Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 910
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!
Да ви върна в строя (на първа страница Laughing)
 Heart Eyes
Днес ми е последният ден от първи етап, но и аз този път ще си направя два първи един след друг - виждам от вашите постове, че има ефект! Пък да видим при мен как ще е ... Thinking
За 14 дни съм свалила само два кг. които бяха плуващи (нагоре-надолу)- сега са трайно надолу вече 2- ри ден. Но петичката още не съм я видяла... Sick ooooh! Надявам се тази седмица да се сдобия и с МЦ, та да поолекнат нещата.
На всички   bouquet

# 211
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Аз вчера бях през деня на кисело мляко и портокали, а вечерта - задушени зеленчуци със сметана и пилешки хапки с 2 ч. червено винце, т.е полурежимна   Wink
Днес ще видиме как ще съм   Thinking

Много  Hug Heart Eyes на всички и Страхотен ден !

# 212
Добро утро. Днес ми е 1 ден на 2-ра фаза. Сега пека рибката, обаче нещо не съм довидяла и пропуснах сутрешното яйце  Whistling
От 1 януари до сега грубо около 5 кг. Важното е, че се вижда  Hug
Успешен ден на всички   love001

# 213
 newsm29
Ще си дърпаме ушите май...нещо хич не пишете.
Днес първи ден от втората фаза на първи етап (абе като ги пиша такива, дали някой ме разбира), т.е. от повторението на първи етап.
Кис. мляко и ябълки.

Бързо всички на отчет и искам минуси да виждам, че ще #2gunfire

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 214
  • Пловдив
Добро утро, момичета  Hug
Да се включа и аз с дневния отчет  Laughing - за 9 дни на диета № 1 резултата е околко 3 кг  newsm44 от 65 на 12.01 тази сутрин съм 61 и нещо (неясно колко точно, заради кантара, затова на сигурно ги броя 62). Коремчето ми се е поприбрало с 2-3 см, а д-то засега само с 1 - явно там най-бавно ще стават нещата, пък и може би по-голямата част е загубена вода, а не мазнинки. Но ефект има  Peace и с постоянство всеки ще успее  smile3521
Сега ще се постарая да не се меря поне до 14-тия ден в понеделник, пък дано се изненадам приятно.
Желая ви много усмивки в този мрачен ден  Simple Smile  Sunglasses и не се поддавайте на изкушенията - не си заслужава да си опропастяваме усилията и резултатите  Hug

# 215
Здравейте, много ме мотивирате като ви чета. Започвам и аз няма мърдане. Излязох след раждането 68кг. сега съм 73кг и само се оправдавам с това че кърмя. А беба вече е на 8м и 11 дни и това изобщо не й е основно хранене, а аз се залъгвам, че още кърмя и плюскам ли плюскам. Сина ми ,който е на 10г  и ме помни как изглеждах ме пита " Мамо, кога ще отслабнеш". Сега съм решила започвам. Ще направя като начало диетата в зелено, която е в началото на темата. Не вярвам да окаже влияние на кърмата, в смисъл, че нали по време на диета се отделят токсини, които отиват в кърмата. Вярно, че яде около 400-450 гр на ден кърма  ама защо пък да я тровя. Та молбата ми е , ако някой е на ясно нека да каже при тази диета има ли такава опасност. Вижда ми са балансирана, но........ Praynig

# 216
  • София
Здравейтееее  Hug

Момичета, върнах се на 59,800. Има надежда...виждам светлината в тунела. Сега реших да правя повече протеинови дни. Въглехидратите другата седмица под форма на зеленчуци. Сигурна съм, че ще стигна 57-56... Blush
 В понеделник бях на аеробика.открих сезона отново.

Пишетееее  Grinning
Тук съм, няма мърдане. Laughing

jana_kol , добре дошла! Мисля, че няма проблем. Диетата е балансирана, както сама си установила, а и .....
..... А беба вече е на 8м и 11 дни и това изобщо не й е основно хранене, .....

Така че според мен няма проблем.Все пак нека и другите да кажат... Peace

# 217
  • при моите деца .....
Привет, страхотни момичета!
Минавам да ви нагледам дали сте режимни.
Разширяват се страхотните редици!
Аз съм си вси така режимна Дюканка. Но все така ваша фенка  Heart Eyes
Хубав ден!  Hug

# 218
Здравейте  Hug
Идвам да си призная, че днес съгреших в най-голяма степен от началото на диетата  smile3511
Изядох 2 шоколадови бонбона + парче домашна баница newsm66. Сега ще се самонакажа   341uu

# 219
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Днес чак сега се добрах до форума   Flutter

lamarinka, Hug браво за резултата smile3501, една част наистина може да е вода, но ако продължиш със сигурност ще имаш още по-страхотен резултат newsm10

jana_kol   welcome добре дошла и успех. Мисля че можеш да спазваш диетата, защото това е по-скоро режим или здравословен начин на хранене отколкото диета. Има всички групи храни, т.е добре балансирана е , а и достатъчно плодове и зеленчуци, както и мляко са включени  Peace

СтаМ, Hug браво за страхотния резултат, smile3501разбира се, че ще стигнеш целта си - ти си нашия най-голям стимул newsm51

Боби, Кала, Дабъл , Дирони, Стела и всички останали Страхотни момичета
Hug Hug Hug

Аз не съм точно по Страхотната диета, но в общи линии правя нещо подобно на високобелтъчния режим от допълнителните режими  newsm78
Но просто така ми е по-лесно, отколкото да нося определени храни в работата, а и след толкова време  може би е нужно и малко да разнообразя, ще видя какъв ще е ефекта и дали ще продължа така или отново по диета №1 Peace
Отчет за вчера - през деня ябълки и кисело мляко, вечеря кюфтета със кисело зеле на салата
Днес през деня като вчера + следобяд 2 сухарчета с малко сирене, а за вечеря съм при свекито на "Бабин ден" та дано  си намеря по-нещо по-приемливо за да не съм съвсем недиетична Crazy
Днес КантарЮ беше благоразположен та ми пусна едни 200 грамчета надоло за настроение  Mr. Green

Много  Hug Heart Eyes на всички и приятна вечер

# 220
  • в белята
Момичета записвам се при вас за силна подкрепа,имам да свалям много а сега се оказа ,че имам много съпътстващи здравословни проблеми и ще е доста трудно................. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesСпоред докторите не трябва да съм на много строга диета и все пак да махна сладкото и тестото.И нестига ,че трябва да отслабна по здравословни причини вчера се оказа ,че зълвата ще се жени през юни месец и трябва да изглеждам много много добре......................... а имам да свалям много сега съм 74 кг и съм висока 1.62 м - това са  приблизително 20 кг. #Crazy #Crazy #Crazy
Дали си заслужава да ида на консултация при доц. Байкова?Дали ще ми даде нещо по различно от това тук?

# 221
Здравейте страхотни,

Радвам се да ви видя пак в страхотна форма и на първа страница.
СТАМ - как ти завиждам мила за тези 59.800, аз от кога ги чакам Tired Цял банкет ще вдигна, ако ги видя Joy Joy, но все се люшкам около тях.
Снощи бях просто ужасна...приключих си млечно-плодовия ден с китайски ориз и шоколадов сладолед Sick Embarassed Но целия ми ден нещо вървеше криво. Е днес поне ще си ям ориза без скрупули, че съм на въглихидрати Whistling
lamarinka браво, мила!  bouquet
jana_kol със сигурно ще е по добре да ядеш плодове докато кърмиш, отколкото разни мазни храни newsm78
БОБИ  bouquet
dironi СПОКО БРЕ ЧОВЕЧЕ! Heart Eyes
ЛИДЕ както винаги страхотна  bouquet
  bubalanak welcome  newsm51

Хайде и останалите да се включат, че да не ставам лоша Sunglasses

# 222
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
не мога да не си излея душичката  Embarassed след вчерашния белтъчен ден и Бабинден с гости на бабите вечерта съм + 1 кг, ако не е и повече даже  Cry  #Crazy На вечерята отказах десерта и един супер ароматен току-що опечен тутманик (от него хапнах точно 1 хапка да не обидя бабата) и ядох мезета и сготвено зайче, само месото. Не знам количеството ли беше много  newsm78 или щото беше доста мазничко и солено, че чак ми стана кофти на коремчето  Sick  newsm78
Но не се отчайвам и не се отказвам!!! Днес ще си хапвам мандаринки и кисело млекце, а довечера поне час на велоергометъра и коремни  smile3521 Обещавам  Mr. Green Резултатът все ще дойде, рано или късно  Peace
И накрая да ви се похваля  с новата си придобивка
http://samozdrav-bg.com/40.221.0.0.1.0.phtml
още 1 стимул да тренирам редовно и упорито. Някоя от вас пробвала ли е подобни клинчета, дали наистина подпомагат тренировката?

# 223
lamarinka, клинче не съм ползвала. От всички идейки за отслабване съм ползвала чайове, златното чудо  Laughing, кремчета и вибриращия колан. За него ще кажа. Когато го ползвах бях доста килограми по-надолу. Използвах степента за стягане на коремни мускули и малко за топене на коремните тлъстинки. Само от него ефект няма. Трябва да се съчетае с храненето и още упражнения. За клинчето може би като е съчетано с диета и упражнения ще си даде възможния ефект. Успех  newsm39 и на всички  Hug

# 224
  • София
Здравейте, Страхотни! Hug

Аз вчера вечерта си признавам, че похапнах и малко забранени храни, но днес продължавам още по-упорито, схемата остава същата - през деня плод и кисело мляко и една белтъчна вечеря със зеленчук, след 10-на дни зависи от резултата ще реша как да продължа newsm78

lamarinka Hug честита придобивка със здраве и минусови резултати да си я ползваш Peace, Аз такъв клин не съм ползвала и не мога да ти отговоря , но ще следя с интерес темата   bouquet

bubalanak добре дошла  Hugи успех Peace

СтаМ, Кала, Боби, Дабъл, Дирони,  Hug Hug Hug

А сега да почерпя - днес племенникът ми има рожден  ден Tada

Страхотен ден на всички! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт