ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 925
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден Ева!!! Расти здрава, щастлива, красива и винаги усмихната!!!
Честит празник и на мама!

# 166
Честит рожден ден Ева!!!Бъди жива, здрава и винаги щастлива. newsm59

# 167
Честит рожден ден, Евче! Да си жива  и здрава, палава, послушна и усмихната! Нека мама и тати те обичат много и да се гордеят с теб!

# 168
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ГОЛЯМА ЕВКА!

БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ИГРИВА!

tsveta, преди време в подписа ти имаше някакъв линк "Имам си горичка", който аз така и не се наканих да кликна, въпреки, че ме чоплеше любопитството какво е. Това някаква игра с отглеждане на нещо ли е било? Че аз се зарибих от вчера с някакъв зоопарк и място не мога да си намеря  Crazy

# 169
  • София; Дружбето
Лила, горичката беше благотворително нещо си. Ама зоопарка и мен ме е зарибил яко, много ме кефи Crazy

# 170
  • София
Ох, сега забелязвам подписа ти. В темата за зоопарка, обаче, се коментираше, че слагането на такива подписи Мамма и Татти вече не ги допускали и пишели, че е спам. Ти как се промъкна между капките.

Вече имаш и медали, браво. Аз почнах вчера и нещо нямам нерви да чакам всеки ден. Едва дочаках тази сутрин да видя какво е станало. Луда работа, де. Къде не ми стига времето за нищо, къде па и животни се наех да гледам  Crazy

# 171
  • София; Дружбето
Ох, сега забелязвам подписа ти. В темата за зоопарка, обаче, се коментираше, че слагането на такива подписи Мамма и Татти вече не ги допускали и пишели, че е спам. Ти как се промъкна между капките.

Вече имаш и медали, браво. Аз почнах вчера и нещо нямам нерви да чакам всеки ден. Едва дочаках тази сутрин да видя какво е станало. Луда работа, де. Къде не ми стига времето за нищо, къде па и животни се наех да гледам  Crazy
Joy Joy и аз се чудя как ми прие подписа. докато минава номера няма да го махам

# 172
Честит рожден ден, Евка! Бъди здравичка, заобиколена от много любов! Много весели игри и много приятели!

Чести празник на празник на мама!   Hug

# 173
# 174
Мила ЕВа,
бъди усмихната, красива,
лъчезарна, жизнерадостна и мила!
Нека в твоите очи
винаги радост да блести!
Порасни добра, умна и голяма
за гордост на татко и мама!
Честит Рожден Ден!

# 175
Иве, снимките са прекрасни! Личи си, че сте изкарали страхотно! А тортата на Шош изглежда великолепно! Много хубави снимки!

# 176
  • София; Дружбето
Мила, ама Мая е станала красавица. Пу-пу-пу
Ние няма да правим рожден ден явно тази година. Наложи ни се по спешност да се пренесем в полуотремонтираната кухня, защото климатика в хола се счупи и каръщината е пълна. Няма къде да поканим гости и сигурно ремонта ще струва почти колкото нов, та така Sick Мразя празниците все повече. Измрънках и бягам

# 177
  • София
Иве, снимките са прекрасни! Личи си, че сте изкарали страхотно! А тортата на Шош изглежда великолепно! Много хубави снимки!

Тортата на Шош беше вкусна, но към формата имам сериозни забележки!  Crossing Arms На каталога на снобската сладкарница Л+а+г+у+н+а изглеждаше далеч по-свястно!  Crossing Arms Препоръчвам да не им купувате тортите - струва ми се, че вече не заслужават тези пари!  Tired

Инак... купонът продължи не предвидените 2, а цели 4 часа!  Party Това, мисля, е гаранция, че се получи...  Thinking

# 178
ЧРД на Ева! Да е винаги здрава и усмихната! baloni

Прекрасни са всички дечица!
Ето ви нещо смешно http://www.youtube.com/watch?v=KnJtKkrRu84&feature=related благодарение на една мама от форума.

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕВА! БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И УМНА! БЪДИ ЩАСТЛИВА И С ГОЛЯМ КЪСМЕТ!  Hug
[/size][/color]

Общи условия

Активация на акаунт