ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 987
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
Ох, тези сладки бозайничета. Значи, почти всички, продължават да си смучат сладките пръстчета. Confused

didi_im, ще кажа, ще кажа...само да намеря лек, веднага ще се поФаля  Simple Smile
ели и ние много и говорим, но не вярвам, че говоренето ще помогне. То това  е подсъзнателен навик, и направо не знам...  Tired Ванеса го смуче само когато заспива и когато е разстроена. Не е постоянно, но ...

Аз, точно от изкривяване на захапката се притеснявам. А, долните две зъбчета са и леко криви, по точно едното е леко върху другото - отдавам го на смученето.
И аз, съм мислила да взема Даум Екзол, ама знам, че е за деца над две годишна възраст, затова досега се въздържах. Но, тези дни ще го взема и ще пробвам. След това ще пиша какво е развитието.

# 46
  • София
мама Саша, Мими оправи ли се? Извинявай, ако си писала, но напоследък чета малко по диагонал.
Да, благодаря, добре е вече.  Praynig Peace От няколко дни има и апетит и това най ме успокоява, че хапва с желание. Ще сме във ваканция до 05.01, за да се стабилизира и да не е в контакт с ясленчетата.  Confused
Иначе ни изписаха Бронховаксом /имуностимулатор/ и макар от лятото да му се чудя да давам ли или не, сега нямах избор и вече правим първия курс. Надявам се да има добър ефект  Praynig

# 47
  • София; Дружбето
Аз  се прибрах. Днес ни пуснаха по-рано. Другите колеги останаха, но аз реших да не се правя на герой и да ходя да си забера детето. Ще се възползвам и да понапазаря преди утрешната лудница.

# 48
 newsm19 Hug Hug Hug Успешен шопинг ти желая Grinning

# 49
Мила Лила, Честит Рожден ден    bouquet

Със закъснение, но пък така е по-дълъг празника  Grinning Здраве, щастие, късмет и много любов ти желая!

Весели празници, момичета и деца! Да сте здрави!  Hug
Аз отивам да стягам багажа.

# 50
Здравейте отново.Искам да ви попитам вашите деца ходят ли на детска градина и как свикнаха от началото, плачеха ли за вас?Че моя палавник без мен не ще да остава никъде, а от есента се чудя дали да не го дам на детска градина и се притеснявам още от сега.С памперсите още не сме се отучили напълно, ходи на гърне, но когато аз го сложо, той рядко ми показва че иска да прави пиш.

# 51
  • Варна
Klemy, да ти е жив, здрав и щастлив Дани! Макар и със закъснение искам да му честитя рожденния ден.   bouquet Разгледах снимките от празника - много са хубави.

Аз сега уча - може да се каже, че съм в сесия - изпитите ми са в началото на Януари.
Моя младеж залъгалка не ползва, обаче с огромно настървение си хапе ръкавите, реколтето на блузките си, а понякога и крачолите. Уж всички зъби са избили.
За гърнето и ние нямаме успех - обикновено като го сложа постоява търпеливо половин час и после става без да е свършил нищо. Един единствен път ми донесе гърнето и като го сложих пишна. После обаче няколко дни отказваше да седне с голо дупе на гърнето.  newsm78
На всички желая весело изкарване на коледните празници!

# 52
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!

Ха добре дошла, Елица!  Simple Smile

Много обичам коледни темички! А предстоят и рождени дни (т.е. може да се съберем и понапием) Mr. Green!
Снощи коледното ни парти беше невероятно!    ura  Цял ден събирам поздравления за избора и организацията му! Много беше добро, хората не седнаха цяла вечер (до 3 часа), заведението беше добре подготвено, музиката чудна - супер! Бях поканила и португалския, руския и сръбския ни офис и много добре се социализираха, вкл и с мен Mr. Green!
Ограничих дивотиите само с танц с една от секретарките на подиума (нямаше пилон).. беше яко  Crazy
Преди това ходих на фризьор и гримьор. Направиха ме направо фатална!  Flutter Абе... тази жена е магьосница! Препоръчвам я с 2 ръце! Ще покажа снимки, като излязат!

Днес бях отпуска  Wink Sunglasses и спах до 12. После пих бира у нас с бившия ми шеф и сега съм готова за подвизи, но нямааааа. Утре пътуваме за Търново, там ще изкараме празниците.
Целувки и лека вечер, утре преди да тръгна ще се включа да ви поздравя за празниците!  Hug

# 53
Ноеми,чакам с нетърпение снимките.
Момичета,не съм се оплаквала,ама малко преди да влезнем в болница с Ния потрошихме колата и до вчера бяхме пешеходци.Вече имаме тази http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/card/14119.html
Щях да черпя ама и картинки не мога да слагам,та ще чакам да се видим.

# 54
  • София

Днес си купих жилище!  Blush Е... сключих "брак" и с една банка, но ипотека се изплаща, наема е вечен!  Tired

# 55
Айде и аз запис в новата тема.

От Ноеми чакаме снимки, а от Ивонска - новини!

Ние с Виктория и двете сме на АБ - тя донесе от градината конюктивит, който лепнах и аз,  но в сравнение с нея аз го карам много по-зле. След това пък аз лепнах някакъв вирус, който много бързо се усложни през почивните дни, и без никакви симптоми се превърна в остър отит със сериозна загуба на слух на дясното ухо ("да се надяваме - възстановим"! - цитирам лекарката). И т.к. Виктория е със същия вирус, днес водих и нея на УНГ и решихме, въпреки че все още няма наличие на отит, но има предпоставки за него, поради стичане на гнойна секреция отзад от сливиците към ушите, и затова решихме да почнем АБ. НЕ знам правилно ли е или не, но за мен това е по-сигурното, и като знам аз какви болки изживях 2 дни, не искам и детето ми да претърпи същото, че и, не дай Боже, загуба на слух като мен.
И това е при нас! Поради тази причина отпадна и ходенето при мама във В. Търново за празниците, ама какво да се прави.... На нас по празници винаги ни върви така!

Хайде лека вечер от нас, и много здрави и щастливи дечица ви желая!

# 56
Иве, честито! Само любов, разбирателство и щастие да изпълват новия дом, и много детски смях да кънти в него!
Още веднъж - ЧЕСТИТО!

# 57
   Уха!!!!Ивонска!!!!!Честито!!! newsm44 newsm44 newsm44
   Страхотен коледен подарък си се направила!
   Много щастливи мигове да преживеете в новото жилище!  bouquet

# 58
  Цветомир@,честита ви нова кола!Да я карате безаварийно! Hug Grinning

# 59
  • София
Наздраве и на теб, Цветомира! Дълги пътешествия до красиви места желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт