Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 504
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Жени, честит имен ден!   почерпката ти е  Crazy

# 46
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Много щастие и здраве! Много любов и усмивки! Късмет и успехи във всичко!

# 47
Жени, честит имен ден!  Hug

ВЕсело изкарване на празника  Hug

# 48
И ние след малко се отправяме към свеки да празнуваме!
Затова от сега да ви пожелая:
В тази вълшебна нощ под елхата си да откриете голеееми кашони със здраве, късмет, любов. А този с тревогите, кризите, болестите, добрия старец да го е отнесал далече , далече. Целувам ви!

Жени, честит ти двоен празник!
Дея, горкия ти мъж, как ще се оправя с три красавици в къщи не зная.

Ани, добре завърнала се!

Бабълче, знаеш че сме с вас! Дано, дано , дано всичко мине бързо, лесно и максимално безболезнено.
Вени Hug

# 49
Момичета,

влизам да ви пожелая приятни празници, здраве и топлина в домовете и сърцата ви!

Бабълче, много прегръдки на Маги! Вярвай, че всичко ще се оправи и дано да е възможно най-леко!

Деси, честита бременност, да е лека и красива!

Аги, с голямо закъснение честито второ синче! Да си много щастлива в пълната си къща!

# 50
  • 2 етажа над тавана
Мили мои приятелки, желая ви весело посрещане на празниците и дано под елхата добрия старец остави по много здраве, любов и късмет, опаковани в слънчеви дни и ясни и спокойни нощи! Нека всеки открие най-желания подарък утре сутрин и да му се наслаждавате с детска наивност и протота, с онзи неописуем блясък в очите, който е присъщ само на чистите детски души!

Жени, честит имен ден  bouquet

# 51
  • София
Весела Коледа, момичета!

# 52
Честита коледа!!!
 весело посрещане на празниците с най хубавите подаръци

# 53
  • Русе
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МИЛИ МОМИЧЕТА!

Здраве, късмет и благоденствие на всички априлски семейства!

Честит имен ден на всички малки и големи именици!  bouquet

Бабълче, моля се всичко да е наред при вас, да мине и да се забрави! Praynig Hug

Дея, посипвам си главата с пепел като кьопав гадател. Banghead Wink Честита втора мини-госпожица! stork-girl

Ние, за да не изневерим на правилото по празниците, от вчера сме в карантина  #Puppy dog - Преслав се ошари, Диди - почна да кашля, тази нощ и Т имаше. Tired

# 54
Весела Коледа мили момичета,желая на вас и семайствата ви живот и здраве и благоденствие,щастие ,любов и много прикрасни моменти заедно Hug

# 55
Весела Коледа, мили моми4ета  Hug Дано под елхата сте намерили това, което си желахте и дано иzкарвате 4удесно  Hug

Ние в4ера отворихме подаръците, така е тук  Wink Детето беШе в ШаШ, как няма да е при такова иzобилие на подаръци  ooooh! И дъртите се радваха на подаръците  Wink

Вени, какво стана?  Confused

Иленке, много неприятно  Sad  Дано не се zараzите вси4ките  Praynig

Мамо Меца, вклю4и се по 4есто, не само по праzниците  Hug Как я карате?

# 56
  • София
Честита Коледа!  Hug

При нас най голям успех пожъна Лего-то и количките, можеше спокойно да минеме само с тези подаръци  Mr. Green

Иначе, май и ние ще направиме правилото за празниците - Станимир от сутринта кашля като стар пушач, а от вчера нито яде, нито пие - сещайте се колко ми е сдухано, изнервено и тн  Confused

# 57
  • София
Данче Hug

При нас, разбира се, пожъна най-голям интерес влака. Иначе имаше и ксилофон и кола, която се движи и се разтяга в движение.

Танче, какво - видя ли се вчера сутринта, разменили подаръци, аз разбрах - то му личи по лицето и се скапах! Отиде ми деня. Днес пък сутринта му казах, че нашите все пак са решили да отидем всички у тях на Коледа, а той вика, че няма да му била камфортно. Пак за себе си мисли. Отидохме все пак, беше доста успешно и си тръгваме, а той вика че щял да отиде у техните. скапах се тотално - сякаш бяга от вкъщи. Стана пак срив, рев и пр. обяснения, които завършиха със заяждане - казвам ви, че се чувствам понякога шизофреничка - изпадам ту в едно, ту в противоположното състояние. Абе, мани, жалка ситуация. Казах все пак, че следващо виждане ще е равно на напускане на дома от негова страна. И този път ще го спазя. Колкото и да ми е тежко. Аз държа на думата си за разлика от него.

# 58
Вени  Sad  желая ти да се поредят неЩата по желания от теб на4ин  Hug 

Одеве zабравих  Embarassed  да 4еститя в4ераШните (Жени) и днеШните именници, Христо на Цвети и таткото на Велина   bouquet

# 59
Честита Коледа - щастие, любов и късмет нека следват ви навред и витлеемската звезда нека ви засипе с чудеса, с радост, здраве и пари, нека Господ ви дари!

Мили момичета  Hug толкова се радвам, че но тази така прекрасен празник сме пак "заедно"  Heart Eyes Наистина означавате много за мен и един такъв празник не е същия без да влезна при вас  Party Толкова се зарадвах, когато видях постовете на момичета, които не са писали от толкова отдавна. Зарка, Мама Меца   bouquet

Вени, пожелавам ти през новата година да сте обградени и ти и децата от много любов, топлина и щастие, а ти да намериш човек, който да те накара да се почустваш желана, обичана и наистина единствена   bouquet

Бабълче, милата Маги  Sad Дано всичко това да приключи по най-добрия възможен начин  Praynig Мислила ли си за второ мнение от чужбина  Thinking Знам, че го има като практика да си дават мнението по снимка и епикриза. Силно ви прегръщам и ако мога да помогна с нещо само кажете.

Жени, честит имен ден   bouquet Бъди все така готина съфорумка и винаги усмихната  Grinning

Данче, Краси, горе главите  Peace Знам че е лесно да се каже, но поне сега на празниците и да се измъчвате, нищо не можете да промените. Дано Новата Година да донесе на всички ни повече безгрижни дни  Praynig

Иленка, дано минете шарката по най-лекия и безболезен начин  Praynig

Дея, честито розово щъркелче, а мъжа ти не го мисля от сега с три красавици  Crazy

На всички пътуващи, лек път и приятно прекарване  Wink

Момичета, отивам да си будя мъжете, за да ходим на гости на тате  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт