Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 911
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Слънчево утро от мен  Hug
Продължавам 1 фаза, днес ми е млечния ден. В началото ми беше най-нежелания, а сега му се радвам  Crazy
Взех си ролца от раци уж за белтъчини, а се оказа, че най-високо е съдържанието на въглехидрати  Shocked Мислех, че морските дарове са като рибата с най-висок състав на белтъчини. Всъщност на опаковката не се споменават белтъчините, а само въглехидрат, мазнини и още нещо имаше  Whistling
Весел ден tooth

# 196
  • Пловдив
Здравейте, Страхотни момичета  Simple Smile ,
благодаря за топлото посрещане  Hug   lideto70,  J_Jr , StaM, stela.polaris   smile3525
Да се отчета за днес - 6-ти ден ми е от първата диета - белтъчен - карам я на ябълки и пилешки бутчета, печени в плик без мазнина. Зеленчукът ми всъщност са 2 - зеле и червено цвекло на салатка. Мисля си, че не е нарушение да се ядат 2 или 3 вида зеленчуци - нали никой не е напълнял от зеле или краставици   Wink  Crazy Вчера бях на кисело мляко и мандаринки - направо съм шампион - цели 6 дни да издържа   Stuck Out Tongue Winking Eye
Успех на всички и да си починете хубаво днес и утре Simple Smile

# 197
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Влизам набързо да почерпя:

днес дъщеря ми и свекъра имат имен ден

И да честитя празниците на всички, празнуващи вчера и днес - да са живи и здрави и много късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Честит имен ден навсички именици

# 199
  • София
Стела, Hug мерси   bouquet

Ох, аз да си призная , че след демотивиращото мерене в петък  моята диета се предаде. Вчера и днас ... не е за приказване. Embarassed да кажем , че днес ми е простено, но вчера не беше  Crazy

Дано  се взема по-сериозно в ръце и да не се отказвам на петия ден пак  newsm78

Страхотен неделен следобяд на всички! Hug Hug Hug

# 200
  • София
Здравейте! Hug

Днес не бях режимна, ама мъничко...продължвам. Blush

Лиде, да са ти живи и здрави имениците!  bouquet Hug

djuli, стискаме палци!

Утре ще съм стриктна, даже мисля да открия сезона на спорта. Стига ми почивка от близо месец.

Приятна вечер, момичета!

# 201
Ей ме на и мен след бой с вирус и новоинсталиран Уиндоус  ooooh!

Лиде, Да Са Ти Живи и Здрави Именичките   bouquet   bouquet   bouquet Много да те Радват   bouquet  bouquet  bouquet

Ламаринка,добре дошла  Hug Hug Hug

Аз не съм режимна,но гледам да не се изцепвам много  Rolling Eyes ,а и времето пак се развали и не можем да излизаме  Rolling Eyes и сещайте се това хич не помага  Rolling Eyes

Наоколо съм май  Crazy

# 202
  • София
Добро утро,  Страхотни момичета! Hug

Кала, СтаМ Hug

Страхотен успешен ден и седмица с много минуси! Peace

# 203
# 204
Добро утро на всички  Hug
Днес ми е млечен ден. От утре смятам да започвам 2 фаза и приготвям рибката  Party
На именните дни не прегреших много.
Кантари, килограми няма да казвам. Сега докато четях какво сте писали ми хрумна следното. Даже и кантарът и сантиметърът да не са на наша страна е по-добре да се храним диетично. Дори и малък да е ефекта все пак го има. Мисля, че сме на прав път  Peace
Успешен и слънчев ден   bouquet

# 205
  • Пловдив
Здравейте момичета  Simple Smile
Аз да се похваля, че вече цели 7 дни съм режимна (по първия режим)  и резултатът за това време е 1.5-2 кг ( и аз не знам колко точно са, защото се меря на 1 раздрънкан механичен кантар, на който като се размърдам, дава отклонение около 1 кг), но все пак се вижда намаление  newsm44 Чак не ми се вярва колко е приятна диетката и все пак резултатна  thumbsup И макар килограм на седмица да звучи много малко, ако се запази темпът, ще са 4 за месец и 8 за 2 месеца  Simple Smile напълно ме устройва.
Бих искала да попитам момичетата, които вече са направили по 1 цикъл на диетата - мислите ли, че ефектът ще е по-добър, ако повторя първата диета и вместо 2 седмици я направя 4? Или да продължа, както е плана с втората и третата  newsm78 Четох назад в темите, че повечето момичета през втория и третия режим свалят съвсем малко или задържат, а на мен ми се иска да сваля поне 5-6 кг????
Успешна и диетична седмица ви пожелавам smile3525

# 206
  • София
Привет на всички Страхотни!

lamarinka, аз направих диета №1 два пъти, т.е. 28 дни - резултат минус 7 кг. Peace

Диетична съм, но забравих сутринта да се премеря. Довечера мисля да скокна  Party на аеробика. Утре ще отчитам резултат.

Хубав ден, милички.  Grinning    bouquet

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 12:33 от StaM

# 207
Аз само удължих 1 фаза с 5 дни /може би, защото съм се изкушавала на моменти и да приравня нещата горе-долу  Laughing/
Моят кантар също тегли според настроението - неговото имам предвид  ooooh!/

# 208
  • Пловдив
Благодаря ви, StaM, dironi ,
май ще повторя и аз първата диета, засега върви доста лесно, а и мога всеки ден да променям плодовете и зеленчуците според настроението и апетита  Mr. Green
Хубав ден!

# 209
Кантари, килограми няма да казвам. Сега докато четях какво сте писали ми хрумна следното. Даже и кантарът и сантиметърът да не са на наша страна е по-добре да се храним диетично. Дори и малък да е ефекта все пак го има. Мисля, че сме на прав път  Peace
Успешен и слънчев ден   bouquet

Да, много си права  Peace .......в правилна посока сиWink

Ламаринка, браво   bouquet

Тук заговориха за диети още от 3-4януари  Crazy та няколко приятни идейки си запаметих....значи едно бременно маце Wink не хапва въглехидрати след 14 часа  Peace , за да може организма да изразходи всичката погълтната енергия  Peace - струвами се логично  Peace и още нещо беше  newsm78 ....като се сетя ще пиша пак  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт