ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 915
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
   Елица,добре дошла при нас! Hug
  Kатюнгелчева ,днес разглеждах играчки в един магазин.Нямаше карлсони,но пък беше пълно с китайско производство чебурашки,които са много гадни,защото пеят и говорят,но батериите са им зашити в коремчетата и за да се сменят,чебурашката трябва да се разпори ..... Crazy
      Иначе да ви се похваля,родния ми град  се е преобразил невероятно!Изглежда много хубаво,с много нови сгради,улици,големи,проспекти....Чист,украсен за празниците..... Heart Eyes Само дето вече няма да намериш и една табела на руски,и по улиците се срещат хора,които изобщо не разбират тоз' език...... Confused

# 31
Ами да това е исинското ми име-Елица, а малкото ми момченце се казва Иван, кръстен е на дядо си Иван който най-много обича.  love001

# 32
 Hug Диобре дошли на Ели и на малкия -голям Иван

# 33
   Елица,добре дошла при нас! Hug
   Kатюнгелчева ,днес разглеждах играчки в един магазин.Нямаше карлсони,но пък беше пълно с китайско производство чебурашки,които са много гадни,защото пеят и говорят,но батериите са им зашити в коремчетата и за да се сменят,чебурашката трябва да се разпори ..... Crazy
      Иначе да ви се похваля,родния ми град  се е преобразил невероятно!Изглежда много хубаво,с много нови сгради,улици,големи,проспекти....Чист,украсен за празниците..... Heart Eyes Само дето вече няма да намериш и една табела на руски,и по улиците се срещат хора,които изобщо не разбират тоз' език...... Confused
Селма,благодаря ти Hug Направо не мога да повярвам,че големите руски ходещи кукли,които помня от детството си са изчезнали напълно,както и други интересни играчки,но това са фактите май,ще трябва да се примирим и да внимаваме,тъй като много от масовите китайски са опасни за децата. Елица,ще ми бъде приятно да пишеш и занапред разни нещица за теб и малкия  Hug

# 34
  Кате,така е,да....Но аз ще обикалям още,имам и други неща да търся паралелно....Може пък и да намеря нещо свястно! Rolling Eyes Simple Smile

# 35
  • София; Дружбето
Селма, ако знаеш как ти завиждам. Аз не съм си ходила от 10 години и само гледам снимки в нета Tired
Последен работен ден за годината Mr. Green не че работих много.

# 36
  • София
 smile3507

Добро утро! И лек последен работен ден на Цвета - ей, прегърби се тая жена....  knit

Днес може би няма да кръжа около вас, но се надявам да имам повод да раздвижа темата по-късно с лични приятни новини (не съм бременна, чух ви мислите! Angry)

# 37
  • София
Селма, надявам се да подкрепиш разказите си и със снимки. Ще ми е много интересно. Ти в кой град си? Извинявай, ако си го казала вече.

На 25-ти ще водим Мая на Коледно тържество в Ариел театър. Ще има Дядо Коледа, който ще раздава подаръци (които мама и тати са купили преди това, де  Grinning). Преди една седмица я водихме на куклен театър на същото място и тя геройски издържа 35 мин (представлението беше с продължителност 40 мин). То и постановката не беше особено интересна за нея, но аз исках да я пробвам все пак. Е, с мобилния ми телефон в ръце стоя мирно детето, като почти през цялото време гледаше в сцената. Това за нея си е постижение. Предния ден майка ми се беше пробвала да я заведе също на куклен театър, но издържали само 4-5 мин. Според майка ми като се появили животните на сцената само Мая започнала да вика "мау" и "бау", всички други деца кротували. Искала и да ходи между редовете и се наложило бързо-бързо да си тръгнат. Дори и парите им върнали  Grinning

ивонска, чакаме.

# 38
  • София
Добро утро!  Simple Smile

Ив, друго си помислих аз, ама пак ще ме кълнеш и няма да ти кажа Wink

Бихте ли дали своето мнение тук, моля?

# 39
Добър ден на всички мами  bouquet
Благодаря  Hug много за приветствието ви към мен и малкия ми сладур

# 40
Добър Ви, ден! Simple Smile

Как сте днес?

elica_2007 привет!  bouquet

Имам едно въпросче. Simple Smile Тези дечица, който си смучеха палчетата, дали прекратиха с така любимата си дейност?! И ако да - как техните храбри майки, се справиха с този досаден проблем? Ванеса продължава да го смуче и нищо не помага. Баща и я плаши с кучето, като и казва, че ако продължава да го смуче, кучето ще и го отхапе...единственото което постигна е, че Ванеса като види куче, дори на ТВ, доброволно подава пръст за да и бъде отхапан ooooh! Не съм мазала още с нищо, но вече много се замислям върху въпроса.

# 41
  • при принцесите
Здравейте Simple Smile

Честит Рожден Ден на Дани на Клеми на патерица nbirthday
Лила, честит празник и на теб  bouquet

Шметерлинг, виж ми аватара hahaha Като намериш лЕка, ще го кажеш, нали Heart Eyes

# 42
Schmetterling и Евангелина продължава да смуче палеца. Не съм предприела сериозни мерки още, само й говорим. Тя знае, че не е хубава така, че другите не го правят, че ще стане грозен пръст. Даже понякога сама казва, че я боли. Но продължава. Може би мааааалко по-рядко. Все се каня да вземама това мазило Даум Екзол, после си казвам, че нещо люто ще свърши същата работа  Rolling Eyes ама ми е жал и ме е страх от реакцията й.
Скоро срещнах една жена, на майка ми приятелка. Видя че Ева си смуче пръста и каза, че и тя го е правила. И то доста дълго време. Та ми сподели, че като тинейджърка е обвинявала майка си, че е допуснала да си смуче пръста и да й се изкриви захапката, което я било комплексирало за цял живот. Това като че ли ме жегна, но ще изчакам още малко.

# 43
  • София
Привет, майчета! Hug Hug Hug
Добре дошли на Елица и Иван! Добре завърнала се Пеперудо!  Hug
Аз искам да взема отношение за пръста, с пример едно приятелче на Криси, от бебета са заедно. Та, младежа и до днес от време на време продължава да си смуче пръста, макар и много добре да осъзнава всичко /все пак скоро ще е на 8!/. При него последиците са - изкривена захапка, много криви зъби, които с шини и брекети може и да не оправят /твърдение на ортодонт/, а самия пръст е деформиран доста.  Confused
Мамита, потърсете адекватна помощ от специалист сега, докато са по-малки дечковците.  Peace
Ако знаех как, с удоволствие щях да помогна  Hug Hug Hug

# 44
  • София
Все се каня да вземама това мазило Даум Екзол, после си казвам, че нещо люто ще свърши същата работа  Rolling Eyes ама ми е жал и ме е страх от реакцията й.

Ох, това с лютото ми се вижда много свирепо  Simple Smile Недей тероризира детето. По-добре Даум Екзол. Като и загорчи (а то горчи много гадно) поне може да пийне водичка и се оправя, но с лютото не е толкова лесно и много ще ти плаче.  И аз имам изкривени зъби от смучене на палец, но аз го правех до 5-6 год възраст, де.

мама Саша, Мими оправи ли се? Извинявай, ако си писала, но напоследък чета малко по диагонал.

Общи условия

Активация на акаунт