ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 908
  • 302
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Снощи, като се прибрах от работа, отвътре ме посрещна вик "МАМА ДОЙДИИИИ! Дойди! Мама дойди!" и Симона изтича да ме посрещне! Е, нищо не ми е сгрявало сърцето така в скоро време!  Simple Smile Голяма лигла съм станала.

# 256
  • София
Честит Рожден Ден на Боян на Деси!  bouquet  bouquet  bouquet

Да расте щастливо и обичано дете!  Hug Hug Hug

Мили мамита, пожелавам ви весело посрещане на Новата година, нека тя е по-добра и по-успешна за всички вас!
Нека радостите и щастието в домовете ви са безбройни, а малките сладурковци да сгряват деня ви с прекрасните си усмивки!
По-малко ядове и повече щастие!  Hug Hug Hug
Пожелавам здраве, здраве и пак здраве за всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕНИ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЛЕКС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖИНДЖ!

Желая Ви дни изпълнени с усмивки и радост, от здраве да не се отървете, бъдете щастливи и много обичани.  Hug

# 258
Дяволина,ако поддържаш връзка с Деси честити РД на Боян от всички ни.Да и е жив и здрав,много щастие на цялото им семейство! Hug

С радост бих предала поздравленията на Деси, но отдавна, много отдавна не сме се виждали, ни чували, нито онлайн, нито реално.

Деси, ако влезеш тук: Честит Празник, да е жив и здрав Боян и много да ви радва!    bouquet

# 259
  • Русе
Влизам на бързо да честитя на всички рожденици,които пропуснах през последните дни.Много здраве и щастие желая.И весело посрещане на Новата година.Много усмивки и добро настроение!

# 260
Честит рожден ден, Боян! Да си жив и здрав, обичан и да се радваш на щастливо детство!

# 261
Честит рожден ден на всички рожденици - малки и големи!
Моля да ме извинят  Heart Eyes Hug Да сте живи и здрави!

Ние вчера имахме екшън - Свилен падна на главата си от високо върху мрамора, водихме го в болницата, добре е. Снимките са добри. Сега го вардим повече от всякога.
Здраве за всички и весело посрещане на Новата Година!

# 262
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯН!

Момичета, благодаря ви още веднъж, за прекрасните поздрави  Heart Eyes Разтопихте ми сърцето  Hug
Ето и снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323941

# 263
Леле Лилянчо  ooooh! Много гадно това, а като знаеме, че все по-палави ще стават  Rolling Eyes Радвам се, че всичко се е разминало с плач и цицина, без сериозни последици  Hug
На мен също ми е мъчно за Деси и се чудя що така се изгуби  Confused Надявам се да са добре и тя и семейството й, а на Боян честит рожден ден   bouquet

# 264
Честит рожден ден на Боян!

Лилянчо, важното е, че всичко е минало леко. Дано няма повече такива инциденти!  Praynig

# 265
  • София
Честит рожден ден на Боян! Мило дете, желая ти здраве, здраве и пак здраве, безгрижни дни, весели игри и много усмивки на лицата на мама и тати! Simple Smile

Надявам се Деси да е добре. Помня, че имаше здравословни притеснения преди време, дано всичко е зад гърба й и ако някой се свърже с нея, да я покани онлайн отново!

# 266
Честит рожден ден на Боян! Да е жив и здрав!

Лилянчо, дано му няма нищо на Свиленчо Hug Heart Eyes

Прави ми впечатление, че момиченцата изглеждат по-големи - и Ева и Дени са големи кукли на снимките. Simple Smile

# 267
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Боян! Hug
Направих грешката да изтичам до магазина за кисело мляко  Crazy Лудница, нямаше нито една количка. Та реших направо да понапазаря за утре, щото аз днес случйано разбрах, че утре е нова година Blush

# 268
  • София
...щото аз днес случйано разбрах, че утре е нова година Blush

hahaha Crazy

# 269
  • Русе
Охххх, може ли да се пооплача  Tired Дени се разболя  Sad Както си спеше днес, започна да кашля и малко след това повърна и то два пъти  Shocked Направо се видях в чудо! Педито, естествено, не се отзова на молбата ни за домашна визита  #2gunfire Добре, че е една лекарка от детското. След като прегледа Дени, каза, че е начална фаза на вируса и за сега сме само на различни имуностимуланти и температуропонижаващи /защото е топличка/, но не даде гаранция, че ще ни се размине АБ  Sad
Съжалявам, че ви занимавам, ама и миналата година се случи така - Дени се разболя точно след рождения си ден. Надявах се тази да ни прескочи, ама нейсе....
Желая на всички болнички скорошно оздравяване и дано повечето от нас влязат в новата година здрави  Heart Eyes
Лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт