Щото мен това ме впечатли, а не историите след това.При така ударена кола не бих посмяла да си мисля, че е от злоба подобно попадение.Каква трябва да е тази слоба, да съсипеш собствената си кола, за да удариш чуждата.Твърде вероятно е, даже ударилия да не е разбрал.Във Варна на 3 подобни инцидента станах свидетел.Единя даже беше като виц-удари се жената и отпред и отзад в едни колчета и не разбра...
що бой съм изяла..... Най-голямото наказание беше за един прозорец - нещастно изпречил се на пътя на топката ни. 2 седмици от ваканцията наказана в къщи, моя беше топката, "точният" шут на братовчед ми - хем не нарочно.
пускам първо, после ще чета.
Щото мен това ме впечатли, а не историите след това.При така ударена кола не бих посмяла да си мисля, че е от злоба подобно попадение.Каква трябва да е тази слоба, да съсипеш собствената си кола, за да удариш чуждата.Твърде вероятно е, даже ударилия да не е разбрал.Във Варна на 3 подобни инцидента станах свидетел.Единя даже беше като виц-удари се жената и отпред и отзад в едни колчета и не разбра...
ама верно какво заглавие съм треснала
явно и на мен ми е било доста гадно.
Пази я много горкичкият и накрая - айдеее в сервиза.
дано ме разбирате. Първият ми пост беше тъжен, неразбиращ самата реакция на половинката ми, до момента не бях го виждала толково нещастен заради вещ. Имали сме достатъчно преживелици с коли - една, както вече писах открадната, два пъти разбиване на прозорци и кражба на касетофони (вторият път беше без панелчето - то си остана в къщи, още се чудя за какво им е бил самият касетофон без панела) моята изява с кофата, после целувката от страна на един опел - сплеска ми калника, после мъжът ми успя да качи един бордюр - другият вариант беше да мине през един пешеходец и накрая едно ауди реши пред нас да се върти - помогна му да се спре, страшничко беше, но поне спря колата преди да стигне до спирката с чакащите хора и без жертви. Тогава бяхме с малката въшка - само стъклата на фаровете се счупиха, но преживяването е .... Та при всички тези неволи за последните 14 години, никога не беше реагирал по този начин
явно голяма любоффф е тази нова кола
А и другото кофти нещо е, че трябваше да плати цялата застраховка (беше на две вноски) и сега сме лекичко озъбени финансово
точно по празниците - доста некомфортно.
разсмя ме. Никой не е застрахован, аз си мисля че карам добре, често съм карала София-Варна, София-Бургас. Взимам разстоянията за горе-долу същите часове както и съпругът ми, но местих кофата напред назад и издрах колата от предната врата- задна врата, заден калник и бронята. Сигурно кофата ме е взела за гъска с книжка. ААА и мъжът ми има изцепка - падна в една дупка - всъщност едната задна гума, пак при паркиране - не бил я видял, еми и дупката сигурно го има за бяла птица, но не там е въпросът. Принципно не реагира така.Препоръчани теми