Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 513
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Честито Рождество Христово, момичета!
Бъдете здрави и красиви!

Вени, не че те грее, ама не само твоята Коледа е малко скапана - от сутринта Саш ми ходи по нервите. Първо искаше да си спи, а с бебе и Тони това не е възможно - силен бил звука на тв-то, Тони защо само говорел, сега какво ще ядем, мрън-мрън... После излезнахме до Технополис - защоще купуваме сокоизстисквачка, да сме оправели нашата - съгласих се. Реших, че ще купим на Дидо бебефон - за какво ми е, излишен бил. Казах добре, и това няма да купуваме. После дали да не купим, какво мисля - казвам му, че щом той казва, че не ми трябва, значи не ми трябва, баста! На връщане му казвам да минем през един магазин , обаче понеже говорех по телефона и той право вкъщи ни паркира. И като отбелязах прибирайки се, че не сме отишли, той Shocked аз що не съм му казала за пореден път, че той забравял и не можело да мисли за мене. Не ми купи подарък , това беше повод да отидем - да си избера нещо. Значи аз не заслужавам... А сутринта по повод една чиния в мивката и тенджера в/у нея сложена започна да бълва змии и гушери каква "проста овца съм", а преди това каза нещо другио /да не цитирам/ и аз му се изрепчих, че не съм комшийката и той не е мъжа й, за да говори така /понеже той понякога псува жена си, но понеже знаем, че я обожава, затова винаги съм казвала, че не ми звучи лошо като го прави/, та...докара ме до рев. Нищо, аз му казах, че всичко ще му се върне някой ден и да не пита ама защо , ама как се случи.
Абе дойде ли празник и се скапва всичко, така е с един неблагодарник вкъщи....сега мисля тактично да го накисна пред роднините, а не свеки да се чувди някой ден защо децата й си скапват браковете /нали зълвата сега е в 'супер' положение, а свекърите се тръшкат, ама явно така са ги възпитали - нагли и неблагодарни.../
И да не ви тровя повече. И аз се оплаках.... Confused

Хубава вечер от нас с децата!
На болничките - да оздравяват!
Антибиотика го пия, обаче и хрема имам, и кашлям жестоко, не ми минава...та съвсем се изнервих!

# 61
  • Boston, MA
Честито рождество, момичета! Здраве, пак здраве, любов и разбирателство с близките би пожелавам!  Hug

Сладки бебчета, нови гаджета, за които си ги пожелават  Wink (Сабина, но защо не и Вени!), много нови преживявания, и не на последно място, всичко материално, което си пожелаете, да можете да си купите!

Жени, бъди здрава и щастлива! Ех, късметлийка на такъв хубав ден да си именичка!  Hug

Специална прегръдка за Маги, да се размине тази пуста болест!  Hug

# 62
# 63
  • София
Танче, Миленка е сладур на квадрат!

Аз ще имам снимки, ако ми изпрати племенницата!

# 64
  • София
Танче, още се е разхубавила Милена и бузки още по големи има, въобще прекрасно малко момиченце  Heart Eyes

Ние вчера започнахме повече от прекрасно деня, ходихме на пазар - не се карахме, не се мотахме, намерих всичко и почти нищо не забравих. Народа се гушна, а аз както писах тук пих греяна ракия със съседката /повече няма да го повторя, защото така ми се приспа и ме замая.../. Направих баницата-стана страхотна, оправих багажерите, сравнително бързо дойде такси, в нас т.е. при наш`те всичко беше готово. Дядо Коледа беше повече от щедър и за мое огромно очудване и към мен, въобще страхотни изненади. Обаче финала беше изнервящ - Станимир вече хипер кисел, скачаше от беля на беля, като дойде таксито да се прибираме, стана една суматоха, всеки се бута, дърпа, вика - лудница, а Стаско пищи, дърпа и ме ухапа! Ама зверски и аз го цапнах през устата! Настана Кербала! Изпокарахме се 1 минута време и си тръгнахме, сега ще се сърдиме 2-3 дена  Confused

аз що не съм му казала за пореден път, че той забравял и не можело да мисли за мене.
Класика! И у нас е така, аз трябва да подсещам, защото той не можел да помни всичко /аз мога  ooooh!/ Mr. Green

Иначе Стаско продължава да кашля яко, аз продължавам да го гоня я с лъжицата, я с чашата  Confused... Коледа  Crossing Arms

# 65
Мили ми момичета, Hug
Честита Коледа на всички ви!
Много  Hug за Маги. Ели насреща съм за каквато и да е помощ Peace
Ние сме при майка ми за празниците и днес се отправяме към София и до края на почивката ще сме си там.
Момичета, които сте в София, какво ще кажете за една бездетна среща?

Татянка, Миленка е невероятна, като я гледах на снимките ми идваше да се телепортирам у вас и да я нагушкам Mr. Green

# 66
  • София
Добро утро!
За бездетни срещи съм винаги готов!

# 67
  • София
Айде срещата да е след НГ? Някой петък или събота вечер? Да се уговориме за ден и ако искате пак в хотел Ники да се видиме?

# 68
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ЛЮБОВ!

Бабъл, дано поне това е края на одисеята с болести при вас и вси4ко да приклю4и дотук Praynig

Теди също не иска от 2 дни да яде кара го на кисело мляко по цял ден, наобед полвин и следобед полвин...леко ме притеснява.

Абе и аз направо мразя коледно-новогодишни караници и сръдни, но и при нас винаги ги има Crossing Arms
Тоя път защото казах да не ме изненадва, ами да идем заедно за подаръци/много мразя-по4ти сигурно няма да харесам нищо и ще ми се скапе настроението/ та ми обещаха 4е пове4е с нищо няма да ме изненадват, но с подходящ тон и жест ooooh!   Мдаа, така и цветята секнаха при нас....абе малко гадно от моя страна, ама мъжка му работа  Naughty

Теди има АТВ от Дядо Коледа, барабани, китара, джипове, хеликоптери .... много беше щедър тая година белобрадия старец и мал4о заяви: "много го би4ам, той много добри4ък" Joy

# 69
  • София
Честита Коледа, мили Априлки. Бъдете здрави, щастливи и много обичани-вие, децата и семействата ви.

Соня получи много подаръци, но снощи нещо вдигна Т. и сега я следим дали пак ще вдигне. дано не, защото имаме запланувани гостита.
Весело изкарване на всички ви. Целувки от нас. Heart Eyes

# 70
Хо-хо-хо! Добър ден!
Как я карате, преялите? Laughing
Вчера вечерта се събрахме вкъщи с родителските тела, за да изядем една френска пуйка, да пийнем греяна ракия и да се преборим с баклавата. Мислехме, че ще спим добре, ама на, Дидо се спика да циври - колики и са, лошо ли му е, не мога да кажа. Уж давам Инфакол, ама не би.... Пак в 7 цъфнахме умаломощени и будни. Сега той спи, обаче както дреме така започва да пищи и след 15 секунди млъква и продължава да спи. Дали са колики?Аз мисля, че ако го боли нещо друго или му е лошо, би трябвало да реве дълго, нали така? Confused
Тони е в свекърите /те го взеха след като в прав текст им казах да го вземат, за да се наспим/, явно не е била добра идеята и някой ни е пожелал да нямаме мира Joy Свеки започна да ми дава отчет как бил спал до 8,30, после бил ял, сега играел с дядо си и как щели да го изведат...и може би точно преди да каже кога ще го върнат, аз им пожелах да се забавляват, и че много се радвам, че всичко е наред  Joy
Чакам кумувете ни да дофтасат да пием и ядем, да видят бебо и затова ставам!
Хубав ден от мен и се кефя , че поне някои от вас си имат хубави подаръци! Peace

А Томасите от Джъмбо изобщо не са като немските за съжаление. Пак са забавни и Тони много им се кефи, но не са съвместими с оригиналния, както и с релсите му.
Майка пък му подари и 3 книги от поредицата със зайчето - "Когато съм щастлив", "Когато ме е страх" и "Когато се чувствам самотен" - мисля, че са доста поучителни, само дано да им обърнем внимание. Аз ги четох тази сутрин, превъзходни са! Peace

# 71
Тъкмо си мислих за Мецанка и ето я и нея Hug

Честита Коледа на всички Ви, да сте живи и здрави! Аз вчера ставам и ни ТВ и интернет, гадовете мръсни баш за празника така да се гаврят с хората, много ме беше яд. Аз защото чаках до последно да пускам картички до щатско и нали са назад хората си знам че имам време да го направя, пък после така да се прекарам.

Бабълче, и на мен ми стана много странно как така малки дечица без придружител. Лекса ако беше щеше да ореве орталъка. Дано при вас всичко се нареди успешно, много се надявам.

Данче, много кофти така баш пред Коледа да съобщават на хората такива новини. На мен това би ми скапало настроението ( ако въобще го имах де).

Татянка, имаш си малка Снежанка Simple Smile

# 72
Мили момичета, Честита Коледа!!!!!
Здраве и усмивки в семействата ви  Hug
Татянка, Деси, пак искам да ви благодаря за поръчката от сайтовете. Направихте Яна много много щастлива - на Бъдни вечер отворихме подаръците към 9 и до 2 не сме й чули гласа, къщата на Плеймобил пожъна страшен успех, не се разделя с нея  Hug
Имам  проблеми с кабела на фотоапарата, ще кача снимки по-натам.
Аз определено съм от преялите, вчера бяхме на 3 гостита, навсякъде ядене, ядене, ядене...едвам заспах снощи  Crazy
Татянски, цункай Милена, прекрасна е!
За срещата този път ще съм на линия. След НГ ще е най-добре според мен.
Аги, не знам за коликите, Яна почти не е имала и нямам опит.

# 73
Здравейте отново  Hug
Днес на обяд братята ми бяха на гости и Стенли беше много щастлив, още повече, че му донесоха джаги да си играе на футбол с тях  Crazy
Преди обяд ходихме навън с шейната и радостта беше неописуема, после ще кача малко снимки.

Снимките, които сте сложили са много сладки  Heart Eyes

Роди, не се оплаквай  Crossing Arms Не стига, че мъжа ти проявява желание да ти прави изненади  Wink Аз както винаги нищо не получих за Коледа от половинката  Sad На 24 като обикаляхме да пазаруваме и избираме подаръци за родителите и той ме пита кво искам, ама то така не е интересно  Crossing Arms

# 74
Дан4е, не съм разбрала явно за работата ти-всяко зло за добро са казали хората. Бившите ми шефове все така пред коледно съкращаваха хора - много неприятно, а и нетакти4но...за отношение да не говорим. Не може сякаш да изтраят и след празниците да им съобщят. Като традиция им беше. И тая година същото са направили-нали идва криза.

Аги, да ти кажа при нас все май колики си е било реването, а все се 4удехме боли ли го нещо какво ли става страшное Joy

Наде, аз пък хи4 не оби4ам изненадите. Вси4ко оби4ам да е планирано и подредено.Много съм капризна и придир4ива, май и малко разглезена та все угода няма за мен:whistle:

Татянка, Миленка все пове4е заприли4ва на тебе. Голяма е кукла.

За ядене не ми говорете - мен може скоро да ме разфасоват за пръжки Joy

Общи условия

Активация на акаунт