ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 913
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Рали,бързо оздравяване! Най-добре наистина ако може с чай,хомеопатия и плодове да се разминете.А за лекарката да ти кажа аз какво направих.Веднага се обадих в Националната здравноосигурителна каса,от където ме увериха,че е длъжна да дойде и ме попитаха дали искам да подам оплакване.Не подадох,но и предадох разговора дословно и да видиш как и се разтрепераха мартинките Mr. Green Та си  направи договор с един медицински център впоследствие,да преглежда пациентите и,когато почива.

# 271
Момичета, пожелавам ви весело посрещане на Новата година!  santa2 Nature Snowman

Болничките да са оздравели и всички да сме здрави и усмихнати!  Hug

# 272
Весело посрещане на Новата година и от мен и дано през новата година всички да сме най-вече живи и здрави. Hug

# 273
Момичета, весело посрещане на Новата година!  Hug
Бъдете здрави, здрави и пак здрави, много обичани, с много късмет, и с много пари!

Специално на Рали и Деничка, Лилянчо и Свилен, Хриси и Боил-мнооого силна прегръдка от мен за бързо оздравяване и минаване на цицини.

# 274
Рали, оправяйте се бързо, че тия грипове са ужасни Praynig Praynig

Давинчи, има ли снимки от рождения ден? Simple Smile

# 275
  • Русе
Честито на всички, които са празнували тези дни   bouquet  bouquet  bouquet - да са живи, здрави и много щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам също на всички болнички и с леки неразположения дечица бързо да се оправят, за да посрещнат подобаващо НГ!!!  Hug Hug Hug

Лек ден за сега от нас - отивам да поизчистя, докато Йоан припява всички песни от компа  Crazy

# 276
Момичета, весело посрещане на новата година!
Нека донесе на всички мир, спокойствие, щастие и ЗДРАВЕ!

Наздраве!

# 277
Рали, ослепителни сте както винаги  Heart Eyes Нашата торта утре ще е същата  Wink
Пожелавам на Дени и на всички останали болни малчовци бързо да се оправят. Евангелина и тя предрожденденно е на АБ, надявам се до утре да е ок.
Мен пак ме затресе треската отпреди 2 години. Все едно ще раждам довечера, такова ми е едно...носталгично. Нова година не ме интересува вече, емоцията от рождения ден ми е по-силна. Crazy

Мили момичета, пожелавам ви най-хубавото, топло и весело посрещане на новата година!!!

# 278
Здравейте, момичета!
Влизам да пожелая на всички ви весело посрещане на новата година!
Нека всички болести и проблеми си останат в старата година, а 2009 да е изпълнена със здраве, любов, успехи и много усмивки!
Бъдете здрави и щастливи!  Hug Heart Eyes

# 279
И от мен весело посрещане на новогодишните празници!

# 280
  • Пловдив
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВА,ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ И УСПЕХИ 2009!
НАЗДРАВЕ!
Drunk

# 281
  • Русе
Нека не броим дните и много да са ни парите!
Нека да живеем лудо и всеки ден да бъде чудо!
Нека зло под камък спи и по вода да ни върви!
Честита Нова Година!

# 282
Весело посрещане на Новата година!  Heart Eyes Hug

# 283
  • София; Дружбето
Айде, не остана.  Mr. Green Да посрещнем новата година здрави, щастливи и пияни Wine Glass

# 284
  • Русе
Айде, не остана.  Mr. Green Да посрещнем новата година здрави, щастливи и пияни Wine Glass
Подкрепям с две ръце! Peace

Общи условия

Активация на акаунт