За среща съм много навита, но ще мога чак след 5-ти януари, че сега сме в Пловдив.

Водих го да го преслушат, а лекарката
хем каза, че не го чува хубаво, защото не дишал хубаво
, хем ми каза да му правя "фреш от ябълки, моркови, диня, пъпеш ако имате..." На разстроен стомах - сурови плодове
пък и диня
Много ми е смотано и изнервено, не стигат финансовите проблеми, а сега и това
.
, все пак накрая измислил - пижама и козметика и ми даде пари да си купя часовник. Обичам изненадите, но ни се различават вкусовете и предпочитам да си избирам сама нещата. Та затова си купуваме по някаква дребна изненада , а заедно по-съществените неща.

Заплатите, вече са две, след нова година
Даде ми и 20лв за подарък на малкия и ми донесе парите в къщи! Аз като ви казвам тоз ще го заобичам, луда работа! Побърка ни два дена и едни драматични изпълнения... Поне вързахме кънките донякъде, да видим кога и дали ще получа някакви пари. То по-добре да ме повикат на интервю!

, но си продължава разстройството, е, на рядко и по малко, но е факт. От вчера му давам Ентерол, май трябваше със Смекта първо да пробвам пък аз извадих тежката артилерия. На диета веднага го сложих, но той и не проявява желание за храна, разнася се с купичка солети и нахапани обикновенни бисквити, а аз го гоня с някакъв бълвоч за пиене. Като изпие няколко глътки изпускам въздуха и се отпускам, като ми откаже - задържам въздух и косата ми щръква от лоши предчувствия.

Ама скоро мисля да си направя златни и ще го одрусам, мамка му мъжка, като не ми подарява нищо той, да се бръкне по-дълбоко.
От джипката знам, че само той лекувал.

Онзи ден се обадих на отегчително смотания шеф, че може и да не ходя утре на работата, заради болния Стаско /чукам на дърво, от вчера голямо подобрение/ с уговорката днес да му кажа със сигурност - нарочно не съм му звъннала до този момент - да се пОти и чУди 
Видях, че има много Плеймобил, май и цените му са добри, ще ги сравня и ще кажа по-точно. Любопитно ми беше, че никой не зяпаше тези играчки, само аз.