, Hug ефекта по дрехите е по-ефектен от кантарния  Peace

# 192
Здравейте страхотни,

Страхотна дружина си заформихме, само дано успеем да повдигнем тез планини от месца и да открием спящата красавица под тях ... Joy
Режимна Peace
Кис. мляко + плодове!
За кантара ...хич не ме питайте. Ще ходя през уикенда при мама, за да се претегля на стария, който ме показва с 3-4 кг. по-малко Laughing
Стискайте ми палци да не прегрешавам много в събота вечер, че имам двама именници (мъж и зет, т.е. мъжът на сестра ми) - Андон и Атанас. Надявам се с танци да компенсирам храницата, а в неделя луннааааааааааа  bouquet

хайде да не забравяте, че в мислите си съм с вас!! Heart Eyes Hug

# 193
здравейте и аз съм режимна но нямам време да седна да пиша,Кала ние на 19-ти ще влизаме а на 20-ти ще е операцията благодаря ви че се интересувате  Hug за всички

# 194
  • при моите деца .....
Добро утро!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!     bouquet newsm67
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт