Слагам по едно

и ви желая лек ден! Все пак днес е последният работен ден преди Коледа

На всички болничи желая много здраве и никакви боледувания вече
както внаги намираш по някоя добра дума за всеки!
(раzбери, в 9.15 
, пък ако не намериШ, то поне един хубав подарък да си иzбереШ 

Дано я пускат да се прибере при мама и тати

http://picasaweb.google.bg/Sminscho/Koleda2008# 
Лека и безгрижна бременност да изкараш 
Много ми хареса как звучиш 

Бях на лекции в събота сутринта, от там да взема двете колежки, с които щяхме да пътуваме за Копривщица. От там следвайки инструкциите на мъжа ми от Ботевградско да следвам пътя за Варна, така и направих, но твърде буквално
той е имал предвид, че като ходя често ще се сетя да отбия на подбалканската, ама аз като кон с капаци и така стигнах отбивката за Ловеч и се сетих, че нещо има. А той ми се обади и пита къде си, казвам на мостовете после ще ти се обадя, че има много движение и затворих. След малко звъни и само вика "ти на кои мостове си....!?!?" веднага аварийни и спирачки и в една отбивка спрях и гледаме картата с момичетата и се оказва, че сме от другата страна на Стара планина и трябва да я прекосим цялата
От там трябваше да минен така приятния за минаване през зимата Троян кърнаре проход
Сняг, мъгла, продължава да вали, прохода не е опесъчен, коли не са минавали, ние сами на пътя, абе цирк. Едната в колата дива паника и само се вайка как ще се стъмни, ще ни свърши горивото и.......черен сценарий, а на нас с моята приятелка само простотии ни в главата и див смях
Нямаше как да не ми каже, защото предната вечер бяхме на лекар и доктора каза, ако вдигне Т веднага АБ, а рецептата беше у мен. След час и нещо умуване, си поръчах кафе и нещата бяха ясни. Приятелката ми и тя веднага си взе кафе и не ме остави да тръгна сама. Та така в 2,30 ч си бях вкъщи. Хич не ми пукаше, че ще карам пак на обратно и то през нощта, а валеше и сняг. Защото Стенли вечерта взе телефона на баща си и почна "Мамо, ела, аз съм болен, много ми е лошо, имам путула /Т/, много кашлям" и като ми демонстрира как кашля ми се сви сърцето 

,прекрасно е 

http://picasaweb.google.bg/Sminscho/Koleda2008#
. Дано намерите добър доктор и всичко мине успешно! Представям си какво ви е сега, дано все пак успеете да се порадвате на празниците.