Дали бяха послуШни Април4етата?

• 13 518
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Честита Коледа! Честит имен ден на патерица на всички празнували!

За среща съм много навита, но ще мога чак след 5-ти януари, че сега сме в Пловдив.

# 76
  • София
Роди, хем ме разсмя, хем кимах "Да, да, и аз съм така!" макар, чееее, на Бъдни вечер получих толкова подаръци колко и не бях си помисляла, незнам какво им беше станало на наш`те, не очаквах нищо, а то...  Heart Eyes

Моя глезан лигав сега е с разстройство  Confused леко ама разстройство  Sad Водих го да го преслушат, а лекарката  ooooh! хем каза, че не го чува хубаво, защото не дишал хубаво  ooooh!, хем ми каза да му правя "фреш от ябълки, моркови, диня, пъпеш ако имате..." На разстроен стомах - сурови плодове  ooooh! пък и диня  ooooh! Много ми е смотано и изнервено, не стигат финансовите проблеми, а сега и това  Confused Някой ще удари ли едно рамо?!

# 77
Честита Коледа, момичета ! Пожелавам ви най-вече здраве на вас и семействата ви.

Татянка, много лъчезарна Миленка  Heart Eyes.

Аги, на Ема коликите бяха по същия начин както го описваш - спи и изведнъж пищи няколко секунди и въобще не се събужда. Гледам днес си в по-добро настроение .

И Ема я разходихме с шейната , но бързо и омръзна , пък накрая и с рев се прибрахме, по-скоро я оставихме при свекитата и утре ще си я вземем. Според мен се превъзбуди тези дни.

Моят мъж след като две седмици се тюхкаше , че не знае какво да ми подари като съм бременна  hahaha, все пак накрая измислил - пижама и козметика и ми даде пари да си купя часовник. Обичам изненадите, но ни се различават вкусовете и предпочитам да си избирам сама нещата. Та затова си купуваме по някаква дребна изненада , а заедно по-съществените неща.

За среща и аз съм на линия когато решите.

# 78
Данче, смекта и оризова вода като начало, а след това наблегнете на сандвичите и ограничете ядките за няколко дни. Иво също е с леко разстройство и мисля, че се дължи на масираното преяждане с ядки напоследък.

# 79
  • София
Уф, и ние сме в отбора с коликите. Особено на Бъдни вечер Влади се сдра да реве. не ни остави на мира. Чак към 10 часа заспа и след като сложихме и Соня да спи с мъжа ми успяхме да седнем на масата, колкото да сложим нещо в устата си. Просто лудницата беше пълна- месим питка, дядо коледа дойде/мъжа ми с еправи и Соня въобще не го позна и е много впечатлена/, Влади реве....идилия.

Данче, и ние сме от болните. Соня е с 39 Т. Водих я следобяда на лекар, но казаха, че не е от гърлото. Какво е, не се знае, утре пак ще ходим да я видят.
Хайде лягам, че не се знае тая нощ колко ще се спи.

Хм, Юлче, за първи път чувам, че ядките разхлабват... Thinking

# 80
  • Варна
Честита Коледа! Да са живи и здрави и именниците!
При нас голям екщън, отново...Ники повръща вечерта срещу Бъдни вечер, после опика леглотои сутринта оака холя. С това май проблемите му се свършиха. Ама почнаха моите, от вчера съм и то много. Върнахме се отсвеки и като ме хвана един корем, ад.. Детето спи, ъжът полупиян или бе полу-то, аз мен ме боли. Цялата работа от бобената салата май. Айде един драйф... И сега съм в едно полуотнесено състояние, много ми е смотано, болят ме кокалите и т.н. Дет са вика свеки ма отрови, мъжа ми й съобщи вече, чее отровител  Mr. Green
Лично аз получих приятни подаръци, от мъжо нищо, of course... Свеки ми подари срашни обици, ама не ми понасят на ушите, ще мога да ги нося само по няколко часа. Николай се сбърка от толкова подаръци, то като му е тръгнало от Никулден, няма край.
Надявам се да се пооправя малко поне утре, писна ми все да съм болна  Crossing Arms
Иначе, шефът след 26 часово преследване ни даде по 300лв. премия  hahaha Заплатите, вече са две, след нова година  ooooh! Даде ми и 20лв за подарък на малкия и ми донесе парите в къщи! Аз като ви казвам тоз ще го заобичам, луда работа! Побърка ни два дена и едни драматични изпълнения... Поне вързахме кънките донякъде, да видим кога и дали ще получа някакви пари. То по-добре да ме повикат на интервю!
Татянка, Миленка много сладка и елхата е супер!
Вени, какво да ти кажа, явно не му пука на човека, жалко само той губи Hug
Аз май ще си купя ботушки, ако спре да ме гризе съвестта де Crazy

# 81
  • София
Красе, другия път като отида на църква ще запаля свещ за здравето ви! Свива ми се душата като видя, че си писала  Hug

Рени, как сте вие?

Моя Стас няма Т  Praynig Praynig Praynig, но си продължава разстройството, е, на рядко и по малко, но е факт. От вчера му давам Ентерол, май трябваше със Смекта първо да пробвам пък аз извадих тежката артилерия. На диета веднага го сложих, но той и не проявява желание за храна, разнася се с купичка солети и нахапани обикновенни бисквити, а аз го гоня с някакъв бълвоч за пиене. Като изпие няколко глътки изпускам въздуха и се отпускам, като ми откаже - задържам въздух и косата ми щръква от лоши предчувствия.
Притеснително ли е, че пиекае сравнително на често и по много? Вярно, пие течности, но чак пък толкова...

# 82
  • София
Ние сме все така - с двете деца вкъщи и Соня с Т. Утре сутрин пак ще ходим на лекар. Нямам търпение вече да оздравее и мръднем нанякъде.

# 83
  • София
Честита Коледа и от нас с Тони!

Ние сме в провинцията,но аз съм с новия вирус, който преди това мина през Тони, а като ви чета доста дечица май са засегнати от него. Разстройство не много на често, но с много големи болки в корема, минава само с тежка артилерия.
Бърза оздравяване на всички и много семейно щастие и любов!!!!

# 84
  • софия
Привет и от нас

Честита Коледа на всички Hug

нашето турне във Варна свърши и след 2 часа Фащаме трена за обратно Laughing Данииич, идвааам сиии Simple Smile
голямо ядене, голямо спане падна тия дни. да видим как ще се настройваме за работа и ясла в понеделник.

аз също съм за среща без деца след празниците Blush

лека вечер на всички....аз отивам да гледам Слай Heart Eyes

малко снимки от партитоо http://www.ekrumova.snimka.bg/album.php?album_id=323022

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 20:28 от Жени_К

# 85
Данче, май не е зле че пишка, поне не се обезводнява явно, наливай с течности.
Иначе ентерола си е супер, давай му смело, да утрепете бактериите ако има такива. Дано така само да се разминете.

Тони днес бе воден в Нови Хан от свекитата, дано не настине, че все пак в провинцията в къща е по-различно.
Дидонски спи сега, дано и тази нощ да е по-кротък, но ние му даваме капките, както и розовия френски гел, дано да помогнат и да минем по-безболезнено през този период.

Днес отидох и си купих едни обици, заявих на Саш, че ще ги броим подарък от него.  Whistling Ама скоро мисля да си направя златни и ще го одрусам, мамка му мъжка, като не ми подарява нищо той, да се бръкне по-дълбоко. Joy

# 86
  • Варна
Данче, дано подейства, защото след супер ден и прекрасно здраве ... преди малко ме хвана корема и яко разстройство  Mr. Green Аман!!!!!!!!!!!!!!
На Нико му давам и сироп за кашлица, което ме подсеща че завравихвечерната доза, докато киснех в тоалтната ooooh!
Намерих липсващата част от комплекта, който ми подаря на части свеки, демек остана само пръстена. Ама струва 60лв., така че съм пас и си чакам РД-то  Mr. Green Може пък да ме огрее.
Купухме книжка с пъзели от 6 части, моя бандит едвам схваща за какво ставана въпрос, но е голям хит!
Скарлет, кажи каква е тежката артелерия за тоя вирус, аз глътнах ентерол преди малко Thinking От джипката знам, че само той лекувал.
Много пораснала Рая  Heart Eyes

# 87
  • София
Добро утро!
Как сте днес? Утре ще има ли работещи сред вас или сте почивка? Аз съм си в къщи с децата, макар че имам идея да свърша малко работа, та ще видим на кого ще ги оставя.

# 88
Вени, утре и  аз съм на работа - от тази 24-часовата! Joy
Тази нощ минахме 'само' с 2 кърмения от по 30-60 мин /понеже той ако изцока едната цица другата е пред пръсване... и трябва да я изцедя малко поне/ Вече ми става ясно кога ще яде - препълвам се на 3 часа.Действа ми доста изнервящо чувството докато го храня как другата започва да напира, обикновено слагам една хавлиена кърпа да попивам изтичащото мляко. И се моля да поиска и от втората, ама не би....
У нас заради студеното време Т падна на 23 градуса и аз съм доволна, че спазваме препоръките на лекарите, а Саш мрънка, че трябвало да обува чорапи.

# 89
  • София
Утре съм на работа, на онази - ниско платената + отегчително смотан шеф  Sad Онзи ден се обадих на отегчително смотания шеф, че може и да не ходя утре на работата, заради болния Стаско /чукам на дърво, от вчера голямо подобрение/ с уговорката днес да му кажа със сигурност - нарочно не съм му звъннала до този момент - да се пОти и чУди  Mr. Green А как ме сърби езика да му тегля една майна  ooooh!

Да се похваля кака свекърва ни донесе лаптоп, очаквах да е много смотан и смотан  Mr. Green, но е страшно симпатичен, малък и компютърен  Mr. Green Утре ще го даваме на майстор да го нагласи с нов Windows, че настоящия е френски, антивирусна и тн. Сега и в кухнята ще имам компютър, за Великден и WC-то да обзаведем с РС и ще сме 6  Mr. Green

Днес още сутринта ни спря тока и аз метнах Станимирски при майка, а аз подпалих към... къде, къде, та в Джъмбо. На финала мислех да ходя със затворени очи - то бива, бива алчност, но аз прекалих - 1,2,3,4 лв.... 1, 2, 3, 4 лв.... Обещала съм повече да не ми стъпне крака в този магазин! Най много април месец иначе не  Naughty Видях, че има много Плеймобил, май и цените му са добри, ще ги сравня и ще кажа по-точно. Любопитно ми беше, че никой не зяпаше тези играчки, само аз.

Ставам да чистя, то срамота - 2 дни почивни, а аз не съм изчистила още  Embarassed ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт