ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 990
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
Честито на щастливите люде, снабдили се с нови придобивки.  Grinning

ivonska, пожелавам Ви, да напълните новият дом с много уют, усмивки и да изживеете едни прекрасни дълги години в него.

Цветомир@, с новата кола само по хубави пътища да карате, и безаварийни пътешествия.

Хайде момичета, с поводи и без поводи наздраве   

# 61
  • София, Лагера
Ехаааа, браво, бе!!!

Цвети, честита ви кола! Дълго да си я караш и освен за бензин и масло, за друго да не те подсеща!  Hug

Ив, честита къща! Да я напълниш с още 4-5 деца (все от различни мъжеMr. Green
Майната му на кредита, минава. В началото е кофти да виждаш как сума ти пари заминават, но пък поне виждаш смисъла, а и се свиква. Да не забравяме, че и наема са си пари  Wink Дай подробности, къде е апартаманта, какъв, кога се нанасяте!?  Hug

Пеперудке, ха наздраве!  Wine Glass

Мимозке, ха дано Вики се оправи бързо... аз напоследък те мислих, но на лични ще ти пиша за това  Hug

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 20:58 от Ноеми

# 62
cvetomir@, честито! Безаварийно каране!

ivonska, честито! Много здраве, късмет и любов да се настанят в новия ви дом!

Schmetterling, радвам се да те видя отново!

Елица, добре дошла!

# 63
Иве,честито,много радост в новия дом.

Цветомира,честито и на теб,леко и безаварийно по "хубавите" ни пътища.  Mr. Green

Мимозе,дано всичко се оправи бързо.... Praynig Hug Peace

# 64
Здравейте и от мен!  Hug

И на мен днес ми беше последен ден, на 29 и 30 си взех отпуска. Шефовете ни пуснаха още в 13.30, но аз имах да приключвам един договор с Руската федерация и висях до 15.30.  Confused После поръчах торта за рождения ден на Ели и я прибрах от яслата. Тръгнал й е лек сопол, който се надявам да пресуша с капки.

Специални прегръдки за Мимоза и Вики. Дано АБ бързо да ви вдигне на крака и да си изкарате една страхотна Коледа!

Ивонска, поздравления! Дай малко инфо- къде е, кога се нанасяте?

Цветомира, поздравлениея за колата!

# 65
  • София; Дружбето
Ех, че хубави новини Party
Иве, честита ти придобивка. Да си я гледаш и обичаш, да я чистиш и пазиш Mr. Green Ипотеката се приема много по-лесно от наем, а и да си си у дома е съвсем различно чувство Simple Smile
Цвети, честита ви кола. Леко и безаварийно да ви вози и да ви води на хубави места само

Мимоза, надявам се да се възстановите и двете бързо и загубата на слуха да е само временна Praynig
В групата на Миша не са успяли да снимат децата с дядо Коледа. Настъпила е масова истерия Crazy всички са ревяли, крещяли, пищяли. Горкия човек за малко щял да избяга от стаята Joy Та ще ни връщат парите за снимките и явно чак догодина ще си имаме такава. Та така - нито картички, нито календарчета за родата тази година

# 66
  • София
 Blush Blush Blush Blush

В Бъкстон, но е на груб строеж - ако всичко върви по план, пролетта ще се почва ремонт и обзавеждане... Crazy Не е голям - 90 кв.м, но Шошът ще си има собствена стая!  bowuu А, мама - гараж!  Party

Но покупката, макар и с кредит, е скъпо начинание, та за сега ще ви черпя само виртуално...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За сега.

# 67
ИВ, ЧЕСТИТО! РАДВАМ СЕ ЗА ВАС! ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ТОПЛИНА В НОВИЯТ ВИ ДОМ! ХАРМОНИЯ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!   Hug

Цветомира, честита кола! Ние сме с рено и сме многооо доволни! Лека и безаварийна!  Simple Smile

Ноеми, чудно! Много се радвам че така хубаво сте си прекарали! Фирмата в която работя сме правили 2 партита за 12 години! И двете бяха мега яки, но за съжаление са само 2!  Laughing Днес обаче ходих да си взема майчинството и ми връчиха подарък за Давид - тениска с фирмено лого и шоколадов Дядо Коледа! Давид беше много щастлив!  Wink

нямам търпение да подарим подаръците на беб, за да видя щастливите му любопитни очички! разбрахме се със съседите да почукат на вратата, като Дядо Коледа и първо разбира се ще му подадем биби - дано  има ефект и го откажем от раз, а после ще получим червеният чувал с подаръците! Има ли някой от вас, който ще поръчва Дядо Коледа да дойде лично в къщи? много ми се искаше да повикаме актьор, но вай другата година ще е по удачно!

Саше, радвам се че Мими е добре!

Цвета, представих си ги как са ревнали всички вкупом хи хи! горките лели и госпожи!  Crazy

# 68
Ха здравейте и от мен.
Ив, честито жилище   bouquet Само хубави моменти в него и банката да намалява лихвите  Wink А всъщност не е зле да си провериш дали влизаш в графа младо семейство и привилегиите при ипотечен кредит  Peace
Цвети приятно и безаварийно шофиране  Peace
Предколедно Веско е с 39,2 температура и повръщане  Tired ИМам много лоши спомени от подобен вирус и се моля нещата да минат по - леко тоя път. За капак личното педи е на почивка в чужбина, а Бърза помощ не ща и да чуя, като знам, че предния път ми изписаха смекта за повръщане  ooooh!

# 69
  Ох,Манана!Какви са тези неразположения точно сега преди празника?
  какво смяташ да правиш сега?Даваш ли му нещо?
  Май,вомутосхил беше против повръщане.... newsm78

# 70
Манана, как е Веско?

# 71
  • София
Пожелавам коледно чудо на всички ни и децата да са здрави, за да се зарадват пълноценно на подаръците!  Hug

Аз направих грешката да покажа клипчета във ВиБокс на МакКуйн Светкавицата, да му покажа червената кола с думите "тортата на Шош" и сега голем зор виждам: само сочи лап-топа и вика "мама, тортата, и'ка тортата"...  ooooh! Tired

# 72
  • София
Честит Рожден Ден на Катюнгелчева, на Тинтириминтири и на Хайдут Велко!   Mr. Green

# 73
Благодаря ти!!! Hug Hug Hug
Да ви е честит новия дом,много хармония,разбирателство и смях да цари винаги в него ти пожелавам!!! Hug
Честита кола на Цветомира! Hug Леко и безаварийно шофиране желая и да ти служи вярно дъъъъъълги години! travel Flowers Four Leaf Clover Hug
Весела Коледа желая от сърце на всички ви! Hug

# 74
Честит Рожден Ден на Катюнгелчева,пожелавам ти много здраве и семейно щастие.  bouquetНашият тати днес също има рожден ден, даже с него сте си връстници, на една и съща възраст newsm10.

Весело изкарване на празника на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт